Д-р Горчев, Плевен

• 11 017
  • 81
  •   1
Отговори
# 30
Ама имам лимфедем, в държавните не режат лимфните възли.

# 31
  • София
И Христамян, другото ,,светило" също осакатява яко, само, че в Пловдив и не само, че реже лимфни възли без нужда, ами и техниката му стара и неизправна. Карагьозов пък се опитва да им оправдае некадърността. Не ходете при известни лекари в частни болници, всички режат яко за пари. Аз се бях ориентирала към Горчев и в хасковското онко видях млада жена, оперирана от него, не можеше да върви, едвам я влачеха близките, с болки, ходили при него и ги върнал, майка и разказа ужасяващи неща.Отказах се и отидох при Христамян, същия измекярин. Тези, които отидоха в държавните болници нямат никакви последствия и проблеми.

А кое е това "светило" в Пловдив?

# 32
Христамян. Наистина прави операции, които другите отказват, но и когато не се налага голяма операция с орязване на всичко, пак реже всичко+ лимфните възли. Карагьозов пък най-напред чете епикризите и повтаря същото, даже и да види, че нещо не е така, не го казва.

# 33
  • София
Аз от Карагьозов  (баща и син) знам за доста неща дето не са в ред. Христамян за първи път го чувам.

# 34
Христамян е Горчев за югоизточна България, с разликата, че прави само отворени операции.

# 35
Здравейте, положението при нас е много напечено. Миналата година майка беше с рак на маточната шийка, излекуваха я в 2 болници мина всички терапии без операция. Има чист пет скенер от юни. От февруари месец е с непрестанни болки в кръста и отпред ниско долу и сигурно още някъде, преди дни беше в друга болница за отпушване на бъбрек. Болките продължават и тя се е записала при Горчев за преглед и ЯМР. Наистина ли е толкова зле този доктор, при кого да ходим вече не знам? Обиколили сме 10 специалиста сигурно от миналата година до сега. Какво да правя да я разубеждавам ли и къде да я насоча да отиде? Аз съм във Варна, тя е във Велико Търново..

# 36
Здравейте, положението при нас е много напечено. Миналата година майка беше с рак на маточната шийка, излекуваха я в 2 болници мина всички терапии без операция. Има чист пет скенер от юни. От февруари месец е с непрестанни болки в кръста и отпред ниско долу и сигурно още някъде, преди дни беше в друга болница за отпушване на бъбрек. Болките продължават и тя се е записала при Горчев за преглед и ЯМР. Наистина ли е толкова зле този доктор, при кого да ходим вече не знам? Обиколили сме 10 специалиста сигурно от миналата година до сега. Какво да правя да я разубеждавам ли и къде да я насоча да отиде? Аз съм във Варна, тя е във Велико Търново..

В София. Дай й да прочете мненията и тя сама ще се разубеди.

# 37

Къде в София, вече бяхме в голямата Токуда, в Света София, къде?

# 38
Аз лично съм била в болница Надежда. Но съм от Плевен. И никога не бих посетила Горчевия и другите касапи от Сърце и мозък.

# 39
  • София

Онкологията в Дървеница вижте. Иначе за този човек има много писано няма смисъл да питате дали е наистина толкова зле. Ако това не Ви убеждава не знам какво.

# 40
Ако един преглед ще я успокои, нека отиде. Понякога човек се чувства по-добре, след като е направил това, което си е наумил.

# 41
  • В.Търново
Здравейте, моля за мнение за Д-р Горчев, Плевен. Става въпрос за миомен възел с размер 6-7 см. за жена, която не е раждала. Ще се радвам за съвети, препоръки и насоки!

Той е Академик Горчев. Препоръчвам с две ръце. Щом става въпрос за нераждала жена, където ще трябва да се действа много внимателно, със сигурност ви трябва добър специалист. За мен е много добър лекар и се държи човешки с пациентките си. Аз мога да кажа само добри неща за него от личен опит.
Имайте предвид, че за преглед се чака по 5-6-7 месеца.

Да, държи се човешки , но си позволява да прави манипулации, които изобщо не е споменавал в предварителната консултация .
На мен ми махна матката,без  изобщо да сме уговаряли това , което е чисто престъпление!

След операцията останах неописуемо възмутена и го попитах " Какво стана , защо така се получи "
Той започна ада ми пелтечи от притеснение и ми заобяснява как било май- правилно това и в процеса операцията видял той миомка и РЕШИЛ че ще е най- добре да махне матката ми ........това е чисто ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !
Това беше 2019г , бях го забравила ,но отново излезе в ума ми в последните дни ...

В лицето на този човек загубих вяра във всички хора ,на които би трябвало да разчитам да ме лекуват и може би това е ,което предизвика в мен промяна на местоработата ми - мед сестра съм и се преместих в училище , където няма лекари

ПАЗЕТЕ СИ ОРГАНИТЕ  и НАСТОЯВАЙТЕ ЛЕКАРИТЕ ДА СА ОТГОВОРНИ КЪМ ВАС !!!
Потресена съм от това, което прочетох. Съжалявам много!
Една бивша колежка преди доста години ходи да се оперира при него, мисля че махаше киста на яйчника, беше супер недоволна и не го препоръча на никоя жена. вече не помня подробности, но така казваше, в никакъв случай при него. В момента аз търся доктор за преглед. Ходих при Стратева, но тя каза, ако продължи болката съм за диагностична лапароскопия, ако преценила ще премахнела срастванията и ще постави гел, ама нямало 100% сигурност , че ще има ефект, и ако нямало да раждам повече можело да ми махне тръбите!!! На 45 години съм. Аз съм с пластика на корема и не е много удачно за такъв вид операции. Та, искам да ида за второ мнение, защото наистина болките продължават. Преди време съм ходила при д-р Бързашки и съм доволна, но не знам сега дали ще ми свърши работа.

# 42
В Надежда също правят лапароскопия.

# 43
  • В.Търново
Точно, че не искам лапароскопия. Искам второ мнение , защото се усъмних в това, което ми каза докторката.

# 44
Точно, че не искам лапароскопия. Искам второ мнение , защото се усъмних в това, което ми каза докторката.

Имах впредвид, че извършват. Но не пречи да си направите преглед, където искате. Особено на място, където нямат бизнес/ поликлиника/.

Общи условия

Активация на акаунт