Номинации за най-голяма муня (тема 9)

• 73 409
  • 841
  •   1
Отговори
# 825
Снощи ММ изпусна кофичка айрян от хладилника, който зрелищно се взриви върху половината килим в кухнята. Добре поне, че е лято и днес ще изперем килима навън.
Преди две години беше зимата и пак той разсипа кутия с домашно сирене в саламура. Няма изпиране тая саламура на място върху килима. Сума ти време миришеше на мандра. Аз съм от село и обичам домашни неща, но не и да ми мирише на тях 😂
Добре де, защо имаш килим в кухнята? Моите съм ги махнала много отдавана. Явно, вселената ти дава знак, но ти го игнорираш. Simple Smile

# 826
Някой път не е въпрос на избор... Малоумно е, но в предишната ми квартира имаше мокет в кухнята. Мокет, моля ви се, от всички възможни идиотщини.
Ако си мислите че разлято кафе разсънва бързо, пробвайте да съборите буркана с мляно кафе на мокета! Joy Не, всъщност по-добре не пробвайте, че ще има да ме посърбява после цяла седмица Joy

А муня Натка в този ден в който казват че и Бог си почива, да не мислите че си почива от мунщини? Неее, аз не съм такава!
Лоча кафе по-рано днес и се ругая самичка защо не станах по-рано да изляза преди да е станало горещо, исках да си купя едни неща с намаление което съм видяла че е до днес включително. Вие сигурно правите разлика между 7 и 17? А пък аз явно не Joy Не изтичало днес намалението, а на 17ти, ама що пък да видя и единицата...

# 827
Абаджиева, превратно си прочела знака, който се дава Simple Smile
Аз го чета така - не съфорумката да си махне килима от кухнята, ами въпросният мъж да го изпере и да купи резервен, докато изпраният съхне. Ама не да викне почистваща фирма, ами лично...следващия път млякото гарантирано няма да стигне до него Simple Smile
Апропо, аз имам навсякъде килими, включително в кухнята. Махала съм го единствено, когато варих мармалад от ябълки цял ден, за да го предпазя (всички знаем какво се случва около печката в такъв случай) и когато капнала от умора в полунощ, почистила цялата кухня, си занесох едно кафе в дневната да изпия и се съвзема преди лягане, взех че го излях точно на килима в дневната, та прах него посред нощите. Като рече да ти се изцапа килимът, няма спасение и няма значение кой - те този извод направих същия ден Simple Smile

# 828
Абаджиева, превратно си прочела знака, който се дава Simple Smile
Аз го чета така - не съфорумката да си махне килима от кухнята, ами въпросният мъж да го изпере и да купи резервен, докато изпраният съхне. Ама не да викне почистваща фирма, ами лично...следващия път млякото гарантирано няма да стигне до него Simple Smile
Апропо, аз имам навсякъде килими, включително в кухнята. Махала съм го единствено, когато варих мармалад от ябълки цял ден, за да го предпазя (всички знаем какво се случва около печката в такъв случай) и когато капнала от умора в полунощ, почистила цялата кухня, си занесох едно кафе в дневната да изпия и се съвзема преди лягане, взех че го излях точно на килима в дневната, та прах него посред нощите. Като рече да ти се изцапа килимът, няма спасение и няма значение кой - те този извод направих същия ден Simple Smile
Явно нямаш куче. Откакто го взехме махнахме килимите и сме си много добре така.

# 829
Килимът изпран лично от виновника 😊 не бих го махнала. Обичам килими и имам във всички стаи. С по един инцидент годишно не е болка за умиране.
Когато детето беше бебе, диванът понесе значително повече поражения 😊 крем за дупе не се изпира, да ви предупредя 😂

# 830
И аз предпочитам без и когато/където зависи от мен килими и мокети нямам. Но има хора на които не им е уютно с напълно "голи" подове. Или подовете са много студени зимата (живяла съм на първи етаж, съвсим валидна причина да търпя килими си беше). А наистина не съм им фен.
Но ние каквито муни сме се събрали тук, не съм убедена че липса на килим би ни спестила много Grinning Все ще си намерим какво...

