Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 093
  • 588
  •   1
Отговори
# 285
За мен повечето дрехи на Ула Попкен са качествени. Имам дрехи на повече от десет години, които не са мръднали, на моята фигура повечето кройки са добре. Имам доста дрехи оттам, някои са по-артистични, но повечето са обикновени всекидневни удобни дрехи, повечето са купени на разпродажба. Не мога да кажа, че съм страстен фен, но имам попадения.

# 286
Купих един панталон от Ула Попкен .Има еластичност ,чудесно качество и не го свалям.преди два месеца си купих и дънки.Много добра кройка и удобни.Исках и бански да си взема,но нямаше моят номер.Кажете от кой мол пазарувате ,къде са най-добре заредени магазините на Ула Попкен

# 287
Аз съм ходила само в магазина на Сердика център. Миналата година исках да си купя бански. Много ми харесаха на снимките - бяха с едни преливащи се драперии. Когато отидох да ги пробвам се отказах- прекалено много плат, имам чувството, че ме правеха двойна, тежаха, едвам се напъхах в тях за проба. В крайна сметка си купих от Унико на 1/3 от цената на Ула Попкен.

# 288
Купих един панталон от Ула Попкен .Има еластичност ,чудесно качество и не го свалям.преди два месеца си купих и дънки.Много добра кройка и удобни.Исках и бански да си взема,но нямаше моят номер.Кажете от кой мол пазарувате ,къде са най-добре заредени магазините на Ула Попкен
Може ли линк към дънките?

# 289
  • Пловдив
Дрехи на Ула Попкен съм купувала от магазини за втора употреба.
На такава цена, в подобен магазин са си чудесни.

# 290
  • Sofia
И аз само от ВУ или онлайн от ремикс,мания и контур съм купувала на УП.
Само нови си търся,каквото съм поръчала все ми е харесало и дълго време си ги нося.
Цената е много по-ниска.

# 291
Здравейте момичета, идвам да похваля и препоръчам бельо Евита, сайт iskamevita.bg - разкошно бельо, с големи размери и нормални цени.

# 292
  • София
Ех, само на мен ли на УП дрехите не ми пасват на тЕлото? Всеки път като се нахъсам да си купя нещо офлайн отивам там, меря една камара дрехи и си тръгвам или с нищо, или с една тениска най-много. Много ме е яд. Дънките са ми широки в ханша и къси на дължина, например.

# 293
Може ли линк към дънките?
Аз си ги взех от магазина в Мол Сердика

# 294
ааа за дънки - Next (nextdirect техния бранд).  Имам от тях около 5-6 чифта вече и са най-добре като кройка от всичко друго което съм тествала и имат 3 дължини. Нормалните растат на ширина с размера и не ми се е налагало да подгъвам до сега.
На УП не съм стигала да ги меря, тъй като открих Некст-а преди това и приключих с търсенето

# 295
ааа за дънки - Next (nextdirect техния бранд).  Имам от тях около 5-6 чифта вече и са най-добре като кройка от всичко друго което съм тествала и имат 3 дължини. Нормалните растат на ширина с размера и не ми се е налагало да подгъвам до сега.
На УП не съм стигала да ги меря, тъй като открих Некст-а преди това и приключих с търсенето
Какъв е този бранд,къде да го намеря

# 296
  • София

А, Некст са ми дънките от 10 годии насам. Както и всички сака Simple Smile Ама ей, така, понякога и се иска да отида до мола и да си купя нещо, не само за децата.

# 297
NEXT са английски (мисля) бранд, май имаха физически магазин преди време но за детски дрешки, но толкова.
Има тема в секцията за пазаруване от чуждестранни сайтове за тях.
Имам подобен чифт (купуван кога локдауните още бяха мираж и ходех у офиса редовно)
https://www.nextdirect.com/bg/en/style/su364824/e41868

# 298
Търся препоръка за дънки/панталони, които да не се протриват лесно между бедрата...
Дънките на Некст имат ли еластичност?

# 299
  • Майничка
На Манго не се протриват лесно.

Общи условия

Активация на акаунт