Номинации за най-голяма муня (тема 9)

• 73 417
  • 841
  •   1
Отговори
# 795
  • Sofia
Ако пазите първото боядисано яйце от Великден внимавайте,че в жегите гърмят яко 💣
Няколко пъти ми се е случвало да засмърди от него и да се чудя от къде е смрадта 😷
Мин.ден при майка ми е гръмнало.В затворена витрина на секцията,всичко било омазано,а черупката като сол раздробена...

# 796
Суровите пилешки отпадъци - кожи, кости там каквото е отделено, ги слагам в плик и връщам във фризера, докато стане време да изляза да хвърля боклука.
Мунското е, че понякога ги забравям и си отлежават там до следващото отваряне на фризера, но поне не се разлагат в кофата. Лятото наистина няколко часа стигат, за да замирише.

# 797
Ако пазите първото боядисано яйце от Великден внимавайте,че в жегите гърмят яко 💣

Моето го държа винаги в хладилника.

# 798
Спрях да пазя такива яйца, ама съм вмирисвала хладилника с едно френско сирене. Пазих го във фризера и накрая го хвърлих. Вкусно беше, но докато разбера защо кухнята смърди така, а в хладилника всичко е поело миризма на умрял пор, се побърках.

# 799
И аз преди години във високия хладилник (сега е нисък и стигам навсякъде) намерих на най-горния рафт зад голям буркан с озахарени череши парченце синьо сирене, което при разтребване подуших, реших, че не става и казвам на ММ, че мирише гадно и е за хвърляне. А той пита "Ти пък как разбра, то все гадно си мирише?"
Тогава не ядеше синьо сирене, сега почти яде.
Интересно, че самото сирене имаше неприятна за мен миризма, но в самия хладилник не се усещаше, съвсем навреме съм го хванала.
Най-гадно (извън месо, че даже и повече от него понякога) миришат изгнили картоф и лимон. 

# 800
  • Euskal Herria
И лук също.

# 801
Ох, смея се с глас защото наскоро приятел ми се оплакваше от забравено сирене в хладилника му. Той е веган, такова нещо не пипва с пръчка, обаче гаджето му да вземе да остави парче сирене там, да си го яде... Някакви много специфично датско сирене, супер миризливо. В продължение на дни слушах мрънкане как смърди това нещо, как било като биологично оръжие, как не смеел да се приближи и как вероятно котката му щяла да умре ако го извади да го разгледа по-отблизо Joy При въпрос какво е точно, каза че старателно отбягвал зрителен контакт с "нещото" като си отваря хладилника и се чуди как да повдигне въпроса пред гаджето че да не се разсърди Grinning
Накрая вече цяла група хора питахме всеки ден за това сирене, дали пък вече не е изобретило колелото и не е отпрашило само нанякъде... При което нашият рече "Ейй, това е идея - дали пък няма да стане да открехна вратата и да спомена че съседите имат малки деца?? Като нищо това чудовище ще хукне да ги изяде!" Joy
Преди няколко седмици беше и още се хиля с глас като си спомня какво ми се наслушаха ушите Grinning И ако правилно съм разбрала, дори не е от мухлясалите сирена или пък да е било развалено ами такова си било миризливо... Настойчиво го посъветвахме да не чака да се развали щом поначало мирише чак така Grinning
Двуметров викинг, по-дърт от мен, повече от седмица се кандърдисва да се запретне и да прогони туй чудовище от дома си, ако не друго поне сеир си погледахме...

# 802
И аз обичам такива сирена, на вид си е жълт кашкавал, но мирише брутално. Гледам да купувам по малко и изяждам веднага, защото и моят мъж получава позиви за повръщане като отвори хладилника.
Веднъж го прилъгах да опита едно, дето за мен изобщо не беше миризливо, лелеййй какво ми чуха ушите. Друг път прилъгах една приятелка да опита козе сирене, пак според мен не миришеше, реакцията пак беше леле-мале. Сега вече никой не ми вярва, като кажа че сиренето не мирише Grinning

# 803
Точно някакво такова е било, понеже аз съм известна с любовта си към де що има сирене, се шегуваше да му отида на гости... обаче Натка е алергична към плесени и се опита на това основание да откаже Grinning Та тогава се изясни че то не е от мухлясалите сирена ами просто си е такова смрадливо. Забравих му заглавието, някакво тамошно специфично. Снимка исках даже, но ми се заяви че не смята да прави зрителен контакт с туй нещо, да не вземе да го нападне Joy
Може и според гаджето на приятеля ми да не е било толкова страшно, но според него е било потресаващо Grinning

# 804
Миризливи сирена не кусвам. Признавам българско краве сирене и едно синьо с боровинки. Тва козе, биволско, мухлясало - нееее. Има тук един магазин за сирена, покрай който минавам със затиснат нос. То не се издържа бе!
Впрочем, и поостаряла тиква в хладилника не е добра идея. Бях оставила една и а сега да я приготвя, а утре, а вдругиден. И в един момента усещам супер гадна смрад от хладилника - тиквата. То не беше вдругиден, а след две седмици, примерно. Гадост!

# 805
колкото по- миризливо, по- яко Stuck Out Tongue Winking Eye
но, за да се усмърдим, достатъчен е прост камамбер
беше 1 час в колата, сред покупките, и то в облачен неособено топъл ден...двете тийнки ме простудиха, на отворени прозорци, докато се приберем

# 806
Аз така бях забравила миди и рапани в колата 🤢🤢🤢( нямах идея , че в тях кипи живот 🤦). Бях ги оставила във вратата, на следващия ден беше страшно ! Не се сетих изобщо от къде идва миризмата на ужас ... Карах колата на автомивка и човекът който я почисти , ме светна 😁😁😁

# 807
Ау, да, с рапани в багажника - няма такава смрад...

# 808
Аз ви изоставих малко ,но не защото съм спряла с изпълненията а защото все забравям да пиша 😄. Вчера оставям бебето при майка ми и взимаме двамата й братя че имам работа с тях. Казвам на ММ да ни остави пред въпросното място и ние после ще отидем при него пеша . Спира той казвам на малкия да чака че аз ще му отворя вратата и си слизам той си тръгва след 5 минути викам на големия къде е брат ти ,той умря от смях и каза в колата, а ММ си тръгнал😄,е върна го . А на бебето 3 залъгалки изгубих горкото дете дано е адаптивна като братята й 🤣.

# 809
Не помня дали съм разказвала тук как ми пратиха зелено сирене и си го взех в средата на работния ден, трябваше да го държа на прозореца, че и през опаковките колегите щяха да изпопадат. После се вдъхнових да правя печени смокини със зелено сирене. Ама такава смрад се носеше, че вкъщи часове наред не можеше да се седи. Всички смокини хвърлих, а фурната два часа я търках да се отмирисва. Иначе самото сирене в кутия в хладилника не миришеше силно и си го ядох така.

Общи условия

Активация на акаунт