“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 30 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Другата България
И аз не съм забелязала от епизода Грудев да е хомосексуален, нито пък това да се намекне.
Прочетох го тук, но не вярвам на това.

# 286
  • София
Лично за мен сериалът показва голямо професионално израстване на Христина Апостолова. Преди не я харесвах как играе. В ДнаЖ ми беше мъчително да я гледам. Сега се справя много убедително и ми е много интересно да я гледам.

# 287
  • София
Само за Харитонов дадоха нещо от личен план. Дете, развод, любовника на жена му…
В Дора има нещо - поведението, реакциите / Ирмена не е такава 😉/, но няма нищо, което да ги обяснява. Както за директора и помощника му. Грудев, Илчев и Заимова - също.
Очаквам нататък да се разкрива по малко за всеки 😄😚

За Апостолова 👍🏻

# 288
Възможно ли е директорът да е пострадал като войник, да е останал инвалид и сега да си връща на замесените, от които е зависело да получи възмездие, но не го е получил?
То е възможно, ама в такъв случай не трябва ли делото да се гледа във Военен съд? Има замесени военни в цялата история, ама как и защо нямам представа, лекцията във Военното училище (а в действителност сградата на ВТУ) не беше току-така.

# 289
А, няма никакво значение какъв точно е Грудов. Аз не вярвам много и той да е убиецът, но знае ли човек?

# 290
  • Бургас
....
И в началото я чакаше във военното училище, а в имейла отпреди година тя не е определила място (и дата) на срещата. Самата тя не е очаквала да бъде точно на това събитие по това време...
Това е много важен и проблематичен момент в сценария! И не мога да си обясня този пропуск. Нямам очаквания да го изяснят на финала. И просто ще си увисне в нищото!?
Освен ако Мия мълчи умишлено, относно идването на Чанов!? 🤔

# 291
Този, който е имал достъп до имейла ѝ може да го преправи както си иска, вкл. да напише Филип кога и къде да отиде. Не знам защо това изобщо се смята за нещо странно.

# 292
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Прекалено е избухлив и темпераментен,за да е убиеца.
Убиеца е хладнокръвен,търпелив,всичко държи под контрол,умен,чете книги и изучава митология. Нищо общо.
Грудов е селския полицай мутра,петленце,което ти скача,но с един ритник и го сваляш лесно на земята.

От всички заподозрени,само Харитонов не искам да е. Просто много харесвам Димо Алексиев и го свързвам с нещо положително и забавно, с весели проекти .. като Игри на Волята например.

Не е нужно да му се казва къде точно да отиде. "Аз (Мия) съм в Търново,ела да се видим".
С един клик в гугъл ще разбере,че Мия Язова има запланувана лекция + време и локация. Това е социален ивент,няма как да не е споменато,рекламирано.

# 293
Естествено, че изпращачът на писмото го е дописал с дата, място и час. То беше ясно веднага при срещата им, че Филип беше извикан точно там.
Не разбирам какво има въобще да се обсъжда това с добавянето?!?
По-важното е Кой.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 23:05 от HappyRSmile

# 294
По време на второто убийство Филип къде беше, че не си спомням.
Кога беше на среща с Дора? Тогава ли стана убийството на Смилев?

# 295
  • Бургас
Естествено, че изпращачът на писмото го е дописал с дата, място и час. То беше ясно веднага при срещата им, че Филип беше извикан точно там.
Не разбирам какво има въобще да се обсъжда това?!?
Ако някой получи писмо от мен, което аз не съм изпращала, ще ми се иска да разбера кой , как и защо го е сторил. В контекста на последвалите събития и разкрития , относно анонимната и спонсорирана покана към Мия, ( ако бях Мия 😘 ) още повече щях да искам да знам.

Последна редакция: нд, 07 апр 2024, 17:46 от lady Koup

# 296
Писмото може да го е пратила Мия, защото й липсва Филип. Или дори дъщеря й, тя харесваше Филип за Мия.
И вече убийствата да са случайност ..😄

# 297
  • София
Аз почвам да се разколебавам за професора ... Вече подозирам Илчев Stuck Out Tongue

# 298
  • София
Не разбирам какво има въобще да се обсъжда това?!?
Ако някой получи писмо от мен, което аз не съм изпращала, ще ми се иска да разбера кой , как и защо го е сторил. В контекста на последвалите събития и разкрития , относно анонимната и спонсорирана покана към Мия, ( ако бях Мия 😘 ) още повече щях да искам да знам.
Да, така е. Може би последвалите събития са я понесли във вихъра, но крайно време е да се заеме с това. Още повече, че вече е официално в разследването и може спокойно да възложи на Илчев задачата 😉

# 299
  • София
Аз още от втори епизод се питах кой може да е изпратил мейла, ама тук някой си направи майтап с чуденето ми; но и досега недоумявам защо не проучват тази следа.

Общи условия

Активация на акаунт