Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 57 074
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте!Къде в Пловдив има дамски обувки 42-43 номер?Търся си и връхна пролетна дреха,например сако или друго,идеи?

# 601
Здравейте!  Моля да споделите идеи къде мога да си купя официална рокля и костюм, риза 52/54 размер. Предпочитам физически магазини за да мога да премеря, но всякаква информация ще е полезна. Благодаря!

# 602
Здравейте!  Моля да споделите идеи къде мога да си купя официална рокля и костюм, риза 52/54 размер. Предпочитам физически магазини за да мога да премеря, но всякаква информация ще е полезна. Благодаря!

За да сме полезни ще трябва да ни кажеш в кой град живееш. Иначе, скоро си купих 2 страхотни рокли от Vayana fashion (BTB). И двете за хора без талия, едната дантелена. Като размер съм 54 към 56.

Ето и линк: https://vayana-fashion.com/item/6984 Другата не успявам да я открия. И друг път съм купувала рокли на марката, размерите си отговарят.

# 603
Здравейте! Моля за препоръки от къде мога да си закупя качествени ластични дънкови панталони за ханш 150

# 604
# 605
Аз последно си взех дънки от абаутю, онли кармакома. Оказаха се много добър избор, преди това бях взела некст, които бяха ужасни, а не бяха хич евтини. Единствения минус на тези, че взех черни и черното падна много бързо, след първото пране се появиха бели ивици, възможно е да е било от сушилнята. Намерих си решение де, ще взема боя за дрехи и ще ги боядисам и няма да ги пускам в сушилня. Сега поръчах същия модел и в синьо. Доволна съм.

Ето тези:
https://www.aboutyou.bg/p/only-carmakoma/danki-carthunder-16684885

# 606
Отворих наслуки единият сайт и цената от 45 евро...  Scream
Разбирам защо струва толкова и не коментирам дали е ниска или висока. Но си представям как си купувам такива дънки и на 4-тото обличане ги изхвърлям.
Много ми се търкат бедрата и веднага късам между краката всички панталони, дънки, всичко! Ако е по-слаба материя, на 1во обличане късам. Ако е по-добра материята, може да изкара до към десетина обличания.
Затова дънки вече купувам само от кик и пепко. Като харесам модел, взимам 2-3 броя и да знам, че ще ме изкарат зимата и то при положение, че не ги нося всеки ден.

Момичета, вие как сте го решили този проблем? Моля ви, успокойте ме, че не съм само аз така.

# 607
Аз не ги късам много бързо, затова и може би не съм много добър източник.
Но тъй като много трудно намирам модели, които да не са тесни по крака, затова ги препоръчвам.

# 608
Като минах една възраст започнах да слабея в бедрата и вече нямам такъв проблем. Преди пълнеех главно в бедрата. Не съм късала панталон на 1-2 обличания, но след време се протъркваха между бедрата. Сега нямам дори и един клин прокъсан.

# 609
  • София
Чак пък ужасни на Некст дънките не са. От 10 години нося само техни дънки, защото вие може и да намирате, но ние по-високите трудно намираме дълги дънки и панталони.
Аз не късам между бедрата, а само протърквам и избеляват, скоро разчистих гардероба от такива дънки - здрави са, но избелели между бедрата и не ги нося. А за вкъщи нося анцузи, че ми е по-комфортно.

# 610
Ами ужасни са тия които купих. Възможно е не всички да са такива, харесвам марката, но не ми се рискува.

# 611
  • София
И кое им е ужасното? Защото ти сложи под един знаменаел всички дънки на Некст, с което не мога да се съглася.
Хубавото на About You е, че е лесно връщането.

# 612
Пробвали ли сте gazela.bg ?
Дънки не съм взимала, но панталона който си купих есента и нося цяла зима, не е мръднал. Мисля, че материята беше жоржет.
https://gazela.bg

Последна редакция: вт, 03 мар 2026, 19:40 от jpg

# 613
  • София
Здравейте! Моля за препоръки от къде мога да си закупя качествени ластични дънкови панталони за ханш 150

През лятото питах тук за препоръка за физически магазин, от който мога да си купя дънки. Насочиха ме към KIK. Имаше много различни модели и размери. Цените бяха символични. Аз нося само рокли от ... не помня колко години, но не се стърпях и си купих 4 чифта. Имах чувството, че ги крада, честно. Simple Smile
Както ги купих, така не съм обувала нито един от тях, та не мога да кажа как ще се държат. Но ги давам като насока.

# 614
И преди основно протърквах между бедрата. И ги късах чак след по-дълго ползване. Но от известно време се потя зверски и комбинацията търкане + потене, вече е непосилна за всеки плат.

Общи условия

Активация на акаунт