Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 244
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 705
Леле, ето от това ме е малко страх, да не отида и да вися в болницата цял ден...
Моята АГ (Апостолова) ми каза - контракции през 6-7 минути за поне 1 час. Обаче за изтичане на води не сме говорили. В другите теми момичетата казват, че изтекат ли водите, веднага се тръгва. Утре съм на преглед и ще я попитам.

Обаче хич не ми се иска да отида в болницата, да лежа там под стрес и да му пускат окситоцин или да ми спукат принудително водите, но каквото, такова.
Аз пак съм с някакъв сърбеж в интимната и нещо чудно да съм секцио...
37 г.с. съм. Записах си час при дерматолог утре (пак в Токуда) да видим дали не е херпес пак. Някой дали има опит? Аз имам херпес тип 1, който избива и на устната и откакто съм бременна, два пъти ми изби и в интима. АГ каза, че при бременност се случва. Но задължително секцио, разбира се, ако в момента на раждането има пъпчици. Да, обаче аз знам че може и пак да има активен херпес, но да е без пъпчици и затова ми се иска да ме види и дерматолог. Ще съм благодарна на мнения със сходни на моя случаи.
Ако пък са гъбички, пак ли е противопоказно естественото раждане?

Да, за водите и моето АГ ми беше казал изтекат ли - веднага да тръгвам. Иначе да, факт, не е приятно да висиш цял ден в болницата, но ако трябва да съм честна от сегашна гледна точка се радвам, че бях там и ме наблюдаваха, защото аз реално през цялото време си бях с болки и ако ме бяха пратили вкъщи не знам дали щях да мога да преценя кога наистина трябва да тръгна към болницата Grinning Иначе при мен нямаше окситоцин и съм безкрайно благодарна на доктора ми, че остави нещата да се случат естествено, въпреки че раждането се проточи.

# 706
На мен в 37г.с. при взимане на секрет преди раждането ми откриха кандида. Моята АГ веднага ми назначи лечение и в 39г.с. седмица всичко се беше изчистило. Родих нормашно на термин без проблем. За това моя съвет е да ви пуснат и един секрет, за са изключите това.

Леле, ето от това ме е малко страх, да не отида и да вися в болницата цял ден...
Моята АГ (Апостолова) ми каза - контракции през 6-7 минути за поне 1 час. Обаче за изтичане на води не сме говорили. В другите теми момичетата казват, че изтекат ли водите, веднага се тръгва. Утре съм на преглед и ще я попитам.

Обаче хич не ми се иска да отида в болницата, да лежа там под стрес и да му пускат окситоцин или да ми спукат принудително водите, но каквото, такова.
Аз пак съм с някакъв сърбеж в интимната и нещо чудно да съм секцио...
37 г.с. съм. Записах си час при дерматолог утре (пак в Токуда) да видим дали не е херпес пак. Някой дали има опит? Аз имам херпес тип 1, който избива и на устната и откакто съм бременна, два пъти ми изби и в интима. АГ каза, че при бременност се случва. Но задължително секцио, разбира се, ако в момента на раждането има пъпчици. Да, обаче аз знам че може и пак да има активен херпес, но да е без пъпчици и затова ми се иска да ме види и дерматолог. Ще съм благодарна на мнения със сходни на моя случаи.
Ако пък са гъбички, пак ли е противопоказно естественото раждане?

# 707
Аз искам да попитам дали раждането започна първо с изтичане на води или първо с контракции и кога тръгнахте към болницата? Simple Smile

Аз раждах при Апостолова преди 3 години и тръгнах с контракции на 5 мин след около час и половина, най-вероятно така съм била инструктирана. При мен родилните контракции почнаха директно на 5 минути.
Иначе при изтичане на водите трябва да се тръгне веднага.

# 708
Някой може ли да сподели скорошно мнение за УНГ д-р Манев?

# 709
Здравейте може и да е писано някъде извинявам се за което но и на мен ми предстой търсене на АГ за следене на бременността.Насочила съм се към Токуда изисках от ЛЛ направление номер 9 майчино здравеопазване възможно ли е да се възползвам от него там или само се плаща?
Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса е задаван вече и е отговаряно.

Такова и Кирилова следят по здравна каса само. Те са доста млади

А знаете ли дали изразждат естествено или секцио?

# 710
Здравейте може и да е писано някъде извинявам се за което но и на мен ми предстой търсене на АГ за следене на бременността.Насочила съм се към Токуда изисках от ЛЛ направление номер 9 майчино здравеопазване възможно ли е да се възползвам от него там или само се плаща?
Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса е задаван вече и е отговаряно.

Такова и Кирилова следят по здравна каса само. Те са доста млади

А знаете ли дали изразждат естествено или секцио?

Д-р Колева също следи по здравна каса. Родих при нея лятото. Изражда и естествено и секцио.

# 711
Здравейте, дами 💖
Имаме ли вече актуалните цени за раждането?
Нали щяло да има промяна от януари ?

# 712
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

Днес звънях в Токуда да питам за цени за здравно осигурени лица:

Раждане: 2000лв независимо дали е естествено или секцио
Неонаталогичен пакет бебе: 950лв
Избор на екип: 900лв
Престоях в двойна стая 190лв на вечер и за единична 310лв

# 713
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

Избор на екип не е ли включен към тези 2к?

# 714
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

К/п отговор, не съм звъняла аз, не съм разпитвала. Избор на екип навсякъде се плаща отделно, за всичко, не вярвам тук да е различно.

# 715
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

К/п отговор, не съм звъняла аз, не съм разпитвала. Избор на екип навсякъде се плаща отделно, за всичко, не вярвам тук да е различно.

Раждах през декември, изборът на екип влиза в тези 2000 лева.

# 716
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

Каква е логиката тогава ,когато поисках лист с цени в него да не пише избор на екип ?

# 717
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

Каква е логиката тогава ,когато поисках лист с цени в него да не пише избор на екип ?

Не е вярно това. Избора на екип е включен в тези 2000 лв. Дори и да не избираш екип и да родиш при дежурен пак ще ги платиш тези 2000 лв.

# 718
Точно така! В деня на изписването се издават 3 отделни фактури - за самото раждане, за неонатологичния пакет и за нощувките. Сумата за раждането е 2000лв от която 900лв са за избор на екип, има сестрински пост и за избор на анестезиолог.
Здравейте, дами 💖

Това е от нашата тема:

Не е вярно това. Избора на екип е включен в тези 2000 лв. Дори и да не избираш екип и да родиш при дежурен пак ще ги платиш тези 2000 лв.

# 719
Току що си записах час за д-р Леков за 23-ти този месец и се чудя дали е ок или е рано, защото последната менструация ми беше на 21-ви декември и реално трябваше да ми дойде на 16-ти и вече съм трети ден закъснение и направих три теста за всеки случай и всичките бяха положителни и се чудя дали не избързвам … дали не трябваше да пусна първо кръвен преди да отида на прегледа … извинявам се ако е глупаво, но ми е първа бременност и нямам идея как трябва да се случат в началото.. благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт