Пазаруване от about you - тема 28

• 67 160
  • 804
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Преди известно време заедно с поръчките бяха пратили едни кодове за 80 лв. отстъпка в сайт за вино.
Някой дали е поръчал и получил вино от въпросния сайт?
Аз пробвах, като сложих няколко бутилки в количката, важи си кодът, но е за поръчка от минимум 160 лв., имайте го предвид.
И нямат български вина, само внос.
Ако искате, мога да пратя кода на лични, няма да го ползвам.👍

Аз поръчах, платих и вече 2-3 седмици чакам някакво движение, но такова няма.

# 166
Здравейте.
Има ли работещ код?

# 167
  • гр. София
В сайта пише "5 години АЮ".
Дали ще пуснат СЕРИОЗНО намаление за рождения си ден? 😁 Че последното пак беше с едни 10% екстра и толкова.

# 168
Цял месец забавление пише-ама още нямат никакви забавни цени Laughing

# 169
  • София
Да нямат предвид забавно ВИСОКИ цени Simple Smile

# 170
# 171
AeroJ, аз поръчах отдавна, но освен потвърждение на поръчката няма никакво друго движение.

Мен днес ми пратиха номер на товарителница. От Германия иде каквото и да са пратили.
Иначе, след дъжд качулка, четох отзивите в чешката страница във ФБ. Съжалявам, че поръчах и не препоръчвам и на други.

# 172
Върнах тези чехли. Кракът се пързаля на стелката, която е като сатенена. И десния чехъл беше доста по-тесен от левия. Иначе не стоят лошо. Отговарят си на размера и са за нормален крак.
https://www.aboutyou.bg/p/about-you/sandali-christin-9345942

# 173
Пуснаха
ДЕН ЗА ОБУВКИ: 20%, 30% & 40% ДОПЪЛНИТЕЛНА ОТСТЪПКА

# 174
На мен този код ми хвана за ненамален над 100 лв продукт

# 175
Хваща и на намалени /червен %/, пуснах едни Адидас Superstar кожа, бежово с кафяво, но се сега не зарежда продукта, нямам идея защо- имало грешка.

# 176
Перфектно! 😍

Цвета ми убягва, но на втората снимка е по- близък до реалния.

# 177
Изчезнали са ми бутоните(от телефон),където се сменя -жени,мъже,деца.Някой знае ли как да си реша проблема?

# 178
Изчезнали са ми бутоните(от телефон),където се сменя -жени,мъже,деца.Някой знае ли как да си реша проблема?
Над търсачката са.

# 179
Над търсачката са.
Там бяха преди,но сега ми излиза така:

Общи условия

Активация на акаунт