Номинации за най-голяма муня (тема 9)

• 73 889
  • 841
  •   1
Отговори
# 600
  • София
В един период ми се случваше да пътувам основно с една определена линия на ГТ. Рядко се качвах на друга. И веднъж, тръгвайки за място, до което се стига с друга линия, аз по инерция се качих на обичайната, слезнах си на обичайната спирка и чак тогава се усетих, че днес отивам  другаде.

# 601
  • София
Един път по линия Варна-София с Биомет, шофорът на излизане от Варна тръгна към Русе, вместо към София.

# 602
Точно когато бързам, се качвам на трамвай в посока Руски паметник. Возя се, чак обяснявам по телефона, че съм съвсем наблизо, по едно време се усетих, че трамваят завива в друга посока. Ама упорито стоя. Добре, че бях до ватманката да си купувам билет и жената ме чу как се обяснявам, че ей-сега идвам на Руски паметник.

Не е много за смях, ама като работех покрай Халите, една баба бяга за трамвая. Ама бърза, чак падна точно преди спирката и го изпусна. Помогнаха й да се изправи и я питат за къде толкова бърза. "За гробищата, че ще закъснея".

# 603
В един период ми се случваше да пътувам основно с една определена линия на ГТ. Рядко се качвах на друга. И веднъж, тръгвайки за място, до което се стига с друга линия, аз по инерция се качих на обичайната, слезнах си на обичайната спирка и чак тогава се усетих, че днес отивам  другаде.
Това ме подсети - живея в квартал А много години /в единия край на града/, работя в квартал Б - от няколко години, и се наложи да сменя местоживеенето в квартал В /точно противоположния край на града на квартал А/ - еми първата седмица тръгвайки си от работа с колата, дали не  си карах на автопилот към квартал А и почти до старото нас или по средата на пътя се сещах, че вече не съм за там Joy

# 604
  • София
Като каза баба ... Вчера една бабка в подлез на голямо кръстовище ме пита по кои стълби да мине за другата страна на булеварда. Показах й и си тръгнахме и двете всяка в ксвоята посока. После се сетих, че понятието "другата страна на булеварда" може да включва два булеварда, а не само този, от който слизах аз в момента. Дано все пак това е било мястото, което и тя е търсела!

# 605
Като стана дума за посоки, та се сетих за един майтап от фейсбук- едно насълзено човече стои до прозореца и си мисли "чудя се какво стана с хората,  които ме попитаха за посоката".
И аз така. Joy

# 606
Точно когато бързам, се качвам на трамвай в посока Руски паметник. Возя се, чак обяснявам по телефона, че съм съвсем наблизо, по едно време се усетих, че трамваят завива в друга посока. Ама упорито стоя. Добре, че бях до ватманката да си купувам билет и жената ме чу как се обяснявам, че ей-сега идвам на Руски паметник.

Не е много за смях, ама като работех покрай Халите, една баба бяга за трамвая. Ама бърза, чак падна точно преди спирката и го изпусна. Помогнаха й да се изправи и я питат за къде толкова бърза. "За гробищата, че ще закъснея".
Е, не само бабите бързат за това знаково място Simple Smile
Преди много години почти подтичвам по Мария Луиза към трамвайната спирка на Халите в посока към гарата, нося си чанта с книжа, дамска чанта, при това съм на токчета и внимавам къде стъпвам, та не виждам срещу мен клиент (няма как да не го видиш, че е внушителен, особено за моите размери)...Спира ме той, почти ми препречва пътя и пита:
-  За къде си се разбързала така?!
 - За гробищата - казвам. И следва:
 - Аааа, първо моята сделка ще направиш, пък тогава...
Усещам се аз как звучи отговорът ми и казвам:
- Ааа, ще се връщам, спокойно, ще я направим сделката.
Аз вярно за там бързах, че администрацията им е с работно време, а издирвах по спешност Акт за смърт на починал в чужбина българин, та там ми беше последна надежда. 
Щом пиша тук, значи съм се върнала Simple Smile

# 607
Хора, не мога просто повече да работя с документи днес, имам чувството, че съм дошла с 2 мозъчни клетки - профуках на вятъра 3 електронни подписа, защото на 2 пъти пращах документ със сгрешени дати и накрая веднъж и в сбъркан формат. Пък се мотках и половин час да се чудя с какво да го отворя и защо не се отваря...

