Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 114
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Sofia
Здравейте, кой гинеколог от Токуда бихте препоръчали, ако НЕ се касае за проследяване на бременност? Става въпрос за моя по-възрастна роднина в менопауза.

Ако е за проблем за който подозирате че може да се наложи операция - Лъчезар Танчев или Велева. За Марков нямам идея как се записва час, но и да ви запишат ще е за след 6-7 месеца.

# 1 066
Здравейте, има ли лежали в неврологично отделение на Токуда. Синът ми трябва да бъде хоспитализиран за изследвания и търся мнения - дали е добре да е в Токуда, доволни ли сте от лекарите, от диагностиката...

Аз имах изключително лош опит в това отделение. Бях хоспитализирана за лумбална пункция. В крайна сметка беше поставена грешна диагноза, което се потвърди впоследствие от невролози в други болници. Всичко това обаче ми докара доста стрес и тревоги. Изписаха ме без никакви насоки и с думите “живей си живота”.
 Разбира се, това е личен опит, възможно е просто да лош късмет и единичен случай.

# 1 067
Здравейте, има ли лежали в неврологично отделение на Токуда. Синът ми трябва да бъде хоспитализиран за изследвания и търся мнения - дали е добре да е в Токуда, доволни ли сте от лекарите, от диагностиката...
Здравейте, мой близък беше приеман няколко пъти в това отделение, много приказки, никаква диагноза. Всеки път едно и също, оказа се епилепсия. Хвана я млада лекарка ,дежурна в спешният им кабинет. По-добре се ориентирайте към ВМА,ако мога да си позволя да дам съвет.

# 1 068
Не става неврологията в Токуда. На всички назначават едно и също.
Има една лекарка, която на всички пациенти назначава ямр на глава независимо какво е оплакването. После пращат на отоневрологично изследване, та хиляда лева минимум ще оставите.

# 1 069
Здравейте, знаете ли доц Атанасова кога е в отпуска Август? Имам записан час към края наскоро, но сега разбирам, че има шанс да е отпуска? Има ли шанс от регистратурата да не знаят?

# 1 070
  • Бургас
Здравейте записах се за час юни месец за преглед тъй като август ми е термина.Интересувам се какви изследвания трябва да нося в болницата щом искам там да раждам. Освен кръвна група, хепатит В и C и хив?

# 1 071
  • София
Момичета, във фейсбук групата за др Атанасова попаднах на коментар, че д-р Атанасова не я викали, ако раждането почне вечер или уикендите.
Това вярно ли е?
Аз се следя при нея, тъй като съм със специфична медицинска история и ми беше важно тя да е аг, което ще води раждането. Никога не ми е споменавала, че може да не е там, докато раждам. Мен за сега ме гласи за естествено раждане.. И сега това ми идва като гръм от ясно небе.

# 1 072
Мен ме изражда събота вечер, и то по време на отпуск. Та, ако съдим по това, не е вярно.

# 1 073
Здравейте записах се за час юни месец за преглед тъй като август ми е термина.Интересувам се какви изследвания трябва да нося в болницата щом искам там да раждам. Освен кръвна група, хепатит В и C и хив?

Здрасти, за прегледа юни месец според мен цялата налична документация и изследвания от бременността.

Иначе за самото раждане: Изследвания за кръвна група, СПИН, Васерман и и Хепатит Б
Ако съм разбрала правилно, не е нужно да са супер скорошни, валидни са и тези от началото на женската консултация.

Ето това е списъкът от болницата иначе:
https://acibademcityclinic.bg/tokuda/medicinski-deinosti/detaili … pvane-za-razhdane

# 1 074
Момичета, във фейсбук групата за др Атанасова попаднах на коментар, че д-р Атанасова не я викали, ако раждането почне вечер или уикендите.
Това вярно ли е?
Аз се следя при нея, тъй като съм със специфична медицинска история и ми беше важно тя да е аг, което ще води раждането. Никога не ми е споменавала, че може да не е там, докато раждам. Мен за сега ме гласи за естествено раждане.. И сега това ми идва като гръм от ясно небе.
Може ли да споделите коя е групата във фейсбук?

# 1 075
Това вярно ли е?

Това не е вярно. Simple Smile

Аз се следих при нея, от началото до края, като тя изроди детето ми. Получих контракции в събота, отидох на преглед в Токуда, като дежурния лекар ми каза, че нямало симптоми за раждане, но ако искам да остана за наблюдение, съответно не останах, а се прибрах... В неделя на обяд вече бях с 6 см. разкритие, съответно отидох в болницата с куфара, приеха ме веднага, след 30 мин. ме подготвиха за секцио и д-р Атанасова беше вече при мен, като ми каза, че ме е чакала понеже знае, че в събота съм ходила, а и бебето беше 3.500 кг. Та... секциото ми мина безупречнооооо, д-р Атанасова и целият екип бяха страхотни. Simple Smile На линия съм да помогна с инфо, ако имаш други въпроси за нея. Simple Smile

# 1 076
А доц. Нашар идва ли събота и неделя за секцио?

# 1 077
А доц. Нашар идва ли събота и неделя за секцио?

Когато планирахме моето, нещо с майтапеше със сестрата, че не може да е събота или неделя. Не знам дали беше на сериозно, не се наложи да разбера Simple Smile
Питайте я, супер пич е и ще каже

# 1 078
За планово и на мен не ми даде дати за събота и неделя. Надявам се да не се наложи спешно. Ще я питам.

# 1 079
Момичета, а при планирано секцио в Токуда, може ли предварително да се заяви единична стая и реално да се запази? Също нощувките 5 ли са в тази хипотеза Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт