Д-р Горчев, Плевен

• 12 214
  • 92
  •   1
Отговори
# 90
Горчев ме извика след 3 месеца без да ми е предпише нещо. Аз реших да не чакам и ходих при друг лекар, оказа се, че от 07.01 до 28.01 е с 1 см по-голяма. Той ми каза да пия Регулон и след като ми дойде да отида да видим дали е намалила размера си. Горчев не ми и обърна много внимание, само каза, че ако не се махне за 3 месеца операция. А тези кисти постоянно се образуват, не се знае след операцията, ако има пак, какво правим. Ще пробвам всичко преди операция.

Точно затова не е изписал нищо, за да ви оперира. Измамник голям. Парата да пада.

# 91
Все повече лошо мнение чувам за него. Надявам се тази киста да намалее и да се махне. Не знам какво да направя.

# 92
Все повече лошо мнение чувам за него. Надявам се тази киста да намалее и да се махне. Не знам какво да направя.

Ако може да се направите преглед при гинеколог, който няма частна практика. За себе си съм установила,че са най-честни и нямат интерес да лъжат и да привличат. Горчев го е ударил на бизнес, защото има две болници, чийто кредити клиентите, пардон пациентите трябва да изплащат.

Общи условия

Активация на акаунт