Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 244
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 870
Здравейте! Може би въпросът ми ще прозвучи глупаво, но ще се радвам да споделите мнение. Искам да раждам в Токуда, но не съм от София и не се следя там. Каква е процедурата за да ме поеме някои и да родя там?
Благодаря предварително!
Според мен е добре да запишете час при избарния от вас лекар за най-късно 28-30 г.с., за да се представите, да се запознаят с вашия случай и да ви имат предвид като техен пациент. Те след това ще ви кажат кога да идете отново. На някои лекари графикът е запълнен доста напред и е хубаво да запишете час от рано (включително месец-два предварително), но не всички са така. За някои не се записва час през сайта, а само по телефона.

# 871
Относно лекарите, които не са от АГ отделението  в болницата - водила съм многократно сина ми при педиатри там, на дерматолог, който и аз съм посещавала, ходила съм на офталмолог и гастроентеролог и от всеки лекар съм останала очарована и нито веднъж не съм била претрупана. Добрите специалисти далеч не са само тези в АГ.

# 872
  • Sofia
Педиатрите им са добри.
УНГ също.

Но аз останах крайно недоволна от една невроложка. Тотално незаинтересована и ме преглеждаше с отегчение. Буквално си претупа прегледа. Имах нужда от болничен (просто не бях в състояние да работя), но тя ми отказа. Не можела да знае кога ще ми мине.

# 873
Здравейте! Може би въпросът ми ще прозвучи глупаво, но ще се радвам да споделите мнение. Искам да раждам в Токуда, но не съм от София и не се следя там. Каква е процедурата за да ме поеме някои и да родя там?
Благодаря предварително!

Направили сте добър избор Simple Smile

Мисля, че просто трябва да си харесате АГ, да си запишете час при него и да се уговорите. Simple Smile Аз лично ви препоръчвам доц. Мария Атанасова. Simple Smile

# 874
По документи е турска, да, но мениджмънта е БГ.
 А иначе относно цените, нарочно се държат такива.
За съжаление трудът на персонала не се оценява. Заплатите са ужасно ниски, освен по горните етажи.
 Те и затова лекарите изнемогват и преглеждат на няколко места едновременно.
 Странно е за мен на една и съща длъжност по трудов договор, в държавна болница нетната заплата да е по-висока от тази в Токуда.
Та мисълта ми е, че високите цени, които пациентите плащат, не отиват за заплати на персонала…
 Също така лекарите нямат право на глас на каква цена да преглеждат. Това се определя на високо равнище.
Писала съм и преди в темата, че на моя лекуващ лекар му е неудобно да преглежда на тези пари и ми е забранил да го посещавам Токуда дори по спешност. Преглежда ме в частен кабинет, където цената е съвсем нормална.

Сега като го казваш сезамислям, че наистина има нещо такова. Д-р Атанасова ме насочи за следене по каса при д-р Сирманова в Неоклиник, обяснява за парите и гледа да ме щади, ще ходя и при нея от време на време, защото още не съм решила къде ще раждам.

# 875
При нормално раждане бащата може ли веднага да види детето, ако чака в коридора на диваните ще го извикат ли или си чака на следващия ден часа за свиждане?

# 876
При нормално раждане бащата може ли веднага да види детето, ако чака в коридора на диваните ще го извикат ли или си чака на следващия ден часа за свиждане?

Може да го види, не точно веднага, но след няколко часа след като приведат детето към неонатология и приготвят. Ще му го покажат обаче през стъклото на неонатология, ако родите сутринта или през деня, таткото може да дойде на свиждането в 16 или 17 беше не се сещам и тогава вече да сте си тримата. Аз родих в 6:15 сутринта, в 9-10 мисля, че дойде мъжа ми и му го показха и след това  на вечерното свиждане дойде пак и вече си го гушкаше.

# 877

Моя мъж видя бебето веднага като го свалиха в неонатологията. Бях секцио

# 878
И моят мъж го видя веднага.

# 879
Здравейте, момичета и честит празник!
Бих искала да ви попитам след изписване с новородено полагат ли се някакви безплатни прегледи на бебчето в Токуда?

# 880
Бих искала да ви попитам след изписване с новородено полагат ли се някакви безплатни прегледи на бебчето в Токуда?

Два прегледа в рамките на един месец от изписването, както и за вас два прегледа

# 881

Два прегледа в рамките на един месец от изписването, както и за вас два прегледа

Много благодаря за информацията! Simple Smile

# 882
Здрасти
Кой е найдобрия лекар за фатална морфология при който мога да отида в болницата?

# 883
Здрасти
Кой е найдобрия лекар за фатална морфология при който мога да отида в болницата?

Доколкото знам има трима - Богданова, Колева и Василев. Аз бях на първа фетална при Колева, но не останах с добри впечатления, затова следващите ги правих в МЦ Марковс. Останах много доволна оттам и го препоръчвам.

# 884
Някоя от раждалите в Токуда да е получила атония на матката по време на секцио?

Общи условия

Активация на акаунт