Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 874
  • 462
  •   1
Отговори
# 360
Последните 3г. - само този модел, в резлични цветове.

Чашките стегнати ли са?

# 361

Чашките стегнати ли са?
Аз също много харесвам този модел. Миналото лято случайно си го купих от bulbel.bg в бежово - нося 80D. Оказа се страхотна находка и въпреки многото други, вкл. на Триумф, RIM, Опал и т.н. до късна есен носих почти само него. Пак ще търся да си купя. Беше около 32 лв. май, сега нямам идея колко ще е. 🌺

# 362
  • София
От Тему ми са греда, като материя. Само на изкуственяци попадам.
https://www.trendyol.com/bg

Аз чаках една поръчка ( единствената ми до момента) 1 месец. Ми не е Ок.

# 363
  • Майничка

Чашките стегнати ли са?
Според мен, да, нищо че са меки. Презрамките са подплатени, кукичките са 3.

# 364
  • София

Чашките стегнати ли са?
Според мен, да, нищо че са меки. Презрамките са подплатени, кукичките са 3.
Любим модел! Имам черен, бял и бежов. Първите два са с три кукички,а бежовият с две.

# 365
  • Майничка
Моите и бежовите са с 3, но на приятелка поръчах 80С от Модиво и там бяха 2.

# 366
С тези двата модела от много години. Здрави и стабилни, хубави, издръжливи материи. Широко закопчаване (тройното).
https://сутиени.бг/product/%d1%81%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%b5%d0%bd- … %d0%b0%d0%bb-331/
https://сутиени.бг/product/%d1%81%d1%83%d1%82%d0%b8%d0%b5%d0%bd- … %d0%b0%d0%bb-358/
Благодаря,но не мога да отворя линковете.

# 367
# 368
Кажете какви сутиени носите с тениски и по-тънки блузи?

.              На принципа опит-грешка стигнах до извода, че винаги съм доволна от марка Триумф. Напоследък вече купувам без банели и чак си се чудя защо толкова години се измъчвах с банелите. Особено през лятото вече не искам и да чуя за тях. Формата почти не се различава при някои модели. И съм се отказала от онлайн поръчка на сутиени, важно е да премеря. Отивам в магазина, оказват ми съдействие в избора, меря няколко модела и си излизам доволна.

# 369
  • Майничка
Е, в някои случаи без банел не е ок.
Когато сменям модел, меря задължително, но за нещо познато само търся наличен вариант, пък по възможност и по-евтин.

# 370
Ей, зарибихте ме с тоя Трендиол! Кажете нещо за номерата. Да речем 52/54 EU на какво отговаря?

# 371
В какъв смисъл на какво?Това си е стандартна номерация.Има таблици и можете да видите размерите в см.

# 372
Ммм да... Сложих очилата и забелязах надписчето....😊

# 373
Кажете какви сутиени носите с тениски и по-тънки блузи?

.              На принципа опит-грешка стигнах до извода, че винаги съм доволна от марка Триумф. Напоследък вече купувам без банели и чак си се чудя защо толкова години се измъчвах с банелите. Особено през лятото вече не искам и да чуя за тях. Формата почти не се различава при някои модели. И съм се отказала от онлайн поръчка на сутиени, важно е да премеря. Отивам в магазина, оказват ми съдействие в избора, меря няколко модела и си излизам доволна.
Може ли да споделите модела на Триумф от който сте доволна?

# 374
  • Враца
Аз лично съм страшно доволна от сутиените на Триумф без банел, моделът се казва Elegant Cotton. Много удобни и издържливи, за мен са идеалният модел, с 95D съм за информация. Взех си ги от Модиво на супер цена 44 лв, иначе стигат до 70-90 лв бройката.

Общи условия

Активация на акаунт