Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с НЯР/ИЯР - тема 22

• 49 653
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Замислих се за това като се прибрах в къщи. Бях толкова притеснена в болницата, че не се сетих да коментирам това лично с него.
То сега остава и да ми се обърка и цикъла,  и съвсем ще я втасам Cold Sweat

# 646
  • Be realistic - plan for a miracle.
Не се притеснявай, цикълът ще се регулира след месец-два колкото и да го "объркаш" сега.
По-скоро притеснителното е дали се очаква да правиш свеж трансфер, но предполагам, че ако правите, ще ти назначи поне глобули прогестерон да слагаш, за да подкрепите имплантацията.
Не го мисли сега, стискаме палци на ембриона, той е важен сега Simple Smile

# 647
patencce1, стискам палци да имаш късмет с Я и да се развие чудесно ембрионче! Flowers Four Leaf Clover

На въпроса ти за резултатите от ПИД, написали са, че са с аномалии: първият ембрион има тризомии в хромозоми 6, 8 и 9, а вторият е с монозомии в хромозоми 6, 8 и 15, както и с тризомии в хромозоми 7 и 22. 
В интернет може да се разровиш за информация, но не е нужно да си го причиняваш според мен. Добре че сте пуснали ПИД, за да си спестите време, притеснения и средства!
И сега гледай напред и дай Боже скоро да ни споделиш добри новини! Hands Pray

Скрит текст:
Аз нищо не разбирам от ПИД. Двете ембриончета декември бяха 5ВС. Прикачвам резултатите.
В темата за ПИД помолих за коментари, но никой не направи такива. От ембриолозите само констатираха, че трансфер не може.

# 648
Патенце, стискам много силно палци за най-здрвия ембрион, който да се превърне в едно малко бебе, което да гушкаш скоро!
Прего, предполагам защото правят ПИД не я готвят за свеж трансфер.

# 649
Патенце, стискам силно палци да се похвалиш скоро с най- прекрасната новина 🍀🤞💫

# 650
Здравейте,

Прочела съм всичко от форума по темата и съм се включвала от време на време за съвет и мнения. След година и нещо мотаене (и 2 инсеминации) вече на 44 започвам стимулация за инвитро от днес.

В крайна сметка реших да съм в Неовитро, тъй като там правих и инсеминациите. Назначиха ми по 150 Гонал и по две хапчета Летрозол на ден. Принципно не се славя с висок Естроген дори като по-млада, а навсякъде чета че Летрозола го блокира и съм малко на тръни...

Качвам изследванията, 2ри към 3ти ден цикъл -  май не са цветущи, но за тези години предполагам няма какво др да се очаква. Някой знае ли какво означава завишения Прогестерон? Може би той не е релевантен към изследванията , тъй като знам, че се пуска на 21ви ден?

За първи път ми е...Simple Smile) (ако е и за последен би било супер, но...рано е да се каже).

Благодаря!

# 651
Здравейте,

Прочела съм всичко от форума по темата и съм се включвала от време на време за съвет и мнения. След година и нещо мотаене (и 2 инсеминации) вече на 44 започвам стимулация за инвитро от днес.

В крайна сметка реших да съм в Неовитро, тъй като там правих и инсеминациите. Назначиха ми по 150 Гонал и по две хапчета Летрозол на ден. Принципно не се славя с висок Естроген дори като по-млада, а навсякъде чета че Летрозола го блокира и съм малко на тръни...

Качвам изследванията, 2ри към 3ти ден цикъл -  май не са цветущи, но за тези години предполагам няма какво др да се очаква. Някой знае ли какво означава завишения Прогестерон? Може би той не е релевантен към изследванията , тъй като знам, че се пуска на 21ви ден?

За първи път ми е...Simple Smile) (ако е и за последен би било супер, но...рано е да се каже).

Благодаря!
Каква е стойността на АМХ и с колко броя фоликули започвате?

# 652
Здравейте,

Благодаря!

