“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема №4

• 29 764
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
Е не, Владо е професионалист. Аз заради него започнах да го гледам този филм. Този сезон обаче доста дървени са останалите артисти. Димо Алексиев също е супер, Духовникова и тя. Но Мариян Вълев и Апостолова като ги дадат и край- нито говор като говор нито актьорска игра. Този дето играе Грудов явно доста добре се справя, но самата роля е отвратителна както и в Клетката. Даже и Блатечки нещо го няма никакъв. А Рая Пеева е вече дъно.
Ох тези двамата едва им разбирам какво говорят. Единият крещи и фъфли като изоглавен, другата мяука едва-едва.

# 421
  • Washington,USA
Рая Пеева коя е? Журналистката с големите крака ли?

# 422
# 423
Здравейте групата !😀Как сте? Точите ли зъбки за ново убийство?😉 Аз нямам търпение нещата да се пораздвижат и да започнат да ни изясняват някои нелогични действия от персонажите! Поне да изровят отнякъде Тишо и да го поразпитам.Нали той имал камера-да я прегледат...Ей за такива работи скромно си мечтая 😂

# 424
Точа зъбки аз за довечера, обаче убийство няма да има в тази серия. Ще има 2 престъпления, както са написали в промото.  Едното предполагам, че имат предвид укриването на уликите от Тороманов. Все пак това си е престъпление. Другото не се сещам в момента, щото честно казано не помня добре миналия епизод. То с по 1 епизод на седмица и моята памет от 15 минути, така става...... Trollface

# 425
Може второто престъпление да е откраднатите папки от Орце. А наистина сега като споменахте и се замислих, че нищо не се споменава за Тишо. Търсиха го преди 2 серии, не го намериха, ама от тогава нищо повече, много странно.

# 426
  • Другата България
Нали го хванаха в залата за аутопсии, когато беше опрял ножа в гърлото на Дора?
Мия и Филип нали го хванаха?
Ама дотук с него.

# 427
  • София
Много сте кръвожадни 🤣. Да видим кой е познал. Едно залагане трябваше да направим.

# 428
  • Wonderland
Здравейте групата !😀Как сте? Точите ли зъбки за ново убийство?😉
Аз явно съм най-кръвожадна от всички Joy и ще си призная, че точа зъбки за ново убийство... Но дори и да има най-вероятно ще е в края на епизода и ще разберем подробности в следващия. Интересно ми е какво ще е този път? Ще ми се, освен онова с казана, да има и още едно...

# 429
Вече зрителите се изнервят. Особено след последния епизод без никакво развитие и динамика. Нека вече дойде края на сезона да видим Гранде изненадата, че ни писна.

Бонус мрънкане: Тороманов адски напряга зрителския слух.

# 430
  • Другата България
Кои зрители се изнервят? Статистика ли има някъде на изнервените?
Аз не мисля, че някой е изнервен, дори напротив.
А на който му е писнало, все пак гледането не е задължително.

# 431
Здравейте, чета ви с интерес от първата тема, за някои детайли разбрах благодарение на вашата наблюдателност. Но колкото и да търсим подсказки, явно този сезон нарочно ни объркват да подозираме различни герои за Демона. Което на мен лично ми допада, така нетърпението за следващия епизод е още по-голямо. Ще ви споделя моите съмнения, подкрепени от улики, които мисля дотук никой не е открил, или е подценил. След речта на Блатечки в края на 3ти епизод във връзка с проекта му "Трапезица" съм убедена, че той е убиецът: фанатик е на тема история, дори е кръстил дъщеря си на български царици ( това сте го коментирали). Във всяко изказване тънко вметва нещо, например като се натискаха в колата с журналистката я попита: "Ревност ли усещам, или алчност? Нали знаеш, че и двете са израз на нищите духом". Пред паметника на Асеневци пак: "Виждате ли тези мъже? Търново дължи величието си на тях. Те са направили от него това, което е бил тогава - един от най-забележителните и могъщи градове в цяла Европа. Третият Рим. И не си мислете, че не са си платили за това. Но, българска орис, колкото по-голям е възходът, толкова по-велико е падението след това. 14 века история, в която има всичко, освен съзидателно постоянство....По-скоро историята е моят учител." В същата реч се изпусна, че знае за хомосексуалността на Смилев, а нали уж е строго секретна тази информация...Когато Смилев каза на Елдъров, че утре спешно трябва да се видят и после изчезна...освен библиотекарят и помощника му, дават точно Блатечки че се обърна, защото го чу ( 35.30 минута на еп.3). На два пъти в дома на Елдърови камерата бавно минава през библиотечката с книги, пред които има статуетка на Разпятието Христово. Направих скрийншот на книгите: " SPQR" , "Цивилизацията на Средновековния Запад" от Жак Льо Гоф, "Хората от Земята" от Брайън М. Фейгън, " "Книга за археологията", "История на Стария свят" от Владимир Попов, 3 тома
" Larousse История на света-превод от френски", "Божествата на Траките", "Метрополис" от Бен Уилсън, "Дипломацията" на Хенри Кисинджър, няколко книги по история на България и света...Както и "Търговски закон" и "Семеен кодекс". Тоест това са книги на съдия Елдърова, а мъжът й каза, че с Десподов са били състуденти...Вероятно е искала да започне нов живот като роди детето, но това за Десподов означава край на чадъра над него, прокурорът отива в София, и схемите му секват... Допускам, че може дъщеря му да е от Елдърова и оттам да тръгва драмата, предвид колко държи на нея...Според мен в серията довечера Тороманов писа в тефтера на Десподов, къде да се видят, и че си е изхвърлил телефона, и той го примами край реката явно...Ще убие него и прокурора...

Последна редакция: чт, 11 апр 2024, 19:13 от Мис Марпъл

# 432
Нали го хванаха в залата за аутопсии, когато беше опрял ножа в гърлото на Дора?
Мия и Филип нали го хванаха?
Ама дотук с него.
Оле, това го забравих 🤣🫣 Благодаря за подсещането 😁

# 433
  • Другата България
И да убият прокурора, аз не мисля, че Десподов е убиецът.
Но теорията ти е интересна.

# 434
Също така няколко пъти се спомена, че е някой, който разполага с вътрешна информация, вероятно бивш полицай, а в промото за довечера Десподов прави капан с подкуп на полицая, който отказва повече да му предоставя оперативна информация. А и не знаем преди да стане бизнесмен дали не е бил в тяхната система. Също мисля, че барът му се намира около Царевец и оттам има достъп до бутона за Звук и светлина, както и подземията, където изработва оръжията си, са пак в бара...

Общи условия

Активация на акаунт