Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 190
  • 1 402
  •   4
Отговори
# 960
Здравейте, по какъв начин човек може да намери телефон или емейл на лекар от Токуда. Искам да се свържа след прегледа, а не съм от София. От рецепцията не дават координатите. Става въпрос за невролог.

# 961
Здравейте, по какъв начин човек може да намери телефон или емейл на лекар от Токуда. Искам да се свържа след прегледа, а не съм от София. От рецепцията не дават координатите. Става въпрос за невролог.

Няма как. Няма такава практика.

# 962
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали лекар/и за първи преглед и съответно следене на бременността?

Благодаря предварително!
Аз бих ви препоръчала да изберете някой с повече опит. Не Леков. Особено ако държите на естествено раждане, не е той човека.
Леков

# 963
Здравейте, момичета!

Бихте ли ми препоръчали лекар/и за първи преглед и съответно следене на бременността?

Благодаря предварително!
Аз бих ви препоръчала да изберете някой с повече опит. Не Леков. Особено ако държите на естествено раждане, не е той човека.
Леков

Доктор Леков има достатъчно опит. Както в операциите, така и при естествено раждане. Не знам как решихте че няма опит

# 964
Здравейте, момичета!

Благодаря предварително!
Леков

Доктор Леков има достатъчно опит. Както в операциите, така и при естествено раждане. Не знам как решихте че няма опит

От личен опит. Имам проследяване на бременност и раждане с него. Пропусна много важни и ключови неща.
Има потенциал, но няма достатъчно опит.

# 965
Здравейте, момичета!

Благодаря предварително!
Леков

От личен опит. Имам проследяване на бременност и раждане с него. Пропусна много важни и ключови неща.
Има потенциал, но няма достатъчно опит.

При мен пък точно той спаси бременноста ми многократно съм казвала, че благодарение на него в момента имам 3 месечно бебче. Заразлика от друг известен доктор който пропусна доста неща. На всеки опита е различен явно

# 966
Здравейте,
знам, че не е по темата за тук, но не намерих актуална такава. Дали някоя мама има опит с бременност а киста на яйчника? Ще съм благодарна и ако ме насочите към такава тема тук ако знаете, че има!
Много благодаря!

# 967
Здравейте, аз искам да споделя негативно преживяване в Токуда вчера. Бременна в 11г.с вчера установявам на кръвни изследвания неестествено нисък прогестерон. Веднага звъня на лекарката ми в Аджибадем Сити Клиник младост, но тъй като я няма ме насочва към нейн колега който да види дали всичко е наред. Доктора ме преглежда, но не  открива пулс. Насочват ме веднага да ида към Токуда, така или иначе там бях решила да се прехвърля в даден момент и да родя. В 17 часа отивам там на АГ регистратурата подробно обеснявам какво се е случило и моля някой дежурен да ме прегледа и да потвърди или отхвърли предходното мнение. Момичето на регистратура ми казва че д-р Василев е дежурен и когато го открият ще ме прегледа. Минава цял час в който аз седя и чакам докато през главата ми юинава какво ли не. В крайна сметка към 18:30 доктора зеъни на момичето на регистратура и я пита за какво става въпрос. Тя му обеснява, но той просто заяви "Щом не е спешна да си запише час през седмицата".
Останах с адски лошо впечатление от отношението. Знам че е натоварено, но буквално 5 мин. преглед и обяснение какво да правя от тук на татък нямаше да е толкова сложно.

# 968
  • Sofia
Реално погледнато, наистина не е спешно, макар и крайно неприятно за бременната.

Ако няма пулс не е проблем да се изчакат няколко дена. Аз съм чакала с ембрионче без пулс от 6гс до 9гс. АГ си знаят колко може да се изчака в тези ситуации.