# 608
  • Street of Dreams
Предстои ми събитие днес. Снощи си рекох да се лакирам, че днес пълна програма. Слагам три слоя бял лак, да стане плътничко и изчаквам два часа хубаво да засъхне, преди да си легна. Не само че не е засъхнал, ами явно съм спала с ръцете в косата някак - по косата си нямам лак слава Богу, но ноктите ми са с много интересен релеф на косми....

# 609
Ох, това колко ми е познато... на мен все вечер ми идва муза за такива дейности, на спокойствие вече като няма да трябва да върша нещо. Сещай се как по-често съм се събуждала с отпечатани чаршафи и коса, отколкото без Grinning Редовен номер ми беше на другия ден да добавям отгоре нещо с ефект - я някакъв фин брокат, я нещо друго дето да замаже положението.
Имах период от няколко години, през които почти никога не се лакирах заради това нещо. А много обичам. Намерих си правилния топ лак, с който мога да си легна половин час след като приключа лакиране пълна програма, та мирясах. Не знам дали няма да стане и малко по-скоро, ама... страх лозе пази Grinning

# 610
  • FRANCE
И може ли да споделиш за топ лакът Sunglasses да ни спасиш от мунски изпълнения Blush

# 611
Seche Vite ползвам, тук във форума ми го препоръчаха и доста време му се чудих че хем го няма във физически магазини, хем не е на цената на дрогерийните. Обаче за мен си струва всяка стотинка - при мен този топ е факторът дали ще се лакирам или изобщо няма, супер рядко имам кога да чакам лак да изсъхне по нормалния начин.
Не чакам нищо с него - нанасям си база, два слоя лак и отгоре слой Сеш, време между тях е минало колкото да лакирам и останалите нокти и почвам в същия ред със следващия слой.
Преди това съм пробвала с разни капки, спрейове, други топ лакове които се водят бързосъхнещи... то е ясно колко е било успешно, щом съм продължила да търся кое е "моето". В темата за лаковете имаше една или две потребителки които не бяха доволни от този топ обаче, да не помисли някой че 100% гаранция му давам Grinning Както има и доволни от такива, които за мен не работят достатъчно добре. Или някои комбинации между различни марки лак и топ не са успешни, или критериите са ни различни, знам ли.

# 612
Изписваме едно бебе, което беше пострадало и полежа при нас в клиниката за наблюдение, Слава Богу нищо му нямаше. Давам епикризата на бащата, много хубав, който ми обяснява, че майката била виновна, как го била изпуснала бебето, че щял да си търси нова майка, тая за нищо не ставала, ква била джаста- праста, а бе с две думи говореше ми за майката на детето! На епикризата най- отдолу пише: Получих два броя епикризи......./две имена и подпис/. Пиша аз имената на бащата и в скобките трябва да бъде указано, какъв е човека, който взема епикризата /баща, майка, брат, сестра , съпруг/а...../ И моя милост, Муня, та Муня....написах имената на бащата и в скобките написах: майка. Позасмя се "майката" та рече....
Цитат
Е, на майка не ме бяха правили досега  Simple Smile
.

# 613
  • Street of Dreams
Само дето аз не съм вкъщи - на излизане метнах шишето лак в куфара. Довечера ще му иргая един лакочистител, друго решение не виждам. Ако намеря да купя, де.

# 614
Съчувствам за лака, колко пъти съм трила така...

Общи условия

Активация на акаунт