Пазаруване от about you - тема 28

• 67 143
  • 804
  •   1
Отговори
# 135
Mimoza,много изчерпателен и полезен отговор,благодаря! През мен са минали няколко чифта на марката(модели не помня..) и все не ми бяха удобни.,ама само в къщи пробвани. Решавам,че са твърди и се разделям с тях. Ама ги харесвам  и искаамм..

# 136
На мен ми дава дати за доставка 17 - 19.04. Поръчвах тази сутрин.

Оставям и един код за FD, aко някой иска да се възползва, 15% валидни до 30.04.
Скрит текст:

# 137
Не се отказвай тогава 😃 Струват си!
Не знам какви са тези 2-3 седмици, поръчах рано тази сутрин, датата за доставка е 18-19.04. Към момента пак я дава така. Изглежда поръчате партньорски артикули.

# 138
Вчера поръчах, днес имам имейл че пратката е тръгнала. Очаквана доставка 16-18-ти.

# 139
Аз пробвах и за едни продукти ми излезе след седмица, за други след две. Явно зависи в кой склад са.

# 140
Здравейте! При поръчка на бельо (сутиени, бикини) възможно ли е връщането? Не съм поръчвала досега бельо от този сайт...

# 141
  • София
Здравейте! При поръчка на бельо (сутиени, бикини) възможно ли е връщането? Не съм поръчвала досега бельо от този сайт...
Връщат се без проблем.

# 142
Аз да споделя. Миналата година юли си взех от сайта едни кожени кецове Пума. Носих ги около месец сега и се нацепи цялата кожа. Писах им и пуснах снимки. Посоката да ги върна. Два дни след получаването са ми върнали парите за тях.

# 143
  • Пловдив
Здравейте! Получих очила, но няма как да ги пробвам, ако не скъсам картона, към който са прикрепени. Ще бъде ли проблем при евентуално връщане?
И да споделя за тази тениска:

Много мекичък памук, с бродерия, но е умалена поне с два размера, според мен. Нося ХС, от този модел поръчах С и ми е тясна. Сега пуснах М и Л, да видя кой размер ще ми пасне по-добре.

# 144
Благодаря за споделеното с размера на тениската. Харесах няколко модела на тази марка.

# 145
Тези някой поръчвал ли ги е
Виж този продукт в ABOUT YOU:

https://m.aboutyou.bg/p/tommy-jeans/niski-maratonki-essential-13 … _campaign=product

Смъкни приложението сега:

https://app.adjust.com/hdfs9w4?deep_link=appaboutyou://p/tommy-j … ssential-13375562
Качество, размер отговаря ли?

# 146
Същите обувки ги гледах в магазин в Гърция, малкобтежки ми се сториха и май са леко умалени

# 147
Sinclair са най-красивите за мен,но пак ми идват малко тежки Simple Smile Паскал най-добре ги чувствам  Simple Smile Веганите са по леки 1460.

Няма 3 седмици доставки. Първоначално се дава някаква ориентировъчна дата с по голям период,и след като се обработи поръчката датата се намалява/сменява на по малък период от седмица до 10дни когато са в акция и до 2/3/4 дни когато няма акция в сайта.

Последна редакция: сб, 13 апр 2024, 10:46 от vlbs

# 148
Здравейте, има ли активен код в момента.
Благодаря

# 149
Да, има.

Общи условия

Активация на акаунт