Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 8

• 47 017
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Не е актуализиран

# 121
Испанската гимназия НЕ практикуват Отворени врати, за когото е важно!
А ни се искаше да видим училището (и тоалетните Grinning, тук ли беше дискусията с тях, че напоследък бъркам двете теми Blush)

Споделете за други подобни, ако знаете, че е много неприятно редовно да следиш сайтове с надеждата за подобни дати, а накрая само да си си губил времето.

# 122
Обикновено в темите на самите училища пишат за отворени врати.

# 123
Гимназиите масово нямат дни на отворените врати, колкото и да ни се иска да е обратното Simple Smile. В някои училища (например 18-то) има, обаче, отворени врати за 1-ви клас.

# 124
Вазова са обявили деня на отворените врати, 20.4, ако не бъркам. А на изборите ще може да се влезе навсякъде.

# 125
А можете да звъннете в училището и да разпитате, каквото ви интересува и да се уговорите да разгледате. Така се уредих по-миналата година. Разбира се, не навсякъде ще стане.

# 126
  • у дома...
В момента деца от "Вазова" са на практика в Италия, вече втора седмица.

# 127
  • София
Някой беше казал, че може да се използва изборния ден, за да се поразгледат училищата Joy Много е хитро Sunglasses

# 128
Да, не се бях сетила за изборите, но дали ще може свободно да се влезе?!?
Звънях до Испанската, няма начин да влезем да разгледаме, питах ги...
Явно елитните нямат нужда от допълнителна реклама и не смятат за нужно да допускат "външни" хора Grinning
Брей, те са в Топ 10 Joy, ще си правят каквото си искат Joy

# 129
  • София
Ами ние като ходим да гласуваме, в коридорите си влизаме нормално, та що не Simple Smile

# 130
Да, не се бях сетила за изборите, но дали ще може свободно да се влезе?!?
Звънях до Испанската, няма начин да влезем да разгледаме, питах ги...
Явно елитните нямат нужда от допълнителна реклама и не смятат за нужно да допускат "външни" хора Grinning
Брей, те са в Топ 10 Joy, ще си правят каквото си искат Joy

Първо работиш за името, после то за теб.

# 131
Да си кажа правичката, то действително е много по-интересно да се отиде в по-различните училища, а не в гимназиите. Под "по-различни" имам предвид тези, които предлагат средно образование, свързано с придобиване на професионална квалификация, както и тези, които са към МК. А е така, защото децата могат действително да разберат повече за съответната "специалност", да почерпят информация от кухнята Simple Smile. Да видят кабинетите по специалните предмети... Докато езиковите са си езикови - нищо интересно няма, кабинети като във всяко училище.

# 132
  • София
Здравейте, почти съм на 99% сигурна, че писах днес за влизане с близнаци. Или го няма поста или стресът си казва думата Simple Smile

Ако единият е приет, знам, че автоматично влиза и 2 близнак.
Но ако първият се откаже и запише 2 желание на друго място, то вторият може ли да остане в първото училище или автоматично се мести с 2 близнак?

# 133
Здравейте, почти съм на 99% сигурна, че писах днес за влизане с близнаци. Или го няма поста или стресът си казва думата Simple Smile

Ако единият е приет, знам, че автоматично влиза и 2 близнак.
Но ако първият се откаже и запише 2 желание на друго място, то вторият може ли да остане в първото училище или автоматично се мести с 2 близнак?
Не съм се интересувала , но според мен имат право да се запишат където си искат . Това са две отделни личности.
Може да не използват правото на близнаците. Нека кажат по компетентните

# 134
  • Sofia
Няма автоматичност. Ако единият близнак не е класиран, има право да се запише в училището на приетия. Ако приетият се отпише, няма на какво основание неприетият да остане там. Може да остане там, ако е влязъл само с класиране.

Общи условия

Активация на акаунт