Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда тема 36

• 103 000
  • 1 402
  •   1
Отговори
# 1 275
Имам две раждания при нея, едното от които е прясно, прясно. За мен тя е страхотен специалист! Особена е малко, защото не харесва лигли и е изключен директна, а това не се харесва на повечето момичета. Винаги е била ангажирана и с двете ми бременности, държали сме контакт при необходимост. Отново бих родила при нея 🙂

Здравейте,

Може ли мнение за д-р Анна Богданова? Има ли някой, който се е следил и раждал при нея? Какви са впечатленията ви?
Все още се чудя между д-р Василев, д-р Леков и д-р Богданова.
Да уточня, че съм с един бъбрек и търся наистина добър специалист с отношение.

# 1 276
  • Sofia
Според мен с такъв проблем трябва да ви прегледа доц. Марков и ако реши да ви следи той или който той Ви каже.

# 1 277
Здравейте, за съжаление ми се налага абразио поради кухо яйце Sad във вторник имам час при д-р Василев, който бях записала отдавна с цел проследяване на бременност, но нещата не се развиха положително, все пак въпроса ми е дали някой е правил абразио при него и ако да, какви са впечатленията от процедурата? Трудно ми е да се доверя конкретно за тази процедура, поради кофти случай на моя близка..

# 1 278
Има ли в АГ отделението микровълнова в стаята или някаква на етажа, която може да се ползва? Гледах пликове за стерилизиране в микровълнова и питам за тази цел.

# 1 279
Няма условия за стерилизиране.

# 1 280
Опцията е да си носите стерилизатора с Вас.

# 1 281
Аз си го носих. За помпата, иначе шишета ще ви дават всеки път, стига да си искате.

# 1 282
Пише, че е забранено да се внасят собствени електроуреди. Няма и условия за съхранение на кърмата.
Но честно казано ми се вижда и излишно да има. Това са само няколко дни. В Токуда много и не насърчават ползнето на помпа, единствено за облекчаване. И все казват, че бебето е най-добрата помпа. Аз там съм я пуснала само веднъж.

# 1 283
Пише, че е забранено да се внасят собствени електроуреди. Няма и условия за съхранение на кърмата.
Но честно казано ми се вижда и излишно да има. Това са само няколко дни. В Токуда много и не насърчават ползнето на помпа, единствено за облекчаване. И все казват, че бебето е най-добрата помпа. Аз там съм я пуснала само веднъж.

При мен нямаше проблем със стерилизатора, който носих. Същият беше на видно място и не веднъж съм го използвала докато в стаята ми е имало акушерки, сестри, неонатолози и никой не е казал, че е забранено. Колкото до съхранението на храна, в стаята има хладилник с камера и аз лично си го ползвах.

# 1 284

При мен нямаше проблем със стерилизатора, който носих. Същият беше на видно място и не веднъж съм го използвала докато в стаята ми е имало акушерки, сестри, неонатолози и никой не е казал, че е забранено. Колкото до съхранението на храна, в стаята има хладилник с камера и аз лично си го ползвах.
Абсолютно. Плюс ми казаха да не се занимавам с бутилките, че ще ми дават.

# 1 285
Момичета, при естествено раждане, докторите в Токуда, използват ли форцепс и вакуум?

# 1 286
Момичета, при естествено раждане, докторите в Токуда, използват ли форцепс и вакуум?
Да, при мен се наложи вакуум поради неефективни напъни. Д-р Василев го извърши, но доста от останалите АГ се събраха в родилна зала също. Преди това пробваха и доста други варианти (стоях права, над тоалетна, клекнала, скачах на топка, сглобиха леглото като магаре с дръжки, натискаха ми корема), но след като нищо не сработи, бяха принудени да прибегнат до вакуум екстракция. Слава богу, д-р Василев си свърши работата перфектно и не е имало абсолютно никакво отражение върху бебето. При мен се наложи епизиотомия след това.

# 1 287
Стерилизатор може да се внася в Токуда, има и хладилник. Обаче не виждам смисъл, то бебето трябва първите дни да стимулира кърмата, не помпа. Аз само веднъж се помпих и от там само бебето.

Иначе и при мен за малко вакуум да направят, но д-р Апостолова задържа до последно и в крайна сметка след чяс и половина няпъни успяхме с бебчо да се справим. Той не се адаптира лесно, обаче неоняталозите реагираха светкавично. Интензивната неонатология е на световно ниво. За мен друга по-добра болница за раждане в България, че може би и не само, няма. Затова искам да се направим прегледите след 6тия месец там. Тези дни ще се свържа и ще пиша, кяпо имам инфо

# 1 288
Здравейте, този ценоразпис е безкраен.
Може ли някоя да сподели, ако се наложи оставане на бебето в неонатология какви пари се заплащат на ден?

# 1 289
Аз бях питала и ми казаха, че няма как да кажат предварително. Зависи от случая и назначените терапии. Мисля, че някои неща минават и по ЗК. Ако имате конкретни притеснения може да ги питате дали могат да Ви ориентират предварително.

Общи условия

Активация на акаунт