Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 102
  • 1 402
  •   4
Отговори
# 1 080
Не може предварителна резервация на самостоятелна стая. При планово секцио първата нощувка е във ВРБ. Цената за единична е 310лв и 110лв за двойна. Питат те каква стая искаш, ако има свободни единични. След секцио си в интензивното за 1 нощ и не се плаща за тази нощувка. После те питат в каква стая искаш и ти казват дали ще те настанят и дали е нужно да чакаш. Единичната е 310 лв, двойната е 190лв.

Мен в 8 и нещо ме изкараха от интензивното и за няколко часа ме настаниха пак във ВРБ докато се освободи единична стая. Освобождаването на стаите в родилното е до 14:00 часа. В родилното бях 3 нощувки. Ако всичко е наред те изписват, т.е.  бях общо 5 нощувки ( 1 във ВРБ, 1 в интензивното и 3 в родилното). Ако си в единична стая може да се доплати 80лв и таткото да остане повече време при вас или да нощува. Това е за 1 ден 80лв.

Цените са актуални към началото на Април. Подочух в коридора от една пациентка, че се очаква увеличение на цените от май, ни може и да не съм разбрала правилно.

# 1 081
Момичета, а при планирано секцио в Токуда, може ли предварително да се заяви единична стая и реално да се запази? Също нощувките 5 ли са в тази хипотеза Simple Smile
Ако има свободна, ще ви сложат в такава. Няма значение в каква стая сте, нощувките са все 5

# 1 082
Много ви благодаря!

# 1 083
А доц. Нашар идва ли събота и неделя за секцио?

Според мен не ги планира за събота и неделя,но ако е спешно секцио разбира се,че ще дойде.

# 1 084
Здравейте,

Преди малко запазих час през сайта на Токуда при д-р Апостолова.
Ако искам да отида на преглед при нея, защото съм бременна и искам тя да ме следи - това, ме запазих през платформата им ОК ли е, или за подобни прегледи трябва само на регистратура или по друг начин?

Простете за нелепият въпрос, но наистина не знам как стоят нещата там. За денят, в който съм записала час дори няма да съм във втори триместър още..

# 1 085
Здравейте,

Ако искам да отида на преглед при нея, защото съм бременна и искам тя да ме следи - това, ме запазих през платформата им ОК ли е, или за подобни прегледи трябва само на регистратура или по друг начин?

Простете за нелепият въпрос, но наистина не знам как стоят нещата там. За денят, в който съм записала час дори няма да съм във втори триместър още..

Здравей, същото се чудих и аз когато запазвах за първи път 😃 няма никакъв проблем така. Мисля ще даже звънят ден по-рано за да потвърдят дали ще отидеш. Лека бременност!

# 1 086
Здравейте,

Здравей, същото се чудих и аз когато запазвах за първи път 😃 няма никакъв проблем така. Мисля ще даже звънят ден по-рано за да потвърдят дали ще отидеш. Лека бременност!
Благодаря! За всичките си прегледи там все така съм запазвала, но се сетих за схемата в Надежда и се ошашках да не би и тук да е така..Simple Smile))

# 1 087
Здравейте, някой който е раждал наскоро в болницата дали може да каже все още ли не пускат съпруга като придружител?

# 1 088
Имаш предвид при самото раждане или в стаята да нощува ?

# 1 089
При самото раждане Simple Smile

# 1 090
Аз бях секцио и не мога да отговоря. За секцио не пускат. Иначе като придружител за нощувка пускат.

# 1 091
При самото раждане Simple Smile

Не пускат, така казаха на беседите за бъдещи родители. Политика на болницата.

# 1 092
Здравейте, имате ли актуална информация за цените на пакетите за проследяване и за раждане. Благодаря.

# 1 093
Здравейте, какво ви е мнението за доктор Василев? Чудя се дали да не се запиша при него преди да дойде часът ми с Атанасова, или ще е сконфузно ако сменя в последствие доктора?

# 1 094
Не допускат придружители по време на ражданията, независимо какво е раждането.

Здравейте, някой който е раждал наскоро в болницата дали може да каже все още ли не пускат съпруга като придружител?

Новите цени влизат в сила от 12.05.2025

Здравейте, имате ли актуална информация за цените на пакетите за проследяване и за раждане. Благодаря.

Има нова услуга за проследяване на бебчето след раждане, с включени 2 посещения в дома в рамките на месец и неограничен брой обаждания към акушерка за 400 лв. Скоро разбрах за това, а го имали от ноември ‘24

Общи условия

Активация на акаунт