Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 22

• 49 857
  • 733
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Няма да им се давате на такива заблудени женички, толкова е лесно да подадете жалба за тормоз в ГДБОП, отдел Киберпрестъпност.

Последна редакция: ср, 20 ное 2024, 23:45 от t_doncheva

# 406
Скоро приключи  поредния ми опит с неуспех при „великия“ Станулов. С огромно разочарование  -това не е доктора. Пълна некадърност и безочие ,че за пореден път измисля причина , която „сега станала ясна“ . Последната беше ,че мъжа ми май имал нещо и да внимавам, явно намекваше , че има друга …. преди това бяха годините ми , но да пробваме пак . По трагичното е искането , което направи д-р Станулов  да пиша положителни коментатри за него по разни групи , колко съм доволна от него.

И аз потвърждавам за Станулов. Преди повече от година ходих при него. Така ме стресира, направо загубих желание за живот. Ревнах още в кабинета и той “няма да излизаш от тук докато не се успокоиш”. Аз продължавам да рева, той ме гледа тъпо и аз “искам да си ходя вече”. Той “добре, тръгвай”.  Ужасен… оказа се, че нещата изобщо не са толкова зле. Сега съм в Надежда при Чапанова преди това при Цветков и се чувствам добре. Персенска също съм я посещавала - и тя се държа тъпо с мен, но не просташки. Просто видях, че не й се занимава и не съм ходила вече.
Съжалявам за загубеното ви време!  Този човек все повече сам се закопава.

# 407
Абе, този Станулов да не би да пие? Толкова различни мнения за него? Странно е. И не се майтапя. Аз така имах с един хирург ситуация, в която той на два прегледа се държа коренно различно и съответно на първия прекрасно, на втория буквално като луд. И после чух слухове, че пие и по време на работа. Дали е вярно не знам, но е факт че беше тотална смяната на държанието.

Иначе, да ви се оплача, моят опит ЕЦ този месец пропадна. Имам задържани фоликули. И не се спукаха сами, та сега съм на прогестеронов препарат. Много не разбрах как така двата задържани фоликула от 3 ден на цикъла станаха на 5 уж всичките задържани седмица по-късно, но...

# 408
Абе, този Станулов да не би да пие? Толкова различни мнения за него? Странно е. И не се майтапя. Аз така имах с един хирург ситуация, в която той на два прегледа се държа коренно различно и съответно на първия прекрасно, на втория буквално като луд. И после чух слухове, че пие и по време на работа. Дали е вярно не знам, но е факт че беше тотална смяната на държанието.

Иначе, да ви се оплача, моят опит ЕЦ този месец пропадна. Имам задържани фоликули. И не се спукаха сами, та сега съм на прогестеронов препарат. Много не разбрах как така двата задържани фоликула от 3 ден на цикъла станаха на 5 уж всичките задържани седмица по-късно, но...
Здравейте, споделям подобна съдба, въпреки че не инвитро при мен..Вече няколко месеца явно правя ЗФ и в момента имам един, който на 2ри ден се видя на ехографа. Следващата седмица ще ходя отново да видим какво става. Иначе беше тръгнал само един фоликул, който предполагам няма да порасне предвид задържании и предстои да пия и аз прогестерон. На вас какво ви изписават?
Също така поддържате ли висок естроген при ЗФ? При мен 3ти месец е супер висок, и на 3ти ден и 21ви, контролно. Странното е , че и прогестерона ми е висок.
За инфо, на 41 години съм с явно ИЯР вече..почти нямам антрални този месец, видяха се 3-4..малки.

# 409
Скоро приключи  поредния ми опит с неуспех при „великия“ Станулов. С огромно разочарование  -това не е доктора. Пълна некадърност и безочие ,че за пореден път измисля причина , която „сега станала ясна“ . Последната беше ,че мъжа ми май имал нещо и да внимавам, явно намекваше , че има друга …. преди това бяха годините ми , но да пробваме пак . По трагичното е искането , което направи д-р Станулов  да пиша положителни коментатри за него по разни групи , колко съм доволна от него.

