Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 837
  • 462
  •   1
Отговори
# 390
Подкрепям за Унико.Основно пазарувам от магазини втора употреба(физически и онлайн).Единствено "нови" рокли съм купувала от Abaut You,Modivo,Trendyol,H&M.Имам само две черни рокли-една дантелена и една вискозна с леки бели линийки,всичко друго е в цвят.Размер 50 съм и имам достатъчно избор.

# 391
Вече не можеш да намериш и кой да ти ушие нещо. Имам естествена коприна от предишна дейност, такива цени ми искат, че ми се убива желанието. А усещането от допир на коприна през лятото е  нещо прекрасно.

# 392
Аз пък много се радвам, че панталоните са еластични и с ластик, абсурд да си купя без еластан и с копче, с колан, да ме притесняват.
dt, може ли да споделиш гръдна обиколка и ханш на размер 50. Защото вчера abaut you ми даде преп. размер хл, доста ме развесели.

# 393
Това са таблиците от Трендиол.За мен са много точни.

# 394
  • Пловдив
Аз лично съм страшно доволна от сутиените на Триумф без банел, моделът се казва Elegant Cotton. Много удобни и издържливи, за мен са идеалният модел, с 95D съм за информация. Взех си ги от Модиво на супер цена 44 лв, иначе стигат до 70-90 лв бройката.

Благодаря за препоръката, току-що поръчах черен и бял.

# 395
Аз лично съм страшно доволна от сутиените на Триумф без банел, моделът се казва Elegant Cotton. Много удобни и издържливи, за мен са идеалният модел, с 95D съм за информация. Взех си ги от Модиво на супер цена 44 лв, иначе стигат до 70-90 лв бройката.

От кой сайт?

# 396
  • Пловдив

От кой сайт?

Modivo.

# 397
Благодаря! Открих любимия си гащеризон от миналата година, който скъсах. Сега си го поръчах от сайта. Дано съм уцелила размера, че на моя се е изтъркало етикетчето.

Само че цените са бая завишени. 2 дни разглеждам сайта, не предлагат нищо различно от секонд хендовете. Почти всичко съм го виждала в магазина вече, включително и въпросния гащеризон де. Можеха поне доставката до бокс да е на реалната и цена от около 3 лв, а не на цената до офис, тоест двойно.

Аз съм най-доволна от unico.bg
Страхотни неща имам , включително пуловери от чист памук.

# 398
  • София
Привет, откъде купувате сутиени за рокли с презрамки, даже без. Купих си рокли с ластична горна част от НМ, но без сутиен няма да стане. Във физическите магазини не откривам сутиени бандо, а не смея да поръчвам онлайн без да пробвам.

# 399
Какъв  е проблема да поръчаш и да върнеш след това -Астратекс,Абаут Ю

# 400
  • Бургас
Момичета, поръчвали ли сте от някъде панталон или рокля от лен?
Моля за препоръки Simple Smile

# 401
Да, от Манго аутлет и H&M.

# 402
  • Варна
Манго аутлет и аз, но беше есента. 2 бр., топ находки. Не знам какво имат към момента.

# 403
Дрехи от лен в по-големи размери има в maxistyle / souvenir fashion. Българска марка, шият дрехите тук. Поръчах ленен панталон, размерите отговарят. Предлагат до 7XL. Не са и скъпи. Имат и малко ленени рокли.

# 404
Здравейте, търся бежов къс клин, но не прекалено къс. Ще го ползвам под рокля. Тези от ХМ са ми прекалено къси и ми се протриват бедрата.

Общи условия

Активация на акаунт