Стилът ни според възрастта (40+) - лайфстайл тема за пораснали момичета. Април!

• 169 886
  • 2 280
  •   1
Отговори
# 165
От нещата на 18 съм премахнала корем/пъп и по-умероно с деколтетата...За 51 годишна, която не тренира( а само йога) коремът ми не е зле, но някъде след 40 ми се появиха много бенки/кератози и не е красиво ...дори и на морски почивки избягвам...От къси поли и  панталони още не съм се  отказала...
Цветно съм носила винаги...и синовете си обличах като малки много цветно ( без розово естествено)...А като започнаха сами да се обличат избраха само в бяло и черно и малко бежово...
Добре дошли на новите девойки!
И успех на tuty!

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 18:43 от kativita

# 166
  • София
Е, как без тениски на групи? Аз в последно време въртя само тениски на Beatles. Няма начин да ги изоставя и на 70.

# 167
Топ кропа, знаех си, че ще е сред посочените. Но не е само той дрехата, която 18 годишните носят. А пък през 80те на миналия век даже не бяхме чували за него.
Обаче тук видяхме снимка на такъв с висока талия пола и стоеше много добре. Късите поли/рокли/панталонки също сме ги виждали пък дори и само на плажа. А съфорумка показа снимка с дъщеря си и бяха много хубави в еднакъв стил.
Това което се опитвам да кажа е, че не е нужно да се определяме стилово защото не сме на 18. Личен избор е да се носи или не дадена дреха защото сме наясно кое не ни харесва/подхожда и тн.
Чека, аз преди няколко години преоткрих тениските с логота на любимите ми групи. А ето че и кубинки си купих. 😂
Кативита, еееее много се радвам че се появи! ❤

# 168
  • В заешката дупка
Еми ей така. Може да се живее и без фанелка на група. Simple Smile  След като последната се износи, не съм си купувала нова и нямам желание.  Мъжът ми иначе още има на Нирвана и Металика.

# 169
  • Най-красивата страна
На 18г.42кг.-къси ластични поли и рокли,дънкови поли,клинове,дълги ангорски жилетки..къси панталонки...маратонки..
.обувки с високи токчета.Тогава също бяха на мода ластични дънки,както и по-широки ,такива нося и сега..
Сега-41г.50кг. най-късите ми поли и рокли са два пръста над коляното.
Дънкови поли нося.И дълги и до коляното.
С къси панталонки ходя само на плаж или седя вкъщи.
Клинове нося само във фитнеса и вкъщи..
Ангора не нося въобще.
Обувките ми вече са със среден ток.
А маратонки нося и сега.
Големи деколтета не съм носила никога.
Дънки с ниска талия нося с боди.Така кръста ми не е гол.

# 170
  • София
Еми ей така. Може да се живее и без фанелка на група. Simple Smile  След като последната се износи, не съм си купувала нова и нямам желание.  Мъжът ми иначе още има на Нирвана и Металика.
По принцип може да се живее без всичко, само без кислород и вода не може.

# 171
Е, как без тениски на групи? Аз в последно време въртя само тениски на Beatles. Няма начин да ги изоставя и на 70.
Добър въпрос 😊 имам няколко и си ги нося в различни комбинации.

Не нося пластмасови бижута, потничета с тънки презрамки и неудобни обувки.
За всичко останало се намира време, повод и подходящ начин за съчетаване. На 18 не съм носила прекалено разголени дрехи, сега също не са ми в стила.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 10:51 от Linofrina

# 172
Почвам да чета отзад напред Kissing Heart

Първо добре дошли на всички нови мацки Simple Smile Flowers Hibiscus

И аз като Siska на 18 носех дънки и бели тениски лятото, нося ги и сега. За мен това е една от най-чистите и красиви комбинации Sparkling Heart
Единственото което спрях да нося са късите рокли с които ходех по нощните заведения. Късите поли ги нося лятото по морето. С къси панталонки до средата на бедрото ходя из София, харесвам се, даже искам да си купя още едни.
С клин не ходя по улиците и никога не съм ходила, учудвам се на дамите които го правят - не че нещо, но анатомията е така добре очертана, че..... Joy но всеки да ходи както си иска.

