Мнения за неелитни училища след седми клас в София - Тема 8

• 46 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • София
в 157 има достатъчно момчета, поне десетина в клас във випуска на сина ми. Разбира се, това не е гаранция за тазгодишния набор.

# 706
  • София
127 май също има испански.
Аз бих подредила първо елита, после според транспорта.

Това ни е от първите желания.... Ако случайно "има ден по математика" и той е точно в деня на НВО по Математика. Но гледам училища и при план Б , когато цялата математика му избяха от главакта, точно когато му е нужна Simple Smile

# 707
  • София

Това ни е от първите желания.... Ако случайно "има ден по математика" и той е точно в деня на НВО по Математика. Но гледам училища и при план Б , когато цялата математика му избяха от главакта, точно когато му е нужна Simple Smile
Кажете ако знаете за 127мо. Има профил Природни науки и испански, как е нивото? Момичешки ли са тези класове изцяло... Thinking

# 708

Кажете ако знаете за 127мо. Има профил Природни науки и испански, как е нивото? Момичешки ли са тези класове изцяло... Thinking
Четох доста противоречиви мнения, но това не ми пречи да присъства в списъка.

# 709
  • София

Няма много информация. Знам, че има млади учители . Че са микс паралелките и момичета и момчета.  Като гледам и бала  е приличен. За природните науки не съм се интересувала. Има Хуманитарни науки и Предприемачество. Всеки който го питам за 127 СУ  казват , че е добро училище

# 710
  • В царството на игрите:)
В ПГ по дизайн има италиански и графичен дизайн. Дочух,че ат догодина ще са с квоти. 138 СУ също е добър избор. Между 127мо и 1во ( с испански) разликата е малка.

# 711
В 1. съм влизала, чиновете са по-стари от мен. Разбира се, това беше преди 5-6 г., ако са го ремонтирали, добре

# 712
  • у дома...
В 1. съм влизала, чиновете са по-стари от мен. Разбира се, това беше преди 5-6 г., ако са го ремонтирали, добре
Но пък добре преподават. По отношение на испанския, 1-во и 30-то сериозно догонват 22-ро. Разликата с него е, че в 22-ро учат май философия на испански. В 30-то преподават по учебници, разработка на университета в Саламанка.

# 713
  • София
А как е 30 -то по отношение на ръководството? Дрязги между директорката и учителите има ли, предвид случки от преди години? Доколкото знам Рейха е директорка все още?

# 714
  • у дома...
Случката, която визирате, е от преди 12 години, когато Рейха става директор. Тогава и самото училище е било с покъртителна слава. От 2020 до сега смяна на учител в нашия клас и випуск има само при продължителен здравословен проблем. Не съм в кухнята на колектива, но по никакъв начин не съм забелязала децата да страдат от някакви междуличностни конфликти.
Покрай бала на сегашните абитуриенти видях клипчета от ресторанта. Искрено се зарадвах как деца и учители се забавляват заедно. Това, за мен, означава, че децата уважават учителите си.

Последна редакция: ср, 29 май 2024, 21:41 от Просто_майка

# 715
В същата тема от миналата година има писани добри отзиви за 127 ( и 119). Потърсете. Аз не познавам училището ами чета само както всички тук.

Може да се видят и резултати от ДЗИ, записала съм си топ три 164, 22, 30 с най-висок бал.

# 716
  • София
Дъщерята на близка приятелка влезе в 127-МО миналата година. Умно и амбициозно дете, но изкара малко точки по математика. Учи много сериозно по всичко и най-вече испански, харесва и децата от класа си, и учителите си.

# 717
Да си повторя въпроса за 96. и 56. в Люлин, ако може отзиви.
И за 97. Simple Smile

# 718
Да си повторя въпроса за 96. и 56. в Люлин, ако може отзиви.
И за 97. Simple Smile
Не от личен опит, но имам наблюдения, по-скоро на първо място бих сложила 96-то (едно време се е водило руско училище), след това 97-мо и 56-то са наравно. Като казвам, че нямам идея какво точно се изучава като специалности. Но като слава и слухове от близки познати, така бих ги подредила.

# 719
Спенса, въпросът беше за прогимназиален етап, нали? Не е личен опит, но 56то имат математическа паралелка, влиза се с техен изпит към началото на юли (имат и две седмици подготовка за него). Доколкото знам, тази паралалека е силна в прогиманзиален етап. Иначе, 97мо бих сложила последно.

Общи условия

Активация на акаунт