Д-р Горчев, Плевен

• 12 226
  • 92
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте, ако не е късно по темата искам да споделя ще се радвам, ако съм била полезна. Моя близка приятелка миналата година по повод “прокървяване”, отиде при Горчев. Намери и миома, оперира я. Има жената матка, има абсолютно всичко друго, освен миомата, която беше нужно да бъде отстранена. Думите и бяха: Страхотен човек, прекрасно отношение и добра свършена работа. Знам, момичета, че има две мнения винаги, дали добри или лоши. Искрено съжалявам за вас, които сте се сблъскали с това и толкова нелепо са се случили нещата. Сега ще ви кажа, че за мен по-добър и компетентен от Александър Любенов няма в Габрово ме въртяха в порядък на една година за едно “възпаление”, което се оказа чпв с 3б група- Цин 3. Ако не бях отишла при този човек да ме оперира, в момента щях да бъда не с предракови клетки, а истински ракови. Направи ми бримкова конизация, шийката в момента ми е доста запазена, много малко и прецизно е рязал от нея. Дойде момента за цитонамазка след конизация, втора група съм, клетките са здрави и чпв нямам, благодарение на него! Пратих една позната при него преди дни, по повод в Габрово един я гледал и казал, че има киста, която трябва да бъде оперирана.. Отиде при Любенов и се видя, че такава киста няма, момичето е добре и няма да бъде оперирана!

Здравейте, аз съм с ЧВП щаб 16 и 56.Цитомнамазка-3А група и предраково изменение на шийката ЦИН 2.
От Варна съм и не знам към кого да се насоча.
Не съм раждала и искам възможно най-прецизно и деликатно да се отстрани изменението, за да нямам бъдещи проблеми при бременност.
Дали е възможно това изменение да си повлияе положително само от медикаменти? Как мислите?

# 76
Не, не може да се повлияе. Ако се закъснее, изхода е фатален. Прави се биопсия и се преценява. Най-лекото е конизация,изрязване на част от шийката на матката. Препоръчвам болница Надежда в София.

# 77
Не, не може да се повлияе. Ако се закъснее, изхода е фатален. Прави се биопсия и се преценява. Най-лекото е конизация,изрязване на част от шийката на матката. Препоръчвам болница Надежда в София.

Какво мислите за болница “Сърце и мозък” в Плевен?
И какво означава, ако се закъснее?
Чакам цикълът да ми дойде, биопсия вече е взета е резултатът е CIN II

# 78

Далеч от Плевен, много далече, ако искате да останете жива и здрава .Аз съм от Плевен, оперирана съм В София.

# 79

Далеч от Плевен, много далече, ако искате да останете жива и здрава .Аз съм от Плевен, оперирана съм В София.

Имам положителни отзиви от няколко жени за Плевен и по-специално за д-р Любенов.
Вие защо не сте доволна?

# 80
Имам  3 починали приятелки. Вие най-вероятно не сте информирана, какво се случва с бизнес болниците в Плевен.

# 81
Имам  3 починали приятелки. Вие най-вероятно не сте информирана, какво се случва с бизнес болниците в Плевен.

Съжалявам за приятелките ви.
От кого бяха оперирани те и какви бяха случаите им?

# 82
    Нашата задача e да го осветим,така мисля.
    С робота също има смъртни случаи .Комисията ,естествено ,го е защитила - отказали бъбреците на жената .Но той ,набеди екипа си ,че не напълнили корема с достатъчно въздух ,за да работи.Е ,кое от двете?  Умник. Трябва да потърся линковете ,ако не са ги изтрили
Аз съм оперирана при Горчев за киста на яйчник, уж дермоидна. След 6 месеца отново киста само че този път функционална и без никаква хормонална терапия ми каза да отида след 3 месеца и ако е нарастанал, ОПЕРАЦИЯ. Ходих при друг лекар, който ме изписа Регулон 2х1 за 10 дни. Чудя се дали да пия и билки. Оперират ме за втори път, не ми се иска трети път, защото се получават много сраствания и при най-малки усилия имам болки. Купих си чай и тинктура от турта, овчарска торбичка,бял равнец, невен. Моля за съвет... На 22 съм и не съм раждала, а единия ми яйчник  е премахнат от друг лекар.🥺

# 83
Много добра билка женска е Цариче. Пила съм я на чай точно за болки от срастване. Помага и за други неща. Прочетете подробно.

# 84
А според вас тези билки ще помогнат ли и за намаляване на кистата?

# 85
Не зная, но това е велика билка за всички женски болести. Купувате, варите и успех! Има я и на тинктура.

# 86
  • София
А според вас тези билки ще помогнат ли и за намаляване на кистата?
Зависи каква е кистата

# 87
Кистата ми е функционална 5 см и не се спука при първи цикъл, но тогава не бяха ми предписали нищо

# 88
  • София
5см киста не е добре просто ей така да се пукне… Може да направи големи бели. Намерете си адекватен лекар!

# 89
Горчев ме извика след 3 месеца без да ми е предпише нещо. Аз реших да не чакам и ходих при друг лекар, оказа се, че от 07.01 до 28.01 е с 1 см по-голяма. Той ми каза да пия Регулон и след като ми дойде да отида да видим дали е намалила размера си. Горчев не ми и обърна много внимание, само каза, че ако не се махне за 3 месеца операция. А тези кисти постоянно се образуват, не се знае след операцията, ако има пак, какво правим. Ще пробвам всичко преди операция.

Общи условия

Активация на акаунт