Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 009
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 245
Здравейте мамчета, може ли да ми кажете - по време на престоя в Токуда след секцио, само в стаята и отделението ли се стои? Имали къде да се излиза (тераса или извън отделението)?
Лично аз не бях излизала извън отделението,но може и да може.

# 1 246
Здравейте мамчета, може ли да ми кажете - по време на престоя в Токуда след секцио, само в стаята и отделението ли се стои? Имали къде да се излиза (тераса или извън отделението)?
Ако вие се чуствате добре, може да излизате, бебето трябва да оставите в отделението при сестрите. 😁Предупреждават ви само все пак да не напускате територията на болницата и ви казват в колко часа имате  назначена терапия (като антибиотици или друго), в колко е визитацията и в тези часове трябва да сте в стаята си. Аз лично на втория ден след операцията вече се разхождах-ходих до ресторанта, до кафето, а на третия ден вече правих кръгчета нявън около болницата, за да се раздвижвам хубаво. Успех! 😊

Последна редакция: пт, 27 юни 2025, 08:09 от sonnenschein1

# 1 247
Ако вие се чуствате добре, може да излизате, бебето трябва да оставите в отделението при сестрите. 😁Предупреждават ви само все пак да не напускате територията на болницата и ви казват в колко часа имате  назначена терапия (като антибиотици или друго), в колко е визитацията и в тези часове трябва да сте в стаята си. Аз лично на втория ден след операцията вече се разхождах-ходих до ресторанта, до кафето, а на третия ден вече правих кръгчета нявън около болницата, за да се раздвижвам хубаво. Успех! 😊

Благодаря ви за отговора!  Преди 2 години раждах (секцио) в моя град, но при нас не можеше да се излиза, което беше кофти, защото обикалях само коридора и стаята напред-назад, а исках да се движа, да изляза на вън за малко, а то не можеше.

# 1 248
Момичета, в началото на 4 месец съм и се оглеждам за болници и лекари. В момента се следя във Вита и съм доволна, но все повече започвам да се панирам, че ако нещо стане по-рано ще ме препратят към друга болница.
Също, ако нещо се случи преди 9-ти месец, в Токуда си поемат случая нали? Не препращат към други болници?
Аз в началото също мислех за Вита, но четейки темата тук във форума, се отказах. Не бих родила там. Относно Токуда - разбира се, че ако стане нещо преждеверменно, те ще поемат случая. Даже към Токуда и Майчин дом се пренасочват случаите с най-недоносените бебчета.

# 1 249
И аз излизах - главно до кафето на последния етаж. Едно момиче даже беше на вечеря в Jazu едната вечер, няма как да те вържат в болницата, просто трябва да се съобразят манипулациите

# 1 250
Момичета, в отделението по високорискова бременност има ли самостоятелни стаи, или е възможно да си настанен в такава само след самото раждане?

# 1 251
# 1 252
  • Sofia
Момичета, в отделението по високорискова бременност има ли самостоятелни стаи, или е възможно да си настанен в такава само след самото раждане?

Има но ги пазят за по-специални клиенти или по тяхна преценка. Ако имате късмет може да сте сама и в друга стая през повечето време.

# 1 253
При моят скромен опит с ВРБ и двата пъти имаше свободни единични стаи.

# 1 254

Има но ги пазят за по-специални клиенти или по тяхна преценка. Ако имате късмет може да сте сама и в друга стая през повечето време.

Глупости. Ако има свободна, те настаняват.

# 1 255
При приема питат. Аз исках самостоятелна и в такава ме настаниха (имаха). След раждането обаче нямаха, защото ДА, пазеха две за по-специални пациентки.

# 1 256
Здравейте, ако е платено за единична стая, има вероятност да не се предостави така ли?
Понеже аз не виждам смисъл за тези всички пари ако трябва да съм с някой в стая, което ми е определящо. С непознат човек в стаята не мога.

# 1 257
Плащането става накрая, а не преди да ви настанят.

# 1 258
Имайте предвид, че стаите са така устроени, че има лично пространство. Реално не виждаш леглото на другия, защото има стена с телевизор между вас.

# 1 259
Мами, ще ми предстои раждане секцио, но по мненията които прочетох тук и в другата тема за секциото, пише че се слага катетър, може ли да кажете при всички ли беше така, практика ли е и в Токуда? Боли ли? Защото много се притеснявам специално от това

Общи условия

Активация на акаунт