Д-р Горчев, Плевен

• 11 015
  • 81
  •   1
Отговори
# 15
  • София
За тези неща се искат връзки и пари  и много добри адвокати както и доказателства. За съжаление до тук не е подведен под отговорност не знам как “ние” ще го направим.

# 16
За тези неща се искат връзки и пари  и много добри адвокати както и доказателства. За съжаление до тук не е подведен под отговорност не знам как “ние” ще го направим.

не е наша работа ...това е сериозно поведение на несправедливост , ние сме безкрайно "малки " , има сила над нас и над този чавек , разбира се , която е меродавна .

# 17
Отстъпка заради по нататъшните контролни прегледи.Жалкарки.

Хора ,това с отстраняването на органите е сериозно.Това е отвратително насилие и потъпкване на правата на пациента .Ето в тоя случай лекарят е осъден.Софийски лекар ,известен.Свързсх се с  момичето - не разполага с пари и няма подкрепа от семейството си .Като мен ,сходни съдби .Те в такива ,уязвими се целят.
Не е обжалвал на втора инстанция ,платил е тихомълком.
А тя мечтае да осинови дете ,дай Боже ,дано .
https://www.facebook.com/share/p/nuT7wky3fj3c5Gzi/

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 13:58 от tia maria

# 18
Адвокатът е много добър. Следя го отдавна.

# 19
Академик Григор Горчев е най-добрият специалист в областта на гинекологията! Той ми помогна да се излекувам, когато всички останали лекари в страната не можеха да установят проблема ми. Силно го препоръчвам като лекар, както и целия екип на УМБАЛ Света Марина - Плевен! Simple Smile

Какво ТОЧНО откри той , което " всички  останали лекари не можаха да установят " и как точно го установи , с робота ли ?

Ще съм благодарна за отговора ви

# 20
  • София
Отстъпка заради по нататъшните контролни прегледи.Жалкарки.

Хора ,това с отстраняването на органите е сериозно.Това е отвратително насилие и потъпкване на правата на пациента .Ето в тоя случай лекарят е осъден.Софийски лекар ,известен.Свързсх се с  момичето - не разполага с пари и няма подкрепа от семейството си .Като мен ,сходни съдби .
Не е обжалвал на втора инстанция ,платил е тихомълком.
А тя мечтае да осинови дете ,дай Боже ,дано .
https://www.facebook.com/share/p/nuT7wky3fj3c5Gzi/

А всъщност кой е лекаря? Единствено се виждат инициали.
Иначе Шаркова е добра по такива медицински дела, но парите въртят света за момента.

# 21
# 22
Възможно.Нямам право да разкривам чужди истории Само ,това което е споделено публично.

С новоизлюпените защитнички не се изкушавайте да влизате в спор нeка си пишат.
Днес прочетох нещо полезно по този повод .,,Сатаната няма теза ,спорът му е теза "

За дело е късно ,но за скандал винаги  съм готова .Ще си покажа крака ,който е ужасяващ ( снимаха ме за учебник ),ще разкрия цялата мръсна история с ловешката гастрольорка Цветелина.Знаят ,че го мога !

Последна редакция: ср, 07 авг 2024, 15:53 от tia maria

# 23
  • София
Ами то скандали винаги е имало покрай Горчев (особено по групите). За дело никога не е късно ако имате документи. Лошото е, че той дори и след скандал ще си продължи с тази практика.
А още по-лошото е, че ще намира пациенти, на които нищо им няма и “ще ги е излекувал”.

