Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 269
  • 1 402
  •   3
Отговори
# 690
Аз за Др Леков не намерих реални отзиви за раждане, само за следене, но пък там са само суперлативи. На за Др Василев пък само хубави ревюта, обаче мен лично ме притеснява, че не е толкова опитен. Това не е най-важното, освен ако не стане някой фал и там някой с 20 години опит просто, защото вече е минал през това ще знае какво ще прави. Разбита се с едно нормално раждане без проблеми си е добре лекаря да е миличък, там друго няма нужда много много. Не подценявам никой.
Аз се записах за Апостолова, ще ида на преглед и ще преценя. Не съм отписала другите и ако не я усетя да е моя лекар ще сменя.
Ние всички сме много уязвими и емоционални, когато става дума за децата ни. Искаме и те да са добре и ние да имаме нормално изживяване, докато дойдат на бял свят, като мисля че за всички ни е важно и ние да сме способни след това да се грижим за тях, т. е. да излезем здрави от там.
Аз имам аг по нзок, прекрасен човек, обаче там където ме следи е хаос, лоша апаратура, казват, че е ужасно отношението към родилките от другия персонал. Ами то как да нямаш построилна депресия, ако акушерката те обижда или ти се подиграват сестрите.. Баси.
Дано да сме направили най-добрия избор, който и каквото да казва, изживяването е индивидуално.
И един офтопик - за анастезиолога, който доста се храни тук проф. Младенов. Повярвайте ми това е човек, който ако се обърка нещо ще ви спаси на 100%. Това е най-добрия анестезиолог в България, изключително добър и сърцат човек. Знам, че не остава такова първо впечатление, но ако знаете през какво е минал и минава всеки ден този човек, то не можеш да си емоционален и да се вживяваш с всеки, че тогава няма да можеш да се съхраниш..

Е то е логично в повечето случай като се следиш при него и да родиш.
Аз си писах с доста момичета тук от форума раждали при доктор Леков.
При естествено явно, но ако е секцио, дали има достатъчно опит - все пак това си е хирургия.

Има разбира се. Дори е специализирал оперативна геникология.

Някой знае ли до кога е отпуск доктор Леков? Каза ми и забравих точния ден

# 691
Аз за Др Леков не намерих реални отзиви за раждане, само за следене, но пък там са само суперлативи. На за Др Василев пък само хубави ревюта, обаче мен лично ме притеснява, че не е толкова опитен. Това не е най-важното, освен ако не стане някой фал и там някой с 20 години опит просто, защото вече е минал през това ще знае какво ще прави. Разбита се с едно нормално раждане без проблеми си е добре лекаря да е миличък, там друго няма нужда много много. Не подценявам никой.
Аз се записах за Апостолова, ще ида на преглед и ще преценя. Не съм отписала другите и ако не я усетя да е моя лекар ще сменя.
Ние всички сме много уязвими и емоционални, когато става дума за децата ни. Искаме и те да са добре и ние да имаме нормално изживяване, докато дойдат на бял свят, като мисля че за всички ни е важно и ние да сме способни след това да се грижим за тях, т. е. да излезем здрави от там.
Аз имам аг по нзок, прекрасен човек, обаче там където ме следи е хаос, лоша апаратура, казват, че е ужасно отношението към родилките от другия персонал. Ами то как да нямаш построилна депресия, ако акушерката те обижда или ти се подиграват сестрите.. Баси.
Дано да сме направили най-добрия избор, който и каквото да казва, изживяването е индивидуално.
И един офтопик - за анастезиолога, който доста се храни тук проф. Младенов. Повярвайте ми това е човек, който ако се обърка нещо ще ви спаси на 100%. Това е най-добрия анестезиолог в България, изключително добър и сърцат човек. Знам, че не остава такова първо впечатление, но ако знаете през какво е минал и минава всеки ден този човек, то не можеш да си емоционален и да се вживяваш с всеки, че тогава няма да можеш да се съхраниш..

При естествено явно, но ако е секцио, дали има достатъчно опит - все пак това си е хирургия.

До днес е отпуск

# 692

До днес е отпуск

Тоест утре вече си е на работа? Ах успокойх се

# 693
  • Бургас
Здравейте може и да е писано някъде извинявам се за което но и на мен ми предстой търсене на АГ за следене на бременността.Насочила съм се към Токуда изисках от ЛЛ направление номер 9 майчино здравеопазване възможно ли е да се възползвам от него там или само се плаща?
Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса е задаван вече и е отговаряно.