# 831
Без килими как можеш да се подхлъзнеш и се разваля целия интериор-не е красиво,а пък зимата е студ.Сега,че имате причина да го махнете е друго,но не че е по-добре без килим. Wink

# 832
Мдаа, на това място дето ви казвам че бях на първи етаж само в коридора нямах, бях го махнала. Излязла съм от банята без да си подсуша ръцете и съм покапала вода там. След малко минавам и следващото което помня са ръце и крака във всички посоки, като една достойна муня Grinning Че и точно тогава вземах антикоагулант и не искам да ви разказвам колко синини получих... Бях все едно камион ме е блъснал.

# 833
Аз обичам килими, точно ми е неуютно и незавършено без тях. Даже когато ги махна за почистване, в стаите звукът кънти и ми е нетърпимо. Може би се свиква, не знам. 
 Изключвайки горния инцидент и още един, при който разлях супа на кухненския (ама току що изпран), други инциденти с килими не сме имали, включително в кухнята, а цял живот всичките ни жилища са имали килими. Също не бих се отказала от тях заради 2 спорадични случки за над 50 години ползване.

# 834
Друго си е да режеш кисело зеле зимата и то да тече върху килима.... Бившият мъж на една братовчедка. После прала килим в банята. Не се измирисало до пролетта.

Днес отиваме до селото на покойната ми баба. Имаме уговорка с една съседка да ни посрещне, да ни заведе тук-там, да ни покаже къщата, която аз за пръв и последен път ще видя, че ще я продаваме. Необитаема е от много години. Селото е едни баири, почти няма асфалт, а само едни бетонни плочи тук и там. Купихме диня за благодарност на жената. Изтърсваме се и тук-там, точно по обяд се грабваме с колата ми по баира. Забивам се да търся сянка в една тясна, тясна уличка и хоп, спирам точно през въпросната къща. Някак си бях решила, че жената живее до нас и ние ще идем у тях с все динята. Грабвам 7 кила диня в чанта и хуквам. Питат ме къде я нося и предлагат да я оставя, защото ще се върнем пак тук. Аз упорито настоявам да я взема. А то сме спрели само за нашата къща, до която не може да се мине през входа, защото е заключена и е израсло какво ли не. Хайде с все диня, майка ми и 4+ годишно дете по още от баира нагоре. Минах през срутената ограда да гледам къщата, открих, че за изненада е здрава, и хайде с динята обратно към колата.

# 835
Моля, пуснете нова тема.

# 836
Седнала съм да чакам метрото, до мен един човек говори по телефона, слагам си Bluetooth слушалките и давам газ на музиката. Човекът, както си приказваше се зазяпа у мене и аз се усещам, че може би има нещо, а аз не съм се свързала с телефона, защото нямам батерия в слушалките и музиката си върви. Един бесен метъл. 😅

# 837
И аз съм правила този номер в автобус, добре че хората бързо се възмутиха, та да се усетя Simple Smile

# 838
  • София
От вчера покрай рекламата на Джъмбо, си припявам Shoop Song, но със следния текст:
"И какво ми се ще - тежки джапанки за плажа
 И какво ми се ще - да замервам Х. с тях"
Х. е котарака ни, не че някой вече го замерва, защото е на 19 и кожа и кости, но понякога като цяла вечер мяука, наистина си мечтая.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 17:08 от Cuckoo

# 839
  • София
Това със слушалките съм го правила преди години в хола докато майка ми гледаше телевизия, а аз си пуснах музика или филм ( не помня вече) на лаптопа. Усетих се от втренченият й поглед в мен, който изразяваше едновременно възмущение и въпрос наистина ли не осъзнавам, че не съм на слушалки.

Общи условия

Активация на акаунт