Нетърпелива съм да видя в каква красота ще се превърнат 5-те метра плат на Карен

За интервю - зависи от позиция, сфера, т.н.
Правила съм подбор доста пъти, от над две хиляди човека за позиция отсявам пет които да бъдат поканени на интервю. И вече от тях зависи Simple Smile
Успех Тути Flowers Four Leaf Clover
Скрит текст:
На последното ми интервю преди много години бях със сив костюм - плисирана пола до под коляното и вталено сако, тъмна риза закопчана високо, токчета, коса на кок, дискретни бижута.
Костюма ми го свалиха от витрината на Бати Балено / Рила стил предния ден Grinning
След време като се сближихме с колегите и ми споделиха, че при все че били решили да наемат някой от кандидатствалите мъже, все пак ме викнали на интервю защото съм била първа в предложението на хед хънтърите, но вида ми ги зашеметил - изглеждала съм най-сериозна от всички.

Витрините на Диор ми харесват, младите момичета около мен се обличат в такъв стил, стои добре
Обувчиците са Heart Eyes
Даскал, приятно изкарване в Париж!

Cloè, много благодаря за инфото за Манго колекцията в колаборация с Виктория Бекъм. Записвам си датата, сега ще се регистрирам на сайта. Голям фен съм на самата В.Бекъм и на модата ѝ.

Тениски на групи не нося и никога не съм носила.

# 173
  • В заешката дупка
Е, пита се как може и аз отговарям Simple Smile Наносила съм се на фланелки на групи. Това е. Иначе любовта към един определен тип музиката завинаги ще си остане, но просто не изпитвам нужда да нося фланелки вече. Но аз никога не казвам никога, така че не се знае какво ще ми хрумне след някоя и друга година….

# 174
И аз не съм носила тениски на групи, но на Спондж боб и Мини маус да😂
Замислих се, че от малка се обличам по-прибрано, макар да следвам мода понякога, и реално нямам голяма промяна в стила.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 11:06 от ДХ3

# 175
А за слънцезащитата на ISDIN, какво ви е мнението? Някой пробвал ли я е?
Ползвам нея, тонирания вариант. Много ми е добре на мен.

# 176
А аз никога не съм имала желанието да нося тениска на любима група.

ДХЗ, вчера много ми хареса стила ти, но рокля, ах с рокля си Heart Eyes

За съчетаване на различни шарени принтове май ми се получава само с една шарена пола на Пума/Либърти Лондон и блуза с дракон.
Агент, много ми харесва Sparkling Heart

Имам пола в такива цветове (бежова на големи черни рози) и я съчетавам точно така

# 177
  • София
А аз никога не съм имала желанието да нося тениска на любима група.
Ставаме две!
Никога не съм харесвала тениски с каквито и да е картинки! Камо ли бендове и агитации на групи да закачам по себе си! Абсурд! Че нали това ще отнеме вниманието на зрителя от ...мен самата!? Satisfied

Стига шегички! Отивам да си другарувам с новата ми приятелка -парочистачката. Аман от хоум офис! Само чистя и чета тука! Sweat Smile

# 178
  • София
Добре дошли на всички нови момичета!

Един ден ме нямаше и имах да наваксвам почти 20 страници.

Не видях почти никакви снимки. А толкова неща прочетох, че се извинявам, че няма да коментирам всичко.
Тути, успех  на интервюто.
Тениски на групи рядко нося, но все пак нося.
Показвам моя снимка от времето, когато бях на около 18. Такава рокля сега не бих облякла дори и да имах подходящото тяло.
.......
Обичам цветни аксесоари.

На интервю за работа бих отишла в подобен вид:
..........
И на тази снимка съм аз.

Но се надявам да не се налага да ходя на интервюта, харесвам работата си и не желая да я сменям.

Последна редакция: пт, 05 апр 2024, 13:36 от змия

# 179
  • Бургас/Пз
Боже, Змия, колко си красива 🥰❤😘

Общи условия

Активация на акаунт