Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 130
  • 1 402
  •   2
Отговори
# 1 020
Да не ви разочаровам, но прегледите не са нещо кой знае какво. Лекарката си гледа на 2Д и мери показатели. Я покаже за малко личицето, я не. В повечето пъти дори бебето се крие. Самия преглед продължава 5-10 минути. Плюс това физически няма къде да застане таткото, освен ако не й виси на главата.
Виж, феталните морфологии са друга бира. Там си има диванче за таткото, голям телевизор на стената, прегледа е много обстоен и интересен и има смисъл да се сподели момента.
Така че не мисля, че ще загубите много от това, че той няма да присъства на прегледите, освен ако нямате нужда от някаква морална подкрепа. Но и при раждането сме сами, така че да свиквате от сега 😅

# 1 021
Съпругът ми беше на абсолютно всички прегледи с мен. Споделяхме всяка радост и притеснение. Това е и неговото дете и е нормално да изживеем всичките емоции заедно.

# 1 022
Какви са ви впечатленията от доктор Такова и доктор Колева? Казаха ми, че те работят по ЗК. Исках първо да проуча малко, преди да запиша час, защото и двете не са ми познати.

Неопитни. Не бих се следила при тях. В спешното са ме преглеждали и като лежах за задържане. Едната я беше страх да ми мери шийката заради песара
Извинявам се, но какво е песар ? Нещо за шийката ли е ?

# 1 023
Здравейте, някой има ли представа дали д-р Василев ще бъде в отпуск през август?

# 1 024
Момичета, ъпдейт за развитието в планирането на раждането ми при д-р Леков. Изцяло в унисон с вашите отзиви, каза, че ще ме подкрепи каквото и да реша. Наистина изключително разбран и открит, каза, че по принцип (не за мен, генерално) хич не му се иска да оперира. Та съм спокойна! Явно съм прекалено хормонална и съображението му за тесния таз съм разтълкувала като категорично, а той просто е споменал.

Бяхте прави, благодаря ви!

# 1 025
Момичета, ъпдейт за развитието в планирането на раждането ми при д-р Леков. Изцяло в унисон с вашите отзиви, каза, че ще ме подкрепи каквото и да реша. Наистина изключително разбран и открит, каза, че по принцип (не за мен, генерално) хич не му се иска да оперира. Та съм спокойна! Явно съм прекалено хормонална и съображението му за тесния таз съм разтълкувала като категорично, а той просто е споменал.

Бяхте прави, благодаря ви!

Въобще не съм се съмнявала в него. Той е от малкото лекари, които не правят нещата на тях да им е удобно със секциото например Simple Smile радвам се че вече си по спокойна

# 1 026
Здравейте , някой знае ли др Деспотова , детски ендокринолога , дали преглежда по ЗК в Токуда?
Ние ходим на частно при нея в Надежда , но педиатърката ни е сигурна ,че в Токуда може с направление при нея....

# 1 027
Здравейте , някой знае ли др Деспотова , детски ендокринолога , дали преглежда по ЗК в Токуда?
Ние ходим на частно при нея в Надежда , но педиатърката ни е сигурна ,че в Токуда може с направление при нея....

Ако е доктор Ваня Деспотова, според сайта на Токуда, може да си запишете час за нея по ЗК.

https://acibademcityclinic.bg/rezervirai-svoq-pregled

# 1 028
Запазих, благодаря!!!

Ако е доктор Ваня Деспотова, според сайта на Токуда, може да си запишете час за нея по ЗК.

https://acibademcityclinic.bg/rezervirai-svoq-pregled

# 1 029
Здравейте, на кой телефон мога да запазя час за тонове. Тъй като бях на преглед и после забравих 😂

# 1 030
Не съм си запазвала час. Отивах на рецепция и казвам, че съм за тонове и после отивам в кабинета, който ги правят. После чакам пред кабинета за коментар от лекаря, който ме следи там.

# 1 031
Здравейте, има ли някой след белодробна емболия, раждал в Токуда ? Може би съм прекалено оптимистка с БЕ да раждам ама 😂 търся място, където да съм спокойна, че ще следят и мен и бебчо.

# 1 032
Момичета,сутрин чака ли се много за АГ прегледи?

# 1 033
Момичета,сутрин чака ли се много за АГ прегледи?

Аз лично при доц. Атанасова чакам винаги, независимо по кое време на деня ми е часът.

# 1 034
Момичета , някой дали разбра др Леков до кога ще бъде в отпуск ?

Общи условия

Активация на акаунт