АМХ беше 1.6 преди няколко месеца, АФ са 5 (3 нормални за този ден от цикъла и два по-малки).

# 653
  • Be realistic - plan for a miracle.
Петя, аз само ще ти кажа, че съм с близо 10 г. по-малка от теб и мечтая за такива стойности на изследванията, пък макар и не идеални.
Успех от мен, на правилното място си!

# 654
Петя, аз само ще ти кажа, че съм с близо 10 г. по-малка от теб и мечтая за такива стойности на изследванията, пък макар и не идеални.
Успех от мен, на правилното място си!

Желая ти такива и дори много по-добри стойности от моите. Шансът да се случат нещата под 40 са много по-големи, не се отказвай.

Благодаря Wink

# 655
Petya, пожелавам успех - дано е първа и последна стимулация.
Харесвам Сенкова и клиниката, но защо инсеминация на тази възраст? За мен това е напълно изгубено време. Вие ли настоявахте?

# 656
Petya, пожелавам успех - дано е първа и последна стимулация.
Харесвам Сенкова и клиниката, но защо инсеминация на тази възраст? За мен това е напълно изгубено време. Вие ли настоявахте?

Възрастта ми беше 42 с доста добри показатели хормонално, АФ, АМХ беше към 2.6, редовна овулация и аз не разбирах тогава сериозността на фактора възраст. Тя ми предложи да пробвам инсеминация и аз реших, защо не - не бях погледнала статистиките. После набързо направих още една и след нея вече се досетих, че явно няма да стане.

След това излетя още една година в естествени опити..Явно не съм била наясно, колко е трудно след 40 - просто влязох много боса и късно по темата - аз и сега се чувствам така до някъде. Фактът е, че много хора водят тази битка от години, докато при мен за първи път влязох в нея на 42. Та така...грешки по пътя Simple Smile и после плащаш цената. Буквално и преносно. Ако тя ми беше казала директно инвитро на 42 не знам дали щях да се съглася, бидейки убедена, че с тия хормони и невероятни стойности може да се получи..Глупава глава - шанс.

Simple Smile

Последна редакция: пт, 07 фев 2025, 16:37 от Petya D

# 657
Здравейте,

Благодаря!

АМХ беше 1.6 преди няколко месеца, АФ са 5 (3 нормални за този ден от цикъла и два по-малки).
Браво на вас,аз съм на 36 год с АМХ 1,25.
Сигурна съм,че скоро ще се похвалите,че чакате бебче,да се порадваме за вас!

# 658
Не знам какво да очаквам, според всичко изчетено до тук, най-вероятно яйцеклетките не са ок - но естествено може и да е друго. С инвитро поне ще се хвърли светлина върху този въпрос.

Иначе не съм абс сигурна дали ще успея, защото имам трески за дялане, като алкохол, не спортувам, не общувам особено засилено и всичко това те затваря по някакъв начин.

Въобще не съм надъханата мацка, която прави всичко по книгите за да успее, но да Божа работа е (нито съм вярваща Simple Smile).

Стъпка по стъпка нещата ще се развиват и искам да мога да приема каквото и да се случва спокойно.

Иначе благодаря много за окуражаването, много сте яки тук Simple Smile

# 659
Не знам какво да очаквам, според всичко изчетено до тук, най-вероятно яйцеклетките не са ок - но естествено може и да е друго. С инвитро поне ще се хвърли светлина върху този въпрос.

Иначе не съм абс сигурна дали ще успея, защото имам трески за дялане, като алкохол, не спортувам, не общувам особено засилено и всичко това те затваря по някакъв начин.

Въобще не съм надъханата мацка, която прави всичко по книгите за да успее, но да Божа работа е (нито съм вярваща Simple Smile).

Стъпка по стъпка нещата ще се развиват и искам да мога да приема каквото и да се случва спокойно.

Иначе благодаря много за окуражаването, много сте яки тук Simple Smile
Ако имаш нужда от подкрепа или съвети,аз скоро бях на инвитро,така че може да ми пишеш

Общи условия

Активация на акаунт