Писах ли, не писах ли, сори. Дяволо, за жокера при върховете.
Бяхме тренирали (наистина, не е лаф; няколко пъти по час-два с телефони и през два етажа) с моя тел.Ж. Другите двама ми бяха за парлама (при толкова неискащи), но също истински - история, ВСВ, музика, футбол, а Крум (от довечера) е инженер и физик, завършил във Виена. И знаех, че тел.Ж е светая светих за спасение (на 95% да речем). Нещо като "викай го, когато почти са те простреляли".
Въпросът днес на пръв поглед може да ви дойде лесен - ала самият въпрос крие 140 тракийски племена (аз се сещам зорлем за 10-тина). НО Е 1000-процентов за жокера с Гугъл. Само една думичка! Тъй че решението ми се оправда.
Сега (вчера, ха-ха) на върховете просто щях да гледам в тавана 5 сек. (както съветвам и онези, които отидат да седнат на стола) и да поискам 50/50. Пък после "Пирин-Осогово" щеше да е една от 3 комбинации и... компютърът можеше и да сбърка в нагласистиката си. Но и 50/50 ми беше важен и някак се надявах, че ЖЖ е ходил по планините повече от мен.
(Впрочем вече при Кън имаше случай с дама, която поиска 50/50 начаса като светна питанката. И той се стресна: ама защо не поразсъждавате малко... Не помня какво стана сетне, но това е начинът!)
ПС. Трябва да оставя настрани за някое време скандинавците и да подхвана Колелото. Ще.
@Аня - в ТВ може да се помълчи и текат картинки. Аз обаче съм радиоводещ и ми идва някак да се грижа разговорът да тече без паузи. Извън шегата; ако бях гледал поне седмица преди записа сегашния формат, щях (може би?) да имам наум за "стратегическо мълчание" тук-там.
)