Аз се записах за Апостолова, ще ида на преглед и ще преценя. Не съм отписала другите и ако не я усетя да е моя лекар ще сменя.
Ние всички сме много уязвими и емоционални, когато става дума за децата ни. Искаме и те да са добре и ние да имаме нормално изживяване, докато дойдат на бял свят, като мисля че за всички ни е важно и ние да сме способни след това да се грижим за тях, т. е. да излезем здрави от там.
Аз имам аг по нзок, прекрасен човек, обаче там където ме следи е хаос, лоша апаратура, казват, че е ужасно отношението към родилките от другия персонал. Ами то как да нямаш построилна депресия, ако акушерката те обижда или ти се подиграват сестрите.. Баси.
Дано да сме направили най-добрия избор, който и каквото да казва, изживяването е индивидуално.
И един офтопик - за анастезиолога, който доста се храни тук проф. Младенов. Повярвайте ми това е човек, който ако се обърка нещо ще ви спаси на 100%. Това е най-добрия анестезиолог в България, изключително добър и сърцат човек. Знам, че не остава такова първо впечатление, но ако знаете през какво е минал и минава всеки ден този човек, то не можеш да си емоционален и да се вживяваш с всеки, че тогава няма да можеш да се съхраниш..
Е то е логично в повечето случай като се следиш при него и да родиш.
Аз си писах с доста момичета тук от форума раждали при доктор Леков.
Има разбира се. Дори е специализирал оперативна геникология.
Някой знае ли до кога е отпуск доктор Леков? Каза ми и забравих точния ден
)
През целия период от приемането в болницата до самото раждане (около 20 часа) контракциите ми продължиха да са през 5 минути, като силата им прогресивно се увеличаваше. Водите ми изтекоха по време на силна контракция точно преди да родя