Номинации за най-голяма муня (тема 9)

• 73 448
  • 841
  •   1
Отговори
# 780
Сутринта размених 2 документа, които трябваше да пращам по имейл.  Едното беше за застраховката на колата сканирано и подписано, пратих го там, където трябваше да си отчета отработени часове и пари които ми дължат. Съответно на ония от застраховката пратих другото.
После тръгнах да нося един принтиран документ, опаа, само че не го бях принтирала.
Отидох в библиотеката, нещо се бъгна и не мога да платя с карта. Няма проблем винаги имам дребни. Вадя и давам 5 лева, чак когато видях изумения поглед на жената се усетих. Не съм в България. Smile С дружни усилия се оправихме, помогна и още една служителка.  Посмяхме се.

# 781
Така де, ама пък виж Кубратова колко по-деликатно го рече Joy
А ето на, че нямах предвид това, което има предвид Абаджиева Simple Smile
Визирам интелектуалната многоаспектност, а не душевната.

# 782
Много сте/сме сладки! ❤️

Брои ли се за мунщина да зяпам задачите в календара за миналия месец и да не се усетя, че това вече са минали-свършени работи, а да си напасвам ангажиментите според тях?

# 783
  • София
Вчера отивам с двете деца в новия Кауфланд в Халите. Много ми хареса как е направено всичко, запазен е старият облик, чисто, подредено, с охрана навсякъде. Има асансьор : горе има заведения за хапване и кафета. Долу не знам какво има. Като напазарувахме в Кауфланд, реших да пия едно кафе на горния етаж, влизаме в асансьора, натискам си аз за нагоре, но с нас имаше и други хора. Асансьорът спира, отваря се, аз излизам и поглеждам да видя дали това е нашия етаж, ама съм със слънчеви очила и нищо не видях на екранчето вътре. Почваме да обикаляме, гледаме изложба на снимки, тоалетна, пица лаб, книжарница, останки от крепостта Сердика, оградени със стъкло…. обяснявам аз на сина ми, той много впечатлен, хареса им на децата. Минахме през всичко. По едно време се усетих, че това не е горният етаж, защото няма прозорци.
А няколко часа по-късно се усетих, че няма как останките от Сердика, които бяха открити като копаеха за метро, да се извисяват на горния етаж…

# 784
  • Враца
Ей, ще взема и аз да отида, като да сте били на лунапарк го разказа Wink

# 785
четири дни ад!
миризма ,на нещо умряло, в кухнята
изчистих шкафовете- докато се изпари препаратът , добре!- после пак мирише
изчистих печки, котлони, стените - мирише
на третия ден , беше събота, накарах ММ да разглоби лайсните долу/ первази ли са, как се казват не знам/- чистих под мебелите...но после пак мирише
имаше една риба, забравена и престояла на плота 2ч , докато я сложили в хладилника- през цялото време обвинявам ММ ,че е напоил плота с миризма, та "накисвам"  камъка с кислородна вода и хлебна сода,....ей, умиране има, отърване няма- мирише Rage
...
всичкото това действие, насред натуриите, които се местят, за да чисти, нали...
една фруктиера, пълна лятото с отворени пакети от бисквитки или ядки..., някоя бутилка за вода, ...и една миниатюра на чанта за храна, която бях ползвала, защото бях дала моята на децата...
на четвъртия ден, пак я местя, за да пръскам с поредния препарат...и се разтвори адът! Weary - да забравя вътре кутийка с пилешко! то се втечнило чак!
...
на никой, нищо не казах Smiling Imp
макар да беше почти 23ч, излязох и изхвърлих боклука...

# 786
Поне кухнята е основно почистена.

# 787
Това ме подсеща и ние имахме подобна случка. Ама при нас двамата с ММ бяхме муня и мунчо.
Така ще напускаме една квартира и ще ходим вече в наше жилище. Та, чистим, чистим хладилника и все мирише точно на умряло. Имаше и червено на някакви места и ние си мислил, че е от динята, която изхвърлихме. А то какво се оказа Grinning Ние там не готвехме, не сме купували месо и такива неща в суров вида. И самият хладилник беше от тези старите с една малка камерка забита най-отгоре с големина на кутийка. Та се оказва, че тогава още проекто свекърите били на гости и понеже в брат му носели месо и решили и в нас да донесат...... А ние изобщо не сме разбрали и като сме изключили хладиника ... Ужас Grinning Grinning Grinning

# 788
Леле,тези случки ме подсетиха на моята ужасна такава.Бях на гости по Великден и разбираемо заедно с други вкусни подаръци ми дадоха и яйце.Обаче аз бях само с дамска чанта и чантата с лаптопа и що съм го сложила там не ми е понятно.Открих го след седмица и то чантата стои под леглото(такова с повдигащ механизъм и място за багаж)и естествено по миризмата.Но докато се усетя,че е точно оттам и точно от яйцето колко ядове събрах.Joy

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 10:47 от *Амбър*

# 789
Подобно смрадливо приключение имах и аз с развален картоф в кухнята. Докато разбрах откъде се носи това "ухание" пречистих и дезинфекцирах всички шкафове. Grinning

# 790
  • София
Ние имаме такова в колата. Оказа се лук, изпаднал от бъргър.

# 791
   Малката беше разляла един айрян в колата. Леле, какво чистене и пране падна и пак сума време миришеше на вкиснато. Имам и едно незабравимо преживяване със сирена. При първото ни ходене в Париж преди хиляда години се хвърлих да купувам сирене като невидяла и то още първия ден. Първо умирисахме хотелската стая, после ги бях завързала тези сирена в седем торбички (не се шегувам), една върху друга и не мога да опиша как ни ухаеха дрехите в куфара като се прибрахме и колко пъти ги прах.

# 792
  • Бургас
И аз имам случка със забравено жълто сирене в дамска чанта. Ама не вакуумирано, а рязано от пита и завито в найлонче. Уж изпразних цялата чанта и пак мирише. То да вземе да се завре по някакъв начин в ъгъла и да се омотае в подплатата. Вече мислех да я хвърлям чантата, обвиних китайците, че правят такива чантш уж от естествена кожа, а миришат на мърша Grinning

# 793
Подобно смрадливо приключение имах и аз с развален картоф в кухнята. Докато разбрах откъде се носи това "ухание" пречистих и дезинфекцирах всички шкафове. Grinning
В моя случай беше кофичката, в която изхвърляме събралото се в мрежичката на канала на кухненската мивка.
Тръгвам първа сутринта на работа, пътем хвърлям боклука. Връщаме се вечерта, една жега... и в кухнята мирише на драни порове. Бързо се усетих, че съм забравила да изхвърля боклука от нея, ама все едно. Вонята си беше на ниво, пък само за един ден беше придобила този интензитет.

# 794
  • Пловдив
Сурово пилешко как вуни в тия жеги, пък и оставено само за няколко часа извън хладилника. Ужас! Нали си чистя филенцата от жили и всичко, което не ми допадне ама не ги хвърлям в главния боклук, а в две торбички, за да изхвърля само тях на другия ден. Е, стига времето само за през нощта, за да ми се повръща от миризмата на другия ден.
Наскоро ни се случи да забравим ябълка в колата. Изпаднала от торбата и се скрила навътре под едната седалка. През седмицата мъжът ми рядко си ползва колата и го усещаме след седмица или две. Цялата кола мирише на вкисната ябълка. А аз твърдя, че няма такава 😂 той я изнамери и трябваше още време докато колата спре да мирише.

Общи условия

Активация на акаунт