Стани богат - тема 21

• 22 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря и за последните (след снощните емоции) коментари и пожелания.
Писах ли, не писах ли, сори. Дяволо, за жокера при върховете.
Бяхме тренирали (наистина, не е лаф; няколко пъти по час-два с телефони и през два етажа) с моя тел.Ж. Другите двама ми бяха за парлама (при толкова неискащи), но също истински - история, ВСВ, музика, футбол, а Крум (от довечера) е инженер и физик, завършил във Виена. И знаех, че тел.Ж е светая светих за спасение (на 95% да речем). Нещо като "викай го, когато почти са те простреляли".
Въпросът днес на пръв поглед може да ви дойде лесен - ала самият въпрос крие 140 тракийски племена (аз се сещам зорлем за 10-тина). НО Е 1000-процентов за жокера с Гугъл. Само една думичка! Тъй че решението ми се оправда.
Сега (вчера, ха-ха) на върховете просто щях да гледам в тавана 5 сек. (както съветвам и онези, които отидат да седнат на стола) и да поискам 50/50. Пък после "Пирин-Осогово" щеше да е една от 3 комбинации и... компютърът можеше и да сбърка в нагласистиката си. Но и 50/50 ми беше важен и някак се надявах, че ЖЖ е ходил по планините повече от мен.
(Впрочем вече при Кън имаше случай с дама, която поиска 50/50 начаса като светна питанката. И той се стресна: ама защо не поразсъждавате малко... Не помня какво стана сетне, но това е начинът!)
ПС. Трябва да оставя настрани за някое време скандинавците и да подхвана Колелото. Ще.
@Аня - в ТВ може да се помълчи и текат картинки. Аз обаче съм радиоводещ и ми идва някак да се грижа разговорът да тече без паузи. Извън шегата; ако бях гледал поне седмица преди записа сегашния формат, щях (може би?) да имам наум за "стратегическо мълчание" тук-там.

# 331
  • Пловдив
Аз знам, че е Пирин, обаче и аз като тебе в момента на въпроса се ошашках: ами ако беше Рила? На стола не знам дали щях да "рискувам". Та и да си ходил, няма гаранция. Аз ходех навремето. Има моменти, в които установяваш как не си сигурен в нещо, дето уж го знаеш.
С Осогово нямаше да ги объркам. Кънчев се мъчи да ги гласи някакви - ама Кутело, ама това било македонско (ли каза) окончание. Дръжки - и Рила, и Осогово, и Пирин са в райони с такива определителни членове на -о, не става тази "логика".
Добра игра. Не можах да видя всичко и вчерашния епизод в събота или неделя ще го изгледам в интернет специално заради теб.

# 332
  • София
Ден на римската богиня Виктория и моята мъничка победа в СБ. И цели 7 г. преди да излети Гагарин (1961), Бил Хейли записва/издава (54-а) на плоча песента си „Rock around the clock“, поради което денят се счита за рождена дата на рокендрола. Особено ми е приятно да ви честитя 70 г. рокендрол!

# 333
Емо, чест е да те познавам виртуално. Прости ми свойското обръщение Simple Smile

# 334
С удоволствие слушам разсъжденията на Емо и ми излезе верният отговор, който той за съжаление отхвърли.

# 335
  • Враца
Гледам с 5 мин закъснение.
Браво на телефонния жокер!

# 336
Изкефи ме как директно му каза "Пиши!" Култово. 😁

# 337
Браво Емо, доволен съм от играта. Беше много живо. Личи си навика на радиоводещ (да поддържаш постоянен разговор без паузи).
Аз приключвам със СБ. Вече няма да ми е интересно. Бях само като агитка. А това е жената в бяло, за която спомена Емо. Мислех че е преди Емо, а тя излезе сега Simple Smile.

# 338
  • София
@Seiko7075 - на мен ще ми липсваш тук! И агитката ще е по-бедна с един интелигентен мозък.

# 339
  • Другата България
Витамин Е, естествено.
Оффф, много лесен въпрос.

# 340
  • София
Тел.Ж беше потресаващ. Жалко за дамата, притеснена беше, но и съпорта й се провали. А опираше също само до 1 дума... (Но там не е лесно, вече знаете Simple SmileSmiling Imp)

Нашият (моя милост и моя тел.Ж) въпрос беше Супер-Гугълски (никакъв спор, много късмет). Една дума. Обаче влязохме в рекордите - 18 сек. Blush

Последна редакция: пт, 12 апр 2024, 18:43 от EmBrother

# 341
Какво му е лесното? За пръв път го чувам. Явно и те мислят, че е лесно но за мен е абсурдно. Странно, че телефонният жокер не се справи обаче.

# 342
Моят тел.Ж. изстреля отговора буквално в последната секунда след 30 секунди пълно мълчание, беше инфарктна ситуация... 😁

# 343
  • Другата България
Това, че за мен е лесно, защото го знам.
Мисля не съм апострофирала всеки, който казва, че нещо е било лесно за него, пък аз го чувам за първи път.

# 344
Просто се учудих на оценката "лесно". Нищо лично.

Общи условия

Активация на акаунт