В 11 гс е малко вероятно да не може да се засече пулс. Особено на фона на ниския прогестерон, нещата за съжаление не изглеждат добре. Но все пак ако смятате, че АГ от Младост не е догледал нещо, отидете в друго спешно. В Токуда наистина са много натоварени.
Аз съм ходила в спешното АГ на Вита 2. Не е далеч от Токуда. Не са ме връщали.

# 969
Здравейте, аз искам да споделя негативно преживяване в Токуда вчера. Бременна в 11г.с вчера установявам на кръвни изследвания неестествено нисък прогестерон. Веднага звъня на лекарката ми в Аджибадем Сити Клиник младост, но тъй като я няма ме насочва към нейн колега който да види дали всичко е наред. Доктора ме преглежда, но не  открива пулс. Насочват ме веднага да ида към Токуда, така или иначе там бях решила да се прехвърля в даден момент и да родя. В 17 часа отивам там на АГ регистратурата подробно обеснявам какво се е случило и моля някой дежурен да ме прегледа и да потвърди или отхвърли предходното мнение. Момичето на регистратура ми казва че д-р Василев е дежурен и когато го открият ще ме прегледа. Минава цял час в който аз седя и чакам докато през главата ми юинава какво ли не. В крайна сметка към 18:30 доктора зеъни на момичето на регистратура и я пита за какво става въпрос. Тя му обеснява, но той просто заяви "Щом не е спешна да си запише час през седмицата".
Останах с адски лошо впечатление от отношението. Знам че е натоварено, но буквално 5 мин. преглед и обяснение какво да правя от тук на татък нямаше да е толкова сложно.

Това е ужасно Sad надявам се всичко да е наред с ембриончето.

Реално жената чака да я прегледат с надеждата да опровергаят липсата на пулс и евентуално доктора да я зарадва, че всичко е наред. Липсата на доктор, който да я прегледа, в такава голяма болница е супер притеснително и не говори добре за болницата, без значение, че не е "спешено"... каквото и да значи това, за жена която си чака бебето! Според мен случая си е спешен и важен.

gabinpf*, не се разочаровайте от цялата болница само защото дежурният лекар не ви е обърнал необходимото внимание. Личния ми опит показва, че Токуда е много хубава болница, с много кадърни лекари, просто трябва да си изберете такъв (очевидно във вашия случай няма да е Василев, бих препоръчала доц. Атанасова). Моето проследяване на бременността ми и раждането минаха безупречно. Сигурна съм, че и при вас всичко ще е наред. Simple Smile

# 970
Надежда също имат спешен център и може и там да се отиде. Надявам се, че всичко е наред.

Иначе за Атанасова понякога се чака 4-5 месеца за първи час при нея.

# 971
  • Sofia

Ходихте ли в друга болница? Наред ли е всичко с бебето?

# 972
Надежда също имат спешен център и може и там да се отиде. Надявам се, че всичко е наред.

Иначе за Атанасова понякога се чака 4-5 месеца за първи час при нея.

Благодаря за отговорите, именно към Надежда се насочих, където веднага ме прегледаха и за съжаление потвърдиха мнението на другия лекар. Записаха ме и за манипулация в понеделник.
Просто имах очакванията поне някой в Токуда да ми обесни изобщо безопасно ли е за мен да чакам.

# 973
Съжалявам за случилото се! Желая ти сили и кураж! 🤗

# 974
И аз съжалявам за преживяното, бъди силна и се фокусирай въхру възстановяването ❤ генерално в Токуда, поне съдейки и от моя опит със спешни случаи, независимо от отделението - трябва да се мине през общото спешно, леко да се преекспонира, за да не те върнат и там със сигурност те преглежда съответният специалист и при нужда те качват в отделението.. Мен за малко да ме върнат, защото съм била просто с грип симптоми, а то се оказа много сериозна пневмония и ако не бях леко преиграла колко ми е зле (то ми беше, просто можех да си прикривам болките и страданието, но умишлено им дадох воля), нямаше да ме прегледат и хоспитализират.

Общи условия

Активация на акаунт