Д-р Горчев, Плевен

• 11 056
  • 81
  •   1
Отговори
# 60
Разбирам ви, аз също съм млада и все още нямам деца. За това тук се споделя и обменя опит, за да знаем всички и да преценим най-доброто за себе си. Отново ви казвам мнения има всякакви, не съм искала да засегна никого по никакъв начин!  Имаше жена, която попита за Любенов и дори да не е на място исках да обясня за моят момент и през какво минах. Ще се радвам, ако съм била полезна на други, всичко добро!

# 61
Преди време,по същия начин постъпи и с жена ми.Оперира и единия яйчник,а болките които щтяха да преминат,останаха.Оказа се,че болките са от съвсем друг проблем.Платихме лапароскопска операция,а беше оперирана по стандартния начин със скалпела.Не се лъжете да го посещавате ДЯВОЛЪТ В БЯЛА ПРЕСТИЛКА.

# 62
Да се надяваме ,че повече жени ще стигнат до тази информация и няма да си го причинят....защото това е бизнеса на горчев ....

# 63
Вижте разследването за болницата на Горчев- скрития свят на болница ,,Св.Марина", ужасяващо е и това не било всичко, ще има и още статии.

# 64
Да, видяхме го. От Янчо Николов, журналист от Бургас. Дано го видят и бъдещите клиенти на болницата и да стоят далеч от нея.

# 65
  • София
Къде може да се гледа?

# 66
# 67
  • София
Не е много редно да се показват имената на хора в социалните мрежи без тяхно съгласие обаче. Дано все пак стигне до повече хора!

# 68
Статията стана възможна ,защото се обединихме . За съжаление ни обедини нещастието .Аз също  нямам нищо против да използват историята ми.Дори една спасена жена си заслужава усилията .
А Горчев много добре ме знае коя съм .

# 69
Статията стана възможна ,защото се обединихме . За съжаление ни обедини нещастието .Аз също  нямам нищо против да използват историята ми.Дори една спасена жена си заслужава усилията .
А Горчев много добре ме знае коя съм .

Много сте права! Само силен и борбен човек като теб, може да си позволи да бъде Светлина в мрака!
Пак да кажа -ходете при специалисти, които Нямат собствени клиники , в които мотото е Всеки клиент е потенциален пациент! Как мислите,че се изкарват пари за кредитите на тези новоизлюпени болници?

# 70
Всички потърпевши от Горчев,потърсете адвокат Петър Николов. Ако някой може да ви помогне да осъдите този дявол,това е адвокат Николов!

# 71
  • София
Някой осъдил ли го е? Водят ли се дела изобщо срещу него?

# 72
Споделиха в мрежата следния случай .Възрастен човек влиза в Гочевата болница за операция от нещо си .Махат друго ,друг орган.И при отказа му да плати му задържат личната карта .Синът му се опитва да заведе дело ,плевенския съд не намира основание и не дава ход .
В момента търся публикацията ,във Фейса беше.
Та така - няма основание за дело .Полицията също си прави оглушки за задържаната лична карта .
 Човекът си е извадил друга .

# 73
Дяволът горчев в действие. На мен ми споделиха, че като влезеш в болниците му, близките не знаят какво се случва с болния, не разрешават достъп и свиждане.Само телефон.Това ми се струва безумно.

# 74
Ето ,това исках да пусна .Виждате ли какво става съдът отказва да заведе дело ,до дело не се стига .Копирано от Фейса ,човекът си стои с името и правото ,но в Бг няма правосъдие .

Искрен Георгиев

...ТАТКО ВЛЕЗЕ НА 74г В ТОЗИ "ОСВИЕНЦИМ" ЗА ОБСЛЕДВАНЕ НА ПРОСТАТА.ЧРЕЗ ИЗМАМА,БЕЗ ВИДИМА ПРИЧИНА,ОПЛАКВАНИЯ,
БОЛКИ,ИЛИ КАКВОТО И ДА Е И БЕЗ НЕГОВО ПИСМЕННО СЪГЛАСИЕ МУ ИЗРЯЗАХА ЖЛЪЧКАТА С 24 ШЕВА РАЗРЕЗ. ПО ЗДРВНА КАСА ТОВА КЛАНЕ СТРУВА 4000лв,60% ЗДР.КАСА-40% ПАЦИЕНТ.
ПЛАКА КАТО МАЛКО ДЕТЕ,НЕРАЗБИРАЙКИ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА.ОПИТА СЕ ДА ЗАВЕДЕ ДЕЛО,НО ОКРЪЖЕН СЪД ПЛЕВЕН И АПЕЛАТИВЕН ВЪВ В.ТЪРНОВО НЕ НАМЕРИХА ДАННИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
3г.ПО-КЪСНО ТАТКО ОТКЛЮЧИ РАК НА ПАНКРЕАСА И ОТ ЗДРАВ,ПРАВ,ФИЗИЧЕСКИ АБСОЛЮТНО ГОДЕН ЧОВЕК СИ ЗАМИНА ПРЕЗ 2021г НА 77г. ЛИЧНАТА МУ КАРТА ОЩЕ Е НЯКЪДЕ В ЧЕКМЕДЖЕТАТА НА ГОРЧЕВАТА КЛАННИЦА,
ЗАЩОТО ОТКАЗА ДА ПЛАТИ.
ОЩЕ ПАЗЯ ЖАЛБИ,СЪДЕБНИ ДОКУМЕНТИ,КАТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ТОЗИ "ОСВИЕНЦИМ" НА ПОДЧОВЕКА ПРОФ. ГОРЧЕВ,БЯЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ ДАНО!
КОГАТО УМРЕ,ЩЕ СЕ ПРИБЕРА ОТ ЧУЖБИНА ЗА ДА ВИДЯ КОФЧЕГА МУ С КОЛКО ДЖОБА ЩЕ БЪДЕ И КОЛКО ЩЕ СА ПЪЛНИ.
ЗА МЕН И МОЕТО СЕМЕЙСТВО Е КЪСНО,НО ПИША И ПОСТВАМ ЗА ВАС,НЕ СЕ ЛЪЖЕТЕ,В "СВ.МАРИНА" В ПЛЕВЕН СА УБИЙЦИ,ДЖЕЛАТИ И ОБЕЗКОСТВАЧИ ПО ЗДРАВНА КАСА И С ДЪРЖАВНИ ПРОТЕКЦИИ!

Общи условия

Активация на акаунт