Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 43 795
  • 556
  •   1
Отговори
# 540
Sheego има в Унико, на много по-ниски цени, отколкото в Абаут ю. В сайта Mania за дрехи втора ръка също има много дрехи на Sheego, повечето са нови, цените са ниски. Имам някои неща на Sheego, за мен не са най-добрите, независимо от високите цени. Първата тяхна дреха, която купих беше от Абаут ю. Водеше се пуловер, струваше около 90 лв. с намаление (преди няколко години това беше доста скъпо). Пуловерът е на дебелина колкого тениска, дори и прозира, но ми е под коленете, не знам за колко висока жена е правен, аз не съм от най-ниските. Тогава още не знаех колко лесно е връщането и "пуловерът" е мой и до днес.

# 541
  • Пловдив
Поправете ме,ако греша,но нито в униkо,нито в абаут ю съм попадала на високи ботуши от естествена кожа  Sheego. А питането беше за такива.
Редактирам се. Излизат ми такива , не и в момента като налични.

# 542
В питането няма условие да са от естествена кожа.Бях си взела от изкуствен велур от ССС,но в крайна сметка върнах и двата поръчани чифта.С голям прасец съм,ластични са.За едните доста се колебаех но в крайна сметка ги върнах.

# 543
Поне аз в отговора си не съм конкретизирала нито марка, нито кожа. Написах, че в Унико съм виждала нестандартни обувки и ботуши, пък потребителката, която се интересува, да си търси. Дала съм ориентир къде би могло да има това, което я интересува. Никой от нас не може да знае дали ще си хареса нещо или не.

# 544
  • Пловдив
Така е.
Така е!
Мир.
Някъде в страната остана ли някакъв физически магазин Меркъри?
...сетих се колко много пазарувах от тях.

# 545
Меркари отдавна фалираха, дължаха на НАП над 400 хиляди по спомен.

# 546
  • Sofia
“Меркари” не станаха ли “Немски стоки” ?
Излизаха ми реклами за голям магазин в София,но забравих в кой квартал.

# 547
  • София
“Меркари” не станаха ли “Немски стоки” ?
Излизаха ми реклами за голям магазин в София,но забравих в кой квартал.
Не, защото доста време имаше магазини и на двете вериги. На бул. Дондуков дори бяха един до друг. Simple Smile После Меркари изчезна, а Немските стоки продължиха. Не съм се заглеждала дали все още съществуват.

# 548
Скръбна вест! И Zizzi се е махнала от Абаут ю. Както Ула Попкен и Шийго. Пълна дискриминация към нас. Дано се завърнат в някакъв момент. Имам много хубави блузи и тениски на Зизи. Когато са в намаление си бяха на съвсем прилични цени.

# 549
Здравейте, искам да си купя дебел чорапогащник, но нз къде да търся. 163см съм висока и тежа 100кг ако има значение с много дебели бедра. За София. А някой поръчвал ли е от Тему? Не мога да се ориентирам с размерите и дали са ок.

# 550
Астратекс,безплатна поръчка и връщане.

# 551
# 552
  • Майничка
Аз си купувам от Лили, принципно (сходен ръст и килца), но в такова време директно мятам клин.

# 553
  • Варна
Аз съм поръчвала от Тему, доволна съм. Плътни са, единствено се разшиват долу на пръстите, но бримки не са ми пускали и подлежат на зашиване.
Отн.размери гледам тяхната таблица,  чета коментарите дали си пасва. Бедрата ми също са дебели

# 554
От Тему не ми харесват изобщо

Общи условия

Активация на акаунт