Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 36 851
  • 462
  •   2
Отговори
# 375
Здравейте,

някой има ли впечатления от този сайт https://www.maximarket.bg/collections/nai-novi?page=10
Изглеждат ми прилични модели и има и доста разнообразие като модели и десени, та се чудя дали да не поръчам.

# 376
Имат доста приятни неща. Материята ми прилича на полиестер, навсякъде пише вискоза, това малко ме усъмнява. Ако съм сигурна, че са от вискоза, бих си поръчала

# 377
Днес гледах дрехите в Ефреа, също предлагат големи размери. За жалост почти всичко е полиестер.

# 378
Толкова ме дразнят тия широки панталони, които навлизат! Гледам дори много слаби жени колко тромави изглеждат в тях, какво остава за нас. Дано си тръгне скоро тази мода

# 379
  • София
Толкова ме дразнят тия широки панталони, които навлизат! Гледам дори много слаби жени колко тромави изглеждат в тях, какво остава за нас. Дано си тръгне скоро тази мода

На мен пък ми харесва, а понеже съм висока, ми стоят добре. Simple Smile Дъщеря ми е доста слаба и пак й стоят добре. Обаче пък, не понасям слим модата, голите глезени на мъжете и впитите клинчета на жените.

Защо не се огледате в aboutyou, ами в тези измислени сайтове, от които трябва да платиш доставка, а ако върнеш, пак да си платиш. Сега има перидични намаления и могат да се хванат доста хубави дрехи на прилични цени.

# 380
Аз постоянно поръчвам от абаутю но много рядко намирам нещо. Сега от три неща поръчани две връщам.
Точно защото ми се вижда измислен сайта реших да попитам дали някой има впечатления. Не знам защо полиестерни дрехи се предлагат на такива цени. Преди няколко дни поръчах от газела. бг, панталон за 60 лв, никак не изглеждаше добре, роклята същата работа. И тях върнах. Десените са едни безумни шарении, много рядко има нещо едноцветно или приличен дизайн. Много бабешки ми идват нашенските дрехи за едри дами.

# 381
Аз също поръчвам от абаут ю. Материите са много по-добри, а и цените при намаление нямат нищо общо с тези, които видях в показания сайт - скъпи, изкуствени и шарени дрехи.

# 382
Горе долу целият асортимент на Абаут ю го имам и вече ми омръзна да поръчвам оттам. Повечето неща са ми отпреди 2 години, когато намаленията бяха много големи. Като цяло, не ми се трупат още дрехи, само ако намеря нещо по-различно и интересно.

# 383
  • София /Абсурдистан
Аз съм алергична към изкуствени материи, а напоследък масово се продават такива. Но при добро търсене се намират и естествени. Отдавна се каня да се върна отново към шиенето на дрехи и все не стигам до там. Все още се продават хубави платове. Да давам за полиестер пари, абсурд.

# 384
Напълно подкрепям за полиестера, а масово дрехите за пищни дами са такива и на всичкото горе скъпи.

# 385
Мен това което ме дразни в дрехите за пухкави дами, е че масово са в някакви убити цветове. Все едно като съм дебела и заслужавам да нося само кафяви, сиви, черни и бежови блузи. Не казвам, че всички дрехи са такива, ама това е масовото.

# 386
Точно така е, масово в гадни тъмни цветове или умрели десени - или огромни шарени цветя или шарени абстрактни форми.
И тениските са безформени, панталоните масово с ластик, все едно си на 3. Какво пречи панталона да е с цип и копче, не разбирам.

# 387
  • някъде по морето
Аз съм най-доволна от unico.bg
Страхотни неща имам , включително пуловери от чист памук.

# 388
  • София /Абсурдистан
Аз съм най-доволна от unico.bg
Страхотни неща имам , включително пуловери от чист памук.
И аз пазарувам от тях, имат всякакви размери. И там има изкуственяци, но има и естествени материи.

# 389
  • някъде по морето
Освен това са единични бройки, не се срещат на всяка крачка...

Общи условия

Активация на акаунт