Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 249
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 885
Здравейте, какво е мнението ви за лабораторията в Токуда ? Или като цяло да препоръчате лаборатория ? Може и без да работят със здравната каса.

# 886
Здравейте, какво е мнението ви за лабораторията в Токуда ? Или като цяло да препоръчате лаборатория ? Може и без да работят със здравната каса.

Доволна съм,мисля,че резултатите са коректни.Предимство е,че работят събота и неделя.

# 887

Препоръчвам посещение събота и неделя когато болницата е празна.
Иначе в делничен ден опашката започва още от 6:40 сутринта (лабораторията отваря в 7:30).

# 888
Aз съм много доволна от лабораторията. Обичайно я посещавам към 8:00ч. в делничен ден и никога не съм чакала повече от 10 мин. Резултатите излизат изключително бързо, ПКК до 20 мин, урина и други кръвни - до час и половина, микробиология - 2 дни.
Уикенда не работят с НЗОК, имайте предвид.

# 889
Здравейте,доц Нашар тези дни на работа ли е,защото чух,че е претърпяла операция и не преглежда?

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 19:22 от Antilop_9723

# 890
Здравейте,доц Нашар тези дни на работа ли е,защото чух,че е претърпяла операция и не преглежда?
На работа е, минаваше на визитация поне вчера.

# 891
Порових из темата, но почтти никаква информация не открих за АГ д-р Кирилова. Има ли някоя дама, която проследява бременност при нея и/или е раждала? Има ли опит в раждания на жени с вродени тромбофолии?

# 892
Порових из темата, но почтти никаква информация не открих за АГ д-р Кирилова. Има ли някоя дама, която проследява бременност при нея и/или е раждала? Има ли опит в раждания на жени с вродени тромбофолии?

Здравейте, аз се следя при д-р Кирилова. Доволна съм от нея, преглеждаме доста обстойно - ехограф и после с доплер следи кръвопотока, назначава ми изследвания при необходимост.
След резултат от БХС за риск от преекламсия ми назначи терапия с фраксипарин, но не ми е правила изследвания за тромбофилия, само за коагулация на кръвта.
Обмислям да раждам при нея, но ще коментираме темата на следващия преглед.
Не е от най-разговорливите, но каквото съм попитала, ми е отговорила.

# 893
Аз също в момента се следя при нея, отделно посещавам Хематолог и той ми назначи и следи терапията с НХМ, разбира се и д-р Кирилова е запозната с нея и с анти 10 резултат от изследване.
И аз мисля да продължавам следенето при д-р Кирилова, за раждане не сме говорили на този етап е рано все още.

# 894
  • Бургас
Аз си харесвам следящия в Токуда но като гледам новите цени май ще се преориентирам към друго лечебно заведение.Струват ми се нереално скъпо вече.

# 895
До преди седмица нямаше промяна в цените.

# 896
От кога е актуализацията в цените и къде може да ги погледнем? Миналата седмица коментирах с рецепция цените за раждане и бяха същите без промяна.

# 897
  • Бургас
Гледах във сайта им има качени ценоразпис с нови цени от 1.01.2025.
https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/cenorazpis … sfvrsn=5d6f9fee_3

# 898
За прегледи, проследяване на бременност, тонове, изследвания и т.н. може да са актуализирани. Не съм запозната със старите цени преди началото на годината.
За раждане към 07.03.2025 цените са, както имаше в темата писано скоро и не са променяни:
- раждане - 2000лв. (включва избор на екип)
- неонатален пакет - 950лв.
- постродилен сектор етаж 5: единична стая (на ден) 310лв, двойна стая-ВРБ (на ден) 110лв., двойна стая-Родилен сектор (на ден) - 190лв.
Дано няма актуализиране.

# 899
Цените в сайта за здравно НЕосигурени.

Гледах във сайта им има качени ценоразпис с нови цени от 1.01.2025.
https://acibademcityclinic.bg/docs/librariesprovider2/cenorazpis … sfvrsn=5d6f9fee_3

Общи условия

Активация на акаунт