Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 46 085
  • 588
  •   1
Отговори
# 300
Търся препоръка за дънки/панталони, които да не се протриват лесно между бедрата...
Дънките на Некст имат ли еластичност?

Еластичност - зависи от процента еластан/еласто-подобен материал. колкото повече, толкова по-ластични са

Скрит текст:
1%  на мен са ми предпочитаните, има много лека еластичност, но не е клин и са прилично стегнати. 0% - чист памук, трябва да кача един размер нагоре евентуално, 5% - по някое време почвам да подскачам и придърпвам нагоре, че се свличат.
Това са ми моите наблюдения, най-вече съобразени с опита/размерите (на д-то)

Протъркване - бих казала нормална скорост, но пак зависи дали са всеки ден носени, колко ходене, честота на пране (капризност на перална машина, че и те някой път правят мизерии)

# 301
  • София
Търся препоръка за дънки/панталони, които да не се протриват лесно между бедрата...
Дънките на Некст имат ли еластичност?

Имат. При тях съм имала дънки, които са много меки и се протриха до скъсано много бързо. Имам такива, който просто им се протрива шевът и избелява (носия предимно черни и много тъмно сини дънки). Със светли не съм имала проблем.

# 302
Здравейте! От къде си купувате тениски? Ровя по сайтовете и нищо не ми харесва. Като стил ми допадат Gang, но 50-60-70 лв за тениска са ми прекалено много.

# 303
# 304
  • София /Абсурдистан
Напоследък Ганг са се оляли с цените.
В Унико има тениски на нормални цени.

# 305
Прекаляват даже- 150 лв за дънки😳

# 306
Напоследък си поръчвам разни неща от тук https://www.bonprix-bg.com/
Имат 14 лв. доставка, но в момента имат купон за 16 лв. отстъпка и така доставката излиза безплатна/за поръчки над 96 лв./. Проблемът е да си определи човек точния размер, защото са им малко странни номерата, а връщането също не е безплатно. Аз съм си поръчвала предимно блузки, потници, пижами, жилетка. Веднъж бях поръчала и един ленен панталон, ама не ми стоеше добре и се наложи да го върна.

# 307
Повечето ми тениски са от About you. Когато са в намаление, цените са прилични. Повечето ми тениски са на Zizzi u Only carmacoma. Харесват ми като кройки, материя и разцветки.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 23:33 от Poni69

# 308
Aз напазарувах от Ганг края на есента и бяха по 28лв тениските.
Дънките им не са нещо особено, изяждам ги на бедрата за един сезон без особено да съм ги носила.

# 309
  • Майничка
За здрави дънки съм признала Манго..

# 310
Имат ли по големи размери, все ги забравям манго. И аз пазарувам от абаутю, заради безплатната доставка и връщане. Но и там трудно улучвам размерите. Последно си купих един къс тренч - уж хл обаче ми е голям в горната половина а на ханша тесен. И тъй като съм го носила вече не мога и да го върна.
Напоследък от тему купувам разни тениски, намират се памучни.

# 311
За здрави дънки съм признала Манго..

И на мен почти всичките ми дънки са от Манго. Другите са ми от C&A, но те май не доставят до България.

Имат ли по големи размери, все ги забравям манго.

Манго имат Plus size секция. Аз поръчвам предимно от Аутлета.
https://www.mangooutlet.com/bg/en/c/women/plus-sizes_8dc8675e

# 312
Не съм стигала до Манго във Варна, май само в Делта мол е останал магазин, но според сайта на Манго - плюс сайз наличности във Варна няма ..

Сега ако може някой по описанието на моите пищни мерки да ми препоръча размер и модел от Манго - 164см височина, в най-тясната част на кръста съм 90 см, през пъпа  96см, а дифенренциала, т.е ханша, е 127см. Предпочитам да не са ми особено дълги панталоните, особено лятото да са над глезените

# 313
Издирвам сайт за мъжко бельо в големи размери. Разгледах основните предложения, но са все до 2-3ХЛ.
Препоръчайте ми къде да гледам, ако сте останали доволни.

# 314
Тези са ми попадали, но само на картинка (имат до 8XL)
https://www.jp1880.de/de/

Иначе по принцип немските брандове (STHUGE, JP) за тяхния пазар повече предлагат по-големи размери

Скрит текст:
Редовно в немските сайтове намирам 3-4XL, в евро версията или това което е в родните магазини макс XL на доста брандове

Общи условия

Активация на акаунт