Пазаруване от about you - тема 28

• 68 098
  • 804
  •   1
Отговори
# 480
Аз пробвах с думата пайети и съм сигурна, че не от думата зависи кода, а е на случаен принцип.
Изобщо не ровя в сайта, че последния месец съм оставила четвърт заплата в него.

Последна редакция: нд, 21 апр 2024, 17:44 от Mateah

# 481
Аз не участвах в играта и сега ме хваща яд. Ако бях участвала, щях да напиша "диаманти" Joy

# 482
С "диаманти" не получих кой знае колко - 20%

# 483
Моля за код на лични, ако няма да го ползвате. Благодаря!

# 484
  • Сф
Абе кой се минал, минал , важното е че поне се забавлявахме тук. Аз не посмях да пусна тук чантата на КК, която взех с 25% ,че ако чуя че е била и по-евтина без рождения ден, ще припадна сигурно . 😜😂🤣

# 485
  • Пловдив
С думата Пръстен поне 10 човека взехме код за 50%. Благодаря на потребителката, която го сподели миналия ден Flowers Four Leaf Clover

# 486
Точно с "пръстен" получих 50%

# 487
Значи не всяка дума е стартирала 50%.

# 488
Успях и аз да взема 50% с пръстена, благодаря!
Ама не го изразходвах много добре, аз слагам в кошницата, мъжът ми крещи и вади от нея😀
Много ме е яд, че основно на намалените се метнах, а трябваше по-скъпи неща да гледам, а най-много ме е яд, че не взех чорапи Адидас, те почти никога не падат драстично.

Имам страхотни находки, взимах по два размера и излишния мисля да го споделям тук, па нека ме трият.

# 489
Да трябва да се взимат неща,които трудно или рядко се намалят много. Аз взех една опаковка от 3бр чорапки само и само да запълня лимита Simple Smile 5,95лв

# 490
  • Пловдив
Успях и аз да взема 50% с пръстена, благодаря!
Ама не го изразходвах много добре, аз слагам в кошницата, мъжът ми крещи и вади от нея😀

У нас мъжът и детето слагаха, аз крещях и вадех Grinning И двамата прекалиха с покупките, аз бях скромна - два спортни екипа за по петдесетина лева, които подозирам, че даже няма да ми станат и един кожен колан.

# 491
Работят ли още кодовете и някой има ли за 30% ? Ще съм много благодарна 🙏🏻

# 492
Благодаря много на този, който сподели думата и успях да поръчам ботите, които чакам от миналата година да намалят, но най-голямото им намаление беше 295 лв. Сега остава само да съм уцелила номера и пръстите ми да се съберат 😁
Късите панталони на татуъм от миналото лято ги чакам и тях, но и те под 90-100 лв не са падали. Сега 60 лв е различно. ММ много се разпусна 😀 Едното дете само маратонки хареса, а другото от Шейн или H&M, друго не искаше.

# 493
Аз да се похваля, че спестих 100% от покупките!
Единствено дебна една чанта, но няма в този сайт и друго нямам нужда, нито децата. Отделно от последната поръчка имам за връщане стоки за 500 лв.и ще си чакам, срокът не ме притеснява. Просто ми омръзна да трупам - имам си всичко. Имам някакви не-спешни продукти в "любими", но нищо особено. Като смених към пролетно-летния гардероб, се хващам за главата що чудо има и къде/кога да нося. Става за много дебнещи и желаещи продукти само Simple Smile

# 494
Аз не участвах в играта и сега ме хваща яд. Ако бях участвала, щях да напиша "диаманти" Joy

А аз..."скръндзи" Stuck Out Tongue Winking Eye

/да, да..знам какъв беше въпроса.../...

Elle..как се спестяват 100 процента....без пари ли ги дават Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт