Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 140
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 975
Така е, ако не забелваш очите и не припадаш, не те взимат много насериозно. На мен ми се наложи два-три пъти да мина през спешното. Единия път много зле, отидох сама с мъжа ми, лежах на пейките. Чак като дойде моя ред и ме видя сестрата, ми каза "абе, ти си много зле, защо не се обаждаш". Grinning Като ме препратиха към дежурен АГ пък, тя тотално неглижира състоянието ми.
Вярно е, че има наистина критично спешни случаи, които са с приоритет. Въпрос на късмет е малко да уцелиш момент, в който няма такива, за да ти обърнат внимание.

# 976
  • Sofia
Така е, ако не забелваш очите и не припадаш, не те взимат много насериозно. На мен ми се наложи два-три пъти да мина през спешното. Единия път много зле, отидох сама с мъжа ми, лежах на пейките. Чак като дойде моя ред и ме видя сестрата, ми каза "абе, ти си много зле, защо не се обаждаш". Grinning Като ме препратиха към дежурен АГ пък, тя тотално неглижира състоянието ми.
Вярно е, че има наистина критично спешни случаи, които са с приоритет. Въпрос на късмет е малко да уцелиш момент, в който няма такива, за да ти обърнат внимание.

Лошото е, че това е поредното спешно което го има само за да се спази закона, на всичкото отгоре с цени започващи от около 200лв. Мен ме върнаха там и от АГ а от основното спешно след 3 часа престои там ме изплатиха с антибиотик, които никаква работа не свърши и след 2 дни ме хоспитализираха.

# 977
  • Sofia
АГ отделението им е много добро. Обаче спешното е под всякаква критика. Висиш с часове. Аз затова гледам да го избягвам. Но когато сме за хоспитализация с детето си чакам като поп.

# 978
Аз съм ходила веднъж в спешното, препоръчвам го пред това на Пирогов. Вярно е, че много чаках също, сигурно ако бях припаднала, по-бързо щяха да се случат нещата 😂 Но пък лекарите вътре бяха изключително мили и наистина изглеждаха загрижени.

# 979
Надежда също имат спешен център и може и там да се отиде. Надявам се, че всичко е наред.

Иначе за Атанасова понякога се чака 4-5 месеца за първи час при нея.

Благодаря за отговорите, именно към Надежда се насочих, където веднага ме прегледаха и за съжаление потвърдиха мнението на другия лекар. Записаха ме и за манипулация в понеделник.
Просто имах очакванията поне някой в Токуда да ми обесни изобщо безопасно ли е за мен да чакам.
Ох, като знам и моята история със спешното на Токуда... Май не е най добрия избор да се ходи там по спешност.
Пожелавам ви скоро да имате лека и успешна бременност!

# 980
Аз раждах в Токуда,но за задържане лежах в Надежда и като имах някаква спешност ходех там..

# 981
Здравейте, може ли мнение за доктор Герганова. Някой скоро раждал при нея ☺️ благодаря!

# 982
Момичета, д-р Леков ще почива от 5-ти юли. Аз имам нужда от съдействие от родилите естествено при него, много ще съм благодарна да ми пишете или тук да разкажете генерално отношението му по темата. На последния преглед засегнахме темата и той ми каза, че имам тесен таз… сега това не го приемам като реален аргумент за секцио, освен това и на ФМ ми казаха, че съм абсолютно ок към момента за естествено и да се пробвам. Просто много харесвам лекаря и съм спокойна по време на проследяването, но не спира да ме гложди това. Притеснявам се дали не му е по-лесно да ме вмести в графика си със секциото просто. При вас как е било? След 3 седм. се разбрахме да се уговорим финално, но на финала може да мис е наложи да търся друг израждащ и много се притеснявам!

Благодаря ви предварително, всяко инфо по темата ще ми е от полза❤

Доктор Леков ще го замества доктор Василев след 5 юли. Някой може ли да сподели впечатления?

# 983
Момичета, д-р Леков ще почива от 5-ти юли. Аз имам нужда от съдействие от родилите естествено при него, много ще съм благодарна да ми пишете или тук да разкажете генерално отношението му по темата. На последния преглед засегнахме темата и той ми каза, че имам тесен таз… сега това не го приемам като реален аргумент за секцио, освен това и на ФМ ми казаха, че съм абсолютно ок към момента за естествено и да се пробвам. Просто много харесвам лекаря и съм спокойна по време на проследяването, но не спира да ме гложди това. Притеснявам се дали не му е по-лесно да ме вмести в графика си със секциото просто. При вас как е било? След 3 седм. се разбрахме да се уговорим финално, но на финала може да мис е наложи да търся друг израждащ и много се притеснявам!

Доктор Леков ще го замества доктор Василев след 5 юли. Някой може ли да сподели впечатления?
Аз се следя при негова и мога да кажа, че е невероятен - много спокоен, мил, отзивчив, усмихнат, загрижен! Обяснява всичко, деликатен е. Много го харесвам!
А вие знаете ли при планувано секцио, колко време преди термина се избира датата?

# 984

Аз се следя при негова и мога да кажа, че е невероятен - много спокоен, мил, отзивчив, усмихнат, загрижен! Обяснява всичко, деликатен е. Много го харесвам!
А вие знаете ли при планувано секцио, колко време преди термина се избира датата?

На мен ми казаха около две седмици.

# 985
Д-р Леков дали има общо с др Лекова от МБАЛ Св. София?

# 986
Д-р Леков дали има общо с др Лекова от МБАЛ Св. София?

Не. Той е сърбин и е доста млад, завършил е 2019-2020 г по спомен.
Лекова си е българка и е завършила е 90 и някоя година.

# 987

Две седмици преди термина ми казаха на мен.

# 988
Здравейте, може ли мнение за доктор Герганова. Някой скоро раждал при нея ☺️ благодаря!

доколкото знам, тя не се занимава с бременни и раждания вече

# 989
Здравейте,  имам въпрос, който може и да е коментиран някъде назад, но преглеждайки бързо темата, не намерих.
Ако бременна жена, която не се следи в Токуда, има нужда от спешен преглед, евентуално приемане за задържане или пък се случи преждевременно раждане - ще й обърнат ли внимание? Имат ли спешен АГ кабинет, в който всяка жена може да иде, без да има следящ лекар при тях?
Следя се в друга болница, но неонатологията там е от по-ниско ниво. Иска ми се да имам спокойствието, че мога да се насоча към друга болница в случай на такава необходимост, но не искам това да е Майчин дом или пък Шейново.
А можете ли да препоръчате АГ в Токуда с опит с рискови бременности, който да е добър оператор? Ако реша да се преместя при тях или да се следя успоредно на две места, към кого да се насоча?
Благодаря Ви!

Общи условия

Активация на акаунт