[/quote]

Хора, стига сте се връзвали на някакви изнервени " лелки ". Под " лелки " имам в предвид манталитет. Някои са си истерички, други недокл..тени. Без извинения. Айде да не продължавам.

Аз от няколко години и на фейсбук и тук съм отправяла апели да не се ходи при този лекар или да се отиде , но с едно наум, защото не е нищо особено. Нито хиперлативите за него са вярни, нито успехите му !!!!
Не се държи с всяка кофти междудругото. Но, след като аз самата пострадах от грубо и некадърно отношение реших, че съм била толкова зелена и наивна, че да се хвана на рекламите и препоръките като най-добрият репродуктивен специалист в София, преди няколко години говорим. И така след няколко хилядарки и  доста изхвърлени мечти в боклука, мнението ми е непоколебимо. Та ако ще и една гвардия квачки да ме нападат и да ми говорят каквото си искат. Клакьори и платени женички не ме интересуват. Много евтина реклама, много евтино поведение. Ще продължавам да разколебавам познати и близки мои приятелки да ходят при този грубиянин, който както казах вече не е Уау, нито толкова успешен.

Така, че да не ви пука. Пишете си мнения срещу или за лекари, които харесвате реално или не харесвате реално, без да ви пука, сульо и пульо какво мислят.

Ивани, може ли да питам на каква възраст , с един фоликул ? И аз мисля, че др. Сенкова е трябвало да канселира, няма смисъл от напрягане на организма и тровене със стимулации при нулев ефект.
Мисля, че и моят АМХ вече е доста нисък, не съм го изследвала от дост авреме, защото съм си в чиста депресия от бая време вече.

# 410
Черно коте, аз съм на 39, за да съм съвсем точна 39,5год. Аз вярвам много на др. Сенкова и съм на 100% сигурна, че прави всичко силите си. Едно, че след  като съм посетила 3 клиники за първичен преглед в Германия и още 7 в Истанбул и съм имала по една стимулации в Германия и Турция, там при нея съм намерила мястото, където се чувствам наистина сигурна, че правят всичко по силите си за пациентите. Второ, че ми е градска и по бургаски някакси се разбираме много добре, а се и оказа, че имаме много общи познати.
Причината на 39 да нямам запас са няколко гинекологични операции. Просто материал няма вече. Подлагам се сега на едни процедури - кални бани в Поморие (като в концлагер се чувствам, нищо общэ със спа) и от събота почвам и барокамера, лапам добавки на килограм (М се бъзика с мен, че имам лаборатория и мога да се конкурирам с Гълъбин Боевски) и се надявам да успея да събудя отрязания яйчник.

Йоана и при мен е висок естрадиолът като съм със ЗФ. Качвам ти снимка от предния месец
Изписвали са ми прогестерон в лутеалната фаза и също така противозачатъчни, септември правихме стимулация с летрозол, после имаше пункция след това пих прогестерон превантивно, за да не правя ЗФ но въпреки това бяха направила, и ми изписа противозачатъчни и идвам този цикъл обзаведена, че няма да има ЗФ и ще можем да стартираме и бам изненада никакъв отговор на стимулация и ановулаторен цикъл. Като не ти върви, не ти върви и това е....

Аз на 3-4 антрални банкет бих вдигнала. Не е чак толкова зле. Особено ако ти е добро качеството...

Скоро приключи  поредния ми опит с неуспех при „великия“ Станулов. С огромно разочарование  -това не е доктора. Пълна некадърност и безочие ,че за пореден път измисля причина , която „сега станала ясна“ . Последната беше ,че мъжа ми май имал нещо и да внимавам, явно намекваше , че има друга …. преди това бяха годините ми , но да пробваме пак . По трагичното е искането , което направи д-р Станулов  да пиша положителни коментатри за него по разни групи , колко съм доволна от него.

Хора, стига сте се връзвали на някакви изнервени " лелки ". Под " лелки " имам в предвид манталитет. Някои са си истерички, други недокл..тени. Без извинения. Айде да не продължавам.