# 24
За съжаление поредният търговец в бяла престилка, който обаче не само, че е академик, но и нещо повече - член кореспондент е. Това е най-високата научна степен в световен мащаб. Този се е обиграл здраво, от човешка гледна точка изглежда направо непоклатим. Но има Господ, който ще му въздаде за всички мерзости и престъпления, които е извършил. Наричам хора като него "дяволски подлоги". Не му беше достатъчно това, дето бе ректор на МУ Плевен доста години, не се насити на пари и на власт този човек. А дали някой познава проф. Камелия Цветанова, която е анестезиолог-реаниматор в частната му болница? Аз я познавам и ще Ви кажа, че тази жена стана професор на 40 години, защото той я буташе напред и нагоре с връзките и контактите си. Четири години Камелия не можа да влезе "медицина", а след като най-после на петата година успя да влезе и след като се изучи, за много кратко време придоби специалност, научни трудове написа, три езика научи, стана доцент, след твърде кратко време и професор, както и ръководител катедра в МУ, познайте благодарение на връзките си с кой?!Какъвто е той, такива са и протежетата му - жадни и гладни за власт и пари и друго не ги вълнува. И зад всичката тази фасада и титли, няма нищо - стърчи само една празна, погиваща душа. Жалки са!!! Човешкият съд може да избегнат, но Божият съд НЕ, никой не се е отървал от него и те също няма да могат.  Дано скоро всеки да получи според делата си.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 17:44 от PANDA_FuBao

# 25
Търговец от Класа. Всеки Пристъпил е с Диагноза. Кредитите трябва да се плащат.

# 26
За съжаление поредният търговец в бяла престилка, който обаче не само, че е академик, но и нещо повече - член кореспондент е. Това е най-високата научна степен в световен мащаб. Този се е обиграл здраво, от човешка гледна точка изглежда направо непоклатим. Но има Господ, който ще му въздаде за всички мерзости и престъпления, които е извършил. Наричам хора като него "дяволски подлоги". Не му беше достатъчно това, дето бе ректор на МУ Плевен доста години, не се насити на пари и на власт този човек. А дали някой познава проф. Камелия Цветанова, която е анестезиолог-реаниматор в частната му болница? Аз я познавам и ще Ви кажа, че тази жена стана професор на 40 години, защото той я буташе напред и нагоре с връзките и контактите си. Четири години Камелия не можа да влезе "медицина", а след като най-после на петата година успя да влезе и след като се изучи, за много кратко време придоби специалност, научни трудове написа, три езика научи, стана доцент, след твърде кратко време и професор, както и ръководител катедра в МУ, познайте благодарение на връзките си с кой?!Какъвто е той, такива са и протежетата му - жадни и гладни за власт и пари и друго не ги вълнува. И зад всичката тази фасада и титли, няма нищо - стърчи само една празна, погиваща душа. Жалки са!!! Човешкият съд може да избегнат, но Божият съд НЕ, никой не се е отървал от него и те също няма да могат.  Дано скоро всеки да получи според делата си.

Ще получи, Пандичка , този човек е яко в страха / познай кои  умове се страхуват / .
Парите ,които смуче сега , надали ще бъдат разпределени и използвани за радост и хубавини / тъмно е около него/
Не съм сигурна, че този човек в сегашните месеци е доволен от живота си , впрочем ....
Уж УМНИ , НАЧЕТЕНИ , а служат на сатанистични сили .
Умове , откъснати от сърцата .....

Кофтито е ,че все още много момичета и жени  не го познават в дълбочина и се възхищават на сините му малки очички и на обещанията , явно бездушната му усмивка ПРЕДИ да отнеме неуговорено преди това , матката на притежателката й .

Той е една прекрасна цедка за съзнанията .

# 27
Като слушам разкази, нещата в болниците на горчев са станали страшни. Не се дава информация на близките, не се обслужва пациента, защото липсват санитари, въобще Страх голям ги тресе. Божието възмездие ще ги споходи, без съмнения съм.

# 28
И Христамян, другото ,,светило" също осакатява яко, само, че в Пловдив и не само, че реже лимфни възли без нужда, ами и техниката му стара и неизправна. Карагьозов пък се опитва да им оправдае некадърността. Не ходете при известни лекари в частни болници, всички режат яко за пари. Аз се бях ориентирала към Горчев и в хасковското онко видях млада жена, оперирана от него, не можеше да върви, едвам я влачеха близките, с болки, ходили при него и ги върнал, майка и разказа ужасяващи неща.Отказах се и отидох при Христамян, същия измекярин. Тези, които отидоха в държавните болници нямат никакви последствия и проблеми.

# 29
Тези, които отидоха в държавните болници нямат никакви последствия и проблеми.

Точно така, нямат, защото не са собственици на болници и нямат кредити за погасяване. Господ ви е спасил!

Общи условия

Активация на акаунт