Д-р Горчев, Плевен

• 11 036
  • 81
  •   1
Отговори
# 45
  • В.Търново
Точно, къде е това място?

# 46
Точно, къде е това място?

В поликлиника.

# 47
  • В.Търново
Препоръчайте ми доктор, не ги познавам в Плевен.

# 48
Препоръчайте ми доктор, не ги познавам в Плевен.

Не Препоръчвам Плевен! Запишете преглед в болница Надежда София. https://nadezhdahospital.com/Там отидете със всички изследвания. Това е най-краткия път. Там бях прегледана , там биопсия, там конизация.

# 49
  • В.Търново
Благодаря!

# 50
Някой знае ли нещо за д-р Александър Любомиров от " Сърце и мозък " Плевен  ?

Чувам хубави отзиви за него

# 51
Прочетете мненията за Сърце и мозък.

# 52
Здравейте, ако не е късно по темата искам да споделя ще се радвам, ако съм била полезна. Моя близка приятелка миналата година по повод “прокървяване”, отиде при Горчев. Намери и миома, оперира я. Има жената матка, има абсолютно всичко друго, освен миомата, която беше нужно да бъде отстранена. Думите и бяха: Страхотен човек, прекрасно отношение и добра свършена работа. Знам, момичета, че има две мнения винаги, дали добри или лоши. Искрено съжалявам за вас, които сте се сблъскали с това и толкова нелепо са се случили нещата. Сега ще ви кажа, че за мен по-добър и компетентен от Александър Любенов няма в Габрово ме въртяха в порядък на една година за едно “възпаление”, което се оказа чпв с 3б група- Цин 3. Ако не бях отишла при този човек да ме оперира, в момента щях да бъда не с предракови клетки, а истински ракови. Направи ми бримкова конизация, шийката в момента ми е доста запазена, много малко и прецизно е рязал от нея. Дойде момента за цитонамазка след конизация, втора група съм, клетките са здрави и чпв нямам, благодарение на него! Пратих една позната при него преди дни, по повод в Габрово един я гледал и казал, че има киста, която трябва да бъде оперирана.. Отиде при Любенов и се видя, че такава киста няма, момичето е добре и няма да бъде оперирана!

# 53
  • София
Имаше ли изобщо миома тази жена?
Все съм чувала добри и лоши мнения за лекари, но този като за този Джак Изкормвача не бях чувала…
Моля Ви, не тук с хвалбите!

# 54
Да, ходила е жената и на второ мнение и наистина я имаше тази миома. Не искам никого да убеждавам в нищо, изказвам мнението си, поради случващото се. Има жени, които са попитали и изказвам собственото си, в което смятам, че няма абсолютно нищо лошо. 😉

# 55
  • София
Ами направете си тема да го хвалите Simple Smile

# 56
Това, че за вас е “хвалба”, за други може да бъде полезна информация. Запазете мнението за себе си, тъй като не съотвества с моето. Винаги има лекари и пациенти с различно отношение и работа по даден проблем. Не хваля някого, при когото не съм ходила, споделям за моя близка случилото се! Както и от кого съм била доволна, и през какво съм минала.

# 57
  • София
Ама няма как да го запазя за себе си след като говорите глупости! Няма как да си мълча за такъв шарлатанин! Изобщо прочетохте ли отзивите за него?
Ми аз ако му се бях доверила сега деца нямаше да имам. Ако Ви изглежда нормално добре, но няма да си мълча!
Вашата близка да влезне и да го “похвали”… Историята е един приятел ми каза…

# 58
Разберете, че никого по никакъв начин не хваля, нито правя реклама. Не възнамерявам също така, че е нужно да имате подобно отношение или да се обясняваме изобщо. Мисля, че бях достатъчно ясна и ви оставям да бъдете права, понеже явно за вас друг вариант няма, останете с добро и ако имате това разбиране, прочетете отново дългият ми пост може и да се позамислите как трябва да се отнасяте и от там всичко друго останало!

# 59
  • София
Аз не искам да бъда права, а колкото се може повече млади жени да не стъпват в клиниката му!

Общи условия

Активация на акаунт