Пазаруване от about you - тема 28

• 68 077
  • 804
  •   2
Отговори
# 540
Да, нормално връщане, както всички останали.

# 541
Офф, отказаха ми поръчката с големия ваучер поради липса на наличност... Единият артикул все още излиза наличен в приложението, това нормално ли е? 😒

# 542
Понякога не им е наред складовата наличност. Отказвали са ми наличен артикул с моя поръчан размер. Обаждаш се на  00800 118 4977 и се разправяш, докато не ти дадат код да си поръчаш наново.

# 543
  • Пловдив
Някой ползвал ли е раници Doughnut. Търся нещо здраво и дуракоустойчиво Simple Smile

Дъщеря ми ходи с такава раница на училище почти 2 години, не е мръднала, а я товари до горе, хвърля я по земята, не я пази по никакъв начин. Аз моята я разнасям из планините, много ми е удобна.

# 544
Някой ползвал ли е раници Doughnut. Търся нещо здраво и дуракоустойчиво Simple Smile

Дъщеря ми ходи с такава раница на училище почти 2 години, не е мръднала, а я товари до горе, хвърля я по земята, не я пази по никакъв начин. Аз моята я разнасям из планините, много ми е удобна.
Благодаря, и аз искам за лек селски туризъм и за колело, да мъкна резервни тениски и тн за децата.
Ще мъдря още няколко дни, но ми изглежда ок. Не мога да преценя дали е средния или голям размер от техните.

# 545
  • Пловдив
Благодаря, и аз искам за лек селски туризъм и за колело, да мъкна резервни тениски и тн за децата.
Ще мъдря още няколко дни, но ми изглежда ок. Не мога да преценя дали е средния или голям размер от техните.
Нашите са в този размер:
Тази е на дъщеря ми:

И моята:

# 546
Маратонките New balance отговарят ли си на номерацията? Между 39 и 40 номер съм. Salomon, adidas, Palladium съм 40, Тамарис 39, Fly Londo 39.
574 съм харесала.

# 547
Умалени са, аз съм също с такъв размер по описанието и нося 40 от тях. Даже 40,5, от някои модели.
Раничката много ми хареса...отивам да разгледам...

# 548
  • Пловдив
Маратонките New balance отговарят ли си на номерацията? Между 39 и 40 номер съм. Salomon, adidas, Palladium съм 40, Тамарис 39, Fly Londo 39.
574 съм харесала.
  Има разлика в унисекс и женска номерация. Ако е Unisex, поръчайте по-голям номер.

# 549
  • Пловдив
Точно 574 нямам, но имам доста други. От всичките нося 37(uk4), какъвто е номерът ми по принцип. Мога да ги сравня с Nike, от тях също нося 37-ми.
Новите им модели са умалени, според мен, около половин номер. 37 са ми тесни, 38 са ми леко широки.

# 550
574 съм харесала.
  Има разлика в унисекс и женска номерация. Ако е Unisex, поръчайте по-голям номер.
Модела е Унисекс. Има 40 и 40,5-41.
 Но е сайта на new balance модела е даден като женски. Там дори може да избереш и по-широк модел. Аз харесвам да имам място при пръстите, да мога да си ги размърдам спокойно.

# 551
Blessed to be loved, Благодаря!
Бумнах 1, в обувки.бг има много добри цени също.

# 552
Аз определено следващият път ще си взема 40 или 40.5 от баланските. 39 номер ми опира на палеца отпред, определено ми е малък. Ходилото ми е 25 см, писала съм и преди.

Скрит текст:
- тези имам.

# 553
  • Пловдив
Ако има U пред модела, гледаш мъжката номерация. При буква W, женската. Примерно конкретният цвят е U574 или W574.

# 554
Не видях да има код за отстъпка.
Има ли такъв?

Общи условия

Активация на акаунт