Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 269
  • 1 402
  •   3
Отговори
# 735
Прегледите и при нас си минават безкасово. Но за по-големи суми (като при раждане, хоспитализация) фонда изисква да поискаме предварително одобрение (на място в болницата отнема наистина около 30 мин максимум).

При хоспитализация/раждане, нашият фонд няма изискване да е само с фактура.

Аз като бях хоспитализирана отидох попълнихме документите и накрая като си тръгвах вече имах одобрение. Не се е налагало да чакам отговор, попълваш документите и накрая ще разбереш дали са одобрили

# 736
А задължително ли при раждане те настаняват в родилен сектор - 190 лв или има вероятност и за ВРБ за 110 лв. Сам ли си избираш и каква е разликата?

# 737
настаняват те във високо рискова, когато си секцио и те приемат ден преди него. Дефакто ако един ден там и останалите в родилно. Може и да те сложат  там ако нямат стаи в родилното. Във ВРБ седят само жени за задържане и с проблемна бременност .

# 738
Прегледите и при нас си минават безкасово. Но за по-големи суми (като при раждане, хоспитализация) фонда изисква да поискаме предварително одобрение (на място в болницата отнема наистина около 30 мин максимум).

Аз като бях хоспитализирана отидох попълнихме документите и накрая като си тръгвах вече имах одобрение. Не се е налагало да чакам отговор, попълваш документите и накрая ще разбереш дали са одобрили

На рецепция попълнихте документите така ли?

# 739

На рецепция попълнихте документите така ли?

Не е на рецепция, а там където са диванчетата където изписват има офис

# 740
Когато родите ще ви настанят в родилен сектор. Ако той обаче е пълен настаняват във ВРБ, докато се освободи стая в родилен сектор.  Нямате право да избирате в кое от двете отделения да ви настанят. 
За секцио са ви обяснили, че се приема ден преди операцията и имате една нощувка във ВРБ. В деня на операцията нощувате в реанимация и след това ще ви преместят в родилен сектор или във ВРБ, ако няма свободна стая.
А задължително ли при раждане те настаняват в родилен сектор - 190 лв или има вероятност и за ВРБ за 110 лв. Сам ли си избираш и каква е разликата?

# 741
Момичета, след секцио веднага ли ти носят бебчето?

# 742
Момичета, след секцио веднага ли ти носят бебчето?

Няма как веднага. Ти си в реанимация една нощ. Там го носят за по 5 минути.

# 743
  • София
Момичета, ако искам непрекъснат болничен до раждането (в момента съм така, но се следя и другаде и се чудя дали да не остана само в Токуда), дават ли? Сега съм в 20та г. с. Как е уреден този въпрос в болницата?

# 744
Здравейте, искам да попитам, пациентките на АГ кабинетите в Токуда - доволни ли сте от ехографските апарати? Трябва да отида на АГ преглед, но ми е изключително важно апаратурата да е добра. Благодаря ви предварително!

# 745
Аз не съм особено впечатлена. Зависи за какъв преглед става въпрос - ако е стандартен ехографски, апаратурата си е стандартна, но не е от най-съвременната. В някои кабинети (на 4ти етаж напр) си е направо стара. За важни прегледи, ФМ и т.н. аз ходех във Фемина, там апаратурата е много съвременна и може би само там и в Марковс има такава апаратура в България.

# 746
Да, и аз съм на същото мнение.
Това че коридорите и стаите са лъскави, не значи че всичко е перфектно и ново.
Аз от рентгена не съм доволна например.
Има доста захабени звена.

# 747
Много ви благодаря за информацията! При това положение май ще се ориентирам към друго място.

# 748
Момичета, ако искам непрекъснат болничен до раждането (в момента съм така, но се следя и другаде и се чудя дали да не остана само в Токуда), дават ли? Сега съм в 20та г. с. Как е уреден този въпрос в болницата?

Аз се следя в Токуда и ми дадоха веднага болничен без да се обеснявам много. Може би повлия и резултата от БХС-то с риск за прееклампсия и докторката доста се притесни като оттогава ме следи стриктно с доплер. Днес си взех 30-дневния болничен след лекарска комисия, има такса 85 лв.

# 749
  • Sofia

Аз се следя в Токуда и ми дадоха веднага болничен без да се обеснявам много. Може би повлия и резултата от БХС-то с риск за прееклампсия и докторката доста се притесни като оттогава ме следи стриктно с доплер. Днес си взех 30-дневния болничен след лекарска комисия, има такса 85 лв.

При кой лекар се следите?

Общи условия

Активация на акаунт