Д-р Горчев, Плевен

• 11 754
  • 82
  •   2
Отговори
# 75
Здравейте, ако не е късно по темата искам да споделя ще се радвам, ако съм била полезна. Моя близка приятелка миналата година по повод “прокървяване”, отиде при Горчев. Намери и миома, оперира я. Има жената матка, има абсолютно всичко друго, освен миомата, която беше нужно да бъде отстранена. Думите и бяха: Страхотен човек, прекрасно отношение и добра свършена работа. Знам, момичета, че има две мнения винаги, дали добри или лоши. Искрено съжалявам за вас, които сте се сблъскали с това и толкова нелепо са се случили нещата. Сега ще ви кажа, че за мен по-добър и компетентен от Александър Любенов няма в Габрово ме въртяха в порядък на една година за едно “възпаление”, което се оказа чпв с 3б група- Цин 3. Ако не бях отишла при този човек да ме оперира, в момента щях да бъда не с предракови клетки, а истински ракови. Направи ми бримкова конизация, шийката в момента ми е доста запазена, много малко и прецизно е рязал от нея. Дойде момента за цитонамазка след конизация, втора група съм, клетките са здрави и чпв нямам, благодарение на него! Пратих една позната при него преди дни, по повод в Габрово един я гледал и казал, че има киста, която трябва да бъде оперирана.. Отиде при Любенов и се видя, че такава киста няма, момичето е добре и няма да бъде оперирана!

Здравейте, аз съм с ЧВП щаб 16 и 56.Цитомнамазка-3А група и предраково изменение на шийката ЦИН 2.
От Варна съм и не знам към кого да се насоча.
Не съм раждала и искам възможно най-прецизно и деликатно да се отстрани изменението, за да нямам бъдещи проблеми при бременност.
Дали е възможно това изменение да си повлияе положително само от медикаменти? Как мислите?

# 76
Не, не може да се повлияе. Ако се закъснее, изхода е фатален. Прави се биопсия и се преценява. Най-лекото е конизация,изрязване на част от шийката на матката. Препоръчвам болница Надежда в София.

# 77
Не, не може да се повлияе. Ако се закъснее, изхода е фатален. Прави се биопсия и се преценява. Най-лекото е конизация,изрязване на част от шийката на матката. Препоръчвам болница Надежда в София.

Какво мислите за болница “Сърце и мозък” в Плевен?
И какво означава, ако се закъснее?
Чакам цикълът да ми дойде, биопсия вече е взета е резултатът е CIN II

# 78

Далеч от Плевен, много далече, ако искате да останете жива и здрава .Аз съм от Плевен, оперирана съм В София.

# 79

Далеч от Плевен, много далече, ако искате да останете жива и здрава .Аз съм от Плевен, оперирана съм В София.

Имам положителни отзиви от няколко жени за Плевен и по-специално за д-р Любенов.
Вие защо не сте доволна?

# 80
Имам  3 починали приятелки. Вие най-вероятно не сте информирана, какво се случва с бизнес болниците в Плевен.

# 81
Имам  3 починали приятелки. Вие най-вероятно не сте информирана, какво се случва с бизнес болниците в Плевен.

Съжалявам за приятелките ви.
От кого бяха оперирани те и какви бяха случаите им?

# 82
За еврофондовете https://narod.bg/2021/07/24/%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB … 0%BE%D1%84%D0%B5/

За съжаление никой не чете ,дори в нета и жените мислят ,че от всеки рак се умира .Не ,има и леки форми ,за тях се отнася публикацията на СЗО по - горе
    Имам познати ,които починаха от РМШ
    Но ...имам и позната ,обявена в Италия за неоперабилна и стопила нещото с глад .Не е имала метастази .Да ,екзофитите растат нагоре ,в кухина и не задълбават като язви .Тук е и шанса на пациента ,от това се възползват лекарите .Наивните пациентки слагат знак за равенство между всички подформи и започват да кудкудякат щастливо.Ето как се гради фалшив образ на спасител.
    Между другото при мен в епикризата той бе  описал
     3 вида рак ,включително и много опасния аденокарцином.Как па един не е дал разсейки ...

И при мен се хилеше в началото ,но като видя че плача и питам за органите си се омъгли .Можеше поне да ми каже ,за да съхраня яйцеклетки.Сега може да имаш дете по различни начини ,но моите пътища са прерязани.

Здравейте,пиша ви на лично. Моля да проверите съобщенията си

Общи условия

Активация на акаунт