# 694
Здравейте може и да е писано някъде извинявам се за което но и на мен ми предстой търсене на АГ за следене на бременността.Насочила съм се към Токуда изисках от ЛЛ направление номер 9 майчино здравеопазване възможно ли е да се възползвам от него там или само се плаща?
Благодаря предварително и се извинявам ако въпроса е задаван вече и е отговаряно.

Здравейте, повечето специалисти не работят със здравната каса, но има и такива - знам за доктор Такова

# 695

Такова и Кирилова следят по здравна каса само. Те са доста млади

# 696
  • Бургас

Такова и Кирилова следят по здравна каса само. Те са доста млади
Много  благодаря за бързото включване момичета 🙏🏻

# 697
Неонатологичният пакет, който си плащаме към пакета раждане, включва ли прегледи при педиатър след изписване и какво точно представляват прегледите, за поставяне на ваксини ли са?

# 698
Неонатологичният пакет, който си плащаме към пакета раждане, включва ли прегледи при педиатър след изписване и какво точно представляват прегледите, за поставяне на ваксини ли са?
Включва 2 прегледа в рамките на месец. На 1вият ви викат около 2 седмици след раждането. Тогава мерят, преглеждат , дават вит К. Следващия още след 2седмици, отново мерят , преглеждат, ако се налага  правят ехографии на органи или главичка , ако има нещо което следят. В случай на ехограф си плащате допълнително, но те ще ви питат.

# 699
Здравейте, има ли момичета родили при д-р Леков?

Привет, аз родих при него съвсем наскоро.
Естествено ли родихте?

# 700
И аз бих се радвала, ако някоя сподели за естествено раждане при д-р Леков Simple Smile)

# 701
Здравейте, има ли момичета родили при д-р Леков?

Привет, аз родих при него съвсем наскоро.
Естествено ли родихте?

И аз бих се радвала, ако някоя сподели за естествено раждане при д-р Леков Simple Smile)

Естествено родих, слава Богу всичко мина нормално и без усложнения. Безкрайно доволна съм от всичко - от отношението, грижите, как протече самото раждане. За доктор Леков каквото и да кажа ще е малко, който е бил при него - знае. Като цяло не знам какво точно ви интересува, така че ако има нещо конкретно - питайте, с радост ще съдействам.

# 702
Аз искам да попитам дали раждането започна първо с изтичане на води или първо с контракции и кога тръгнахте към болницата? Simple Smile

# 703
Аз искам да попитам дали раждането започна първо с изтичане на води или първо с контракции и кога тръгнахте към болницата? Simple Smile

Раждането ми започна с контракции през 5-6 минути, които бяха много леки, но решихме за всеки случай да отидем до болницата. Прецениха, че съм за прием и... родих на следващия ден Grinning През целия период от приемането в болницата до самото раждане (около 20 часа) контракциите ми продължиха да са през 5 минути, като силата им прогресивно се увеличаваше. Водите ми изтекоха по време на силна контракция точно преди да родя Grinning

# 704
Леле, ето от това ме е малко страх, да не отида и да вися в болницата цял ден...
Моята АГ (Апостолова) ми каза - контракции през 6-7 минути за поне 1 час. Обаче за изтичане на води не сме говорили. В другите теми момичетата казват, че изтекат ли водите, веднага се тръгва. Утре съм на преглед и ще я попитам.

Обаче хич не ми се иска да отида в болницата, да лежа там под стрес и да му пускат окситоцин или да ми спукат принудително водите, но каквото, такова.
Аз пак съм с някакъв сърбеж в интимната и нещо чудно да съм секцио...
37 г.с. съм. Записах си час при дерматолог утре (пак в Токуда) да видим дали не е херпес пак. Някой дали има опит? Аз имам херпес тип 1, който избива и на устната и откакто съм бременна, два пъти ми изби и в интима. АГ каза, че при бременност се случва. Но задължително секцио, разбира се, ако в момента на раждането има пъпчици. Да, обаче аз знам че може и пак да има активен херпес, но да е без пъпчици и затова ми се иска да ме види и дерматолог. Ще съм благодарна на мнения със сходни на моя случаи.
Ако пък са гъбички, пак ли е противопоказно естественото раждане?

Общи условия

Активация на акаунт