Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 123
  • 588
  •   1
Отговори
# 270
Цитат
Извинявам се,но за бг 54-56 кой номер отговаря на техните?
48- 50
вадиш - 6

# 271
  • София
За мен бг номерацията е странна. Немска съм твърдо 48, но от бг номерата едвам влизам в 58-60. Не знам защо е така.

# 272
Поръчах това яке размер 46-48 и ми е добре.Благодаря за инфото за намалението!

# 273
  • Бургас
Наканих се да поръчам това онова от спомената тук страница - Julia Style. Отговориха и изпратиха пратката бързо, но похвалата ми е дотук само. От 3 блузи, двете са изкуственяк и едната само памук (материите не се упоменават в страницата). И както има размери за всеки един модел, така и се разминават драстично. Примерно това в този размер на снимката:

Скрит текст:

реално е легнал правоъгълник с ГО - 140см и дължина 65см

Това отново е с ГО 140см - адски широко, но пък с тесни ръкави

Скрит текст:

Когато писах, че ще ги връщам тези 2 неща, както и какви са основанията ми, отговориха нещо в месинджър и веднага след това ми звъннаха, защото не съм им потвърдила там веднага и изискаха нещата да се върнат още днес или в много краен случай утре! Нито дума за грешните размери или каквото и да е друго. Изрецитира ми се с настойчив тон, че има и чакащи клиенти и не знам си какво и затова още днес задължително да върна нещата и че, разбира се, е за моя сметка и ми се затвори... Рядко давам шанс на разни такива страници и определено ще продължа да ги избягвам май, след като не знаят как се привличат и задържат клиенти Rolling Eyes

# 274
  • Пловдив
bradata,
благодаря за споделеното!
И мен са ме изкушавали във ФБ.... но засега само съм ги разглеждала.

# 275
Аз имам доста неща от там, мога да кажа, че съм доволна, май съм нямала фал. Особено за дължината, защото съм 180см. и всичко ми е късо.
bradata , цяло чудо е че са съгласили да върнете, след като сте взели пратката от куриера. С тези страници  във фб, категорично отказват.

# 276
  • Бургас
Изрично са написали, че в рамките на 14 дни се заменя или връща. И по закон са длъжни да го правят - реален търговец в Илиянци са както гледам.

За размерите... виждате горе на снимките какви сантиметри се дават, а ето ги и реалните

Скрит текст:

Да се разминават с 2-3см - ОК, но с 10-15-20... е леко прекалено Confused

Чак такъв карък ли съм, че да уцеля единствените 2 артикула с написани ей така размери, не знам. Но липсата на изслушване и елементарно извинение заради заблуждението, както и напористото държание не са ми ОК и заради това, няма да повторя, въпреки че бях загледала  и други неща.

# 277
Голяма черна точка за тези.
bradata, благодаря за споделянето! ♥
Ей заради такива не смея да купя нищо от БГ и ФБ...пък и претенции за връщането RageRageRage 14 дни си е законното, да, те май не знаят с какви хора, врели и кипели в онлайн търговията си имат работа.

# 278
  • Бургас
Да споделя само още малко развитие. След като изискваха почти моментално връщане на пратката, на следващия ден с грип и с температура все пак отидох до Еконт за да го направя и им писах, както бяха помолили. На другия ден пратката не беше взета. На следващия ден също. Като им писах, ме уведомиха, че пратки взимали само в сряда и затова искали още същия ден, удобно пропускайки че ми бяха написали "днес или утре в краен случай" и че пратката ще бъде взета в срок. А преди малко получих имейл от Еконт за направено разпореждане  и заявен ден за получаване - 14 февруари т.е. исканите по най-бърз начин артикули (нали имало чакащи клиенти за тях, според казаното по телефона), които им изпратих на 5 февруари, ще отидат да си ги вземат 9 дни по-късно...  Олекнала с 14лв куриерски такси и известно количество умрели нервни клетки, ще си чакам обратно другите пари, слагам си една голяма светеща удивителна за следващи подобни експерименти с нашенски "търговци" и просто се въздържам от други коментари Close

# 279
  • Пловдив
Много неприятно!
Писа ли им го и във ФБ страницата?
Може и в гугъл да им оставиш отзив.
Изобщо, бих го описала като опит на всички възможни места.

# 280
Ооо... тия верно си заслужават да ги "похвалят" навсякъде. Че и може и някоя данъчна проверка, ей така за разкош.

На една малко по-приятна нотка - забърсах от бестсикрета един елек на Ула Попкен за 40 лева. Взех един размер по-голям за да има мегдан за дебелите пуловери отдолу.

# 281
  • Варна
Аз тук ще напиша за търсещите през гугъл, Julia Style , Джулия Стайл , juliastyle.bg , facebook.com/www.juliastyle.bg/ (да го има и по четирите начина). Некоректни.
Четете няколко поста по-нагоре.

# 282
Здравейте! Записвам се в темата. В последните година-две напълнях рязко и още не съм се ориентирала откъде да пазарувам дрехи. Виждам, че има дами, които купуват от Ула Попкен - качествени ли са дрехите им? Хвърлила съм им око, но ми идват малко скъпички и предпочитам да съм сигурна, че покупката си заслужава.

# 283
Ами зависи, какво харесвате. За мен са ужасни, като визия и прехвалени, но повечето дами ги  харесват. Материята си е трико или вискоза, да не очаквате чудеса. Пример: тениска тип нощница - 120лв.
https://ullapopken-bg.bg/product/369063/teniska-s-abstraktni-tsvetya.html
Аз, писах и по-нагоре, че съм доволна и харесвам Джулия Стил.

# 284
Относно Ulla Popken - въпросът е какво търсиш. Като тип дреха, като стил, ценово и т.н. Базовите им неща (бельо, бюстиета, туники, потници) ги харесвам заради
 1) консистентен размер
2) качество/цена съотношението - примерно пакет бикини 5 броя за 30-тина лева си е оферта отвсякъде.
(винаги на разпродажба!, освен ако някой друг черпи Stuck Out Tongue Closed Eyes )

Абсолютното ми попадение е една официална рокля, която стои смазващо добре, за съжаление само химическо чистене
Скрит текст:

Единствения ми фейл (и то щото аз недогледах) е един пуловер, на който ръкавите са ми една идея по-къси от това което обичам (застават точно на китката)
Скрит текст:

Сега, от друга страна никой вече не прави толкова издръжливи дрехи както дочения работен гащеризон на тейко ми от '87-ма, който и кучето не успя да го бутне.

Общи условия

Активация на акаунт