Аз от няколко години и на фейсбук и тук съм отправяла апели да не се ходи при този лекар или да се отиде , но с едно наум, защото не е нищо особено. Нито хиперлативите за него са вярни, нито успехите му !!!!
Не се държи с всяка кофти междудругото. Но, след като аз самата пострадах от грубо и некадърно отношение реших, че съм била толкова зелена и наивна, че да се хвана на рекламите и препоръките като най-добрият репродуктивен специалист в София, преди няколко години говорим. И така след няколко хилядарки и  доста изхвърлени мечти в боклука, мнението ми е непоколебимо. Та ако ще и една гвардия квачки да ме нападат и да ми говорят каквото си искат. Клакьори и платени женички не ме интересуват. Много евтина реклама, много евтино поведение. Ще продължавам да разколебавам познати и близки мои приятелки да ходят при този грубиянин, който както казах вече не е Уау, нито толкова успешен.

Така, че да не ви пука. Пишете си мнения срещу или за лекари, които харесвате реално или не харесвате реално, без да ви пука, сульо и пульо какво мислят.

Ивани, може ли да питам на каква възраст , с един фоликул ? И аз мисля, че др. Сенкова е трябвало да канселира, няма смисъл от напрягане на организма и тровене със стимулации при нулев ефект.
Мисля, че и моят АМХ вече е доста нисък, не съм го изследвала от дост авреме, защото съм си в чиста депресия от бая време вече.
[/quote]

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 21:58 от ivinas

# 411
Някой пил ли е добавката FH Pro и имала ли е ефект от нея?

# 412
Някой пил ли е добавката FH Pro и имала ли е ефект от нея?
Здравейте ,аз пия FH pro.Изпих вече три опаковки и започвам четвърта.Ефекта ,който има за сега е в покачване на АМХ.При първото изследване през м.Ноевмри 23г стойностите бяха 0.86,а сега 1.37.Пия и вит. Д макар да не съм си изследвала стойностите,но вероятно е нисък.Тепъреа започвам стимулация и пункции и се надявам да се видим тогава ефекта от добавката.

# 413

Здравейте, само искам да попитам. Ние не стигнахме до свеж трансфер. Тези тестове са от днес сутринта и следобед. Осми ден ми е след поставянето на овитрел 250 единици. Чела съм, че от него може да е положителния резултат. Вие какво мислите?

# 414
Чела съм че до 10 дни след овитрел може да е положителен. Даже съм се и тествала от любопитство. Но ако след 2 дни да речем чертата стане по ярка, вместо да избледнее съвсем , вероятно ще е от бременност.

# 415
Щом споменавате свеж трансфер, то се разбира, че всички яйцеклетки сте ги вадили? Или нещо не разбирам? Вероятно е от овитрела

# 416
Здравейте, аз съм вече на 44 г. и от 2 години правя опити с Инвитро процедури. При мен АМХ е висок, но изглежда е така, защото съм с поликистоза, въпреки че нямам напълняване, окосмяване или плешивост, но цикълът ми никога не е бил редовен. След две процедури имах само една биохимична бременност. Иначе всичко е проверено - полипи отстранени, имунология и НК клетки с взети мерки, имплантационен прозорец без изместване, но иначе добре изглеждащите ми ембриончета не се имплантират. Няма мъжки фактор, защото ползвам донорски мъжки материал. Можете ли да ме посъветвате как да подобря възможностите за имплантация? Чудя се има ли смисъл да продължавам да опитвам.

# 417
Смисъл винаги има особено при добри стойности на АМХ. Това че изглеждат хубави ембрионите не винаги означава, че няма проблем. Щом веднъж е постигната биохимична, значи има надежда. Според клиниката се прилагат най-различни методи и терапии. Общо взето за жалост всичко е на принципа на проба и грешка. Единствения съвет, който от дългогодишния ми опит мога да дам е да бягаш от лекар, който повтаря същия протокол.

# 418
Благодаря! Сега съм в трета процедура и чакам резултати от pgs, но чета противоречиви мнения и за това изследване. Ще опитам, ако има годни ембриони, но ако и този път не стане най-вероятно ще трябва или да се откажа, или да пробвам с донорска. Другият вариант е да пробвам в някоя клиника в чужбина.

# 419
ПИД задължително на нашата възраст!
Успех пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт