Ние по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 8

• 44 665
  • 575
  •   2
Отговори
# 570
  • у дълбоката провинция
А как процедирате с пазаруването на дънки онлайн? Първо ми е много трудно да си намеря голям размер от по-известна марка и модел, който да ми хареса и второ: хич не се ориентирам в номерациите. Някой може ли да ми предложи конкретна марка, независимо от кой онлайн магазин, и размер, който да отговаря на стандартен 54 по българската номерация?

Щерката от миналата година ме зариби по дънките със широк крачол на Синсей.
Стига да ви допадат като визия ще измеря с точност.
Аз съм с ханш 124, и влизам в размер 48.
Точно по мярка са ми. За пръв път съм с дънки без ластик на талията.

# 571
Редовно влизам в магазин на Синсей, никога не съм знаела, че има и големи размери. Поглеждам джунджуриите и излизам. Следващ път ще огледам и дрехите.

# 572
  • София /Абсурдистан
Моля, препоръчайте марки обувки/боти за широк крак, със силно изразени кокалчета.
Лорета. Много са удобни.

# 573
В началото на ноември поръчах някаква глупост за кухнята от Синсей. Трябваше да я доставят около 18 ноември, но аз влязох в болница, после тежко възстановяване и се залисах.  В ачалото на този месец се сетих и какво да видя - поръчката още е в процес на доставка. Писах два пъти, отделно направих куп опити да се свържа с някого в чата без никакъв успех. Накрая (преди една седмица) им писах още един имейл от контактната форма в сайта и ги заплаших с КЗП. Едва днес благоволиха да отговорят, че пратката е изгубена в чужбина и ще ми възстановят парите в срок от 14 дни. Дадоха ми и някакъв код за отстъпка, който няма да ползвам, защото хем продават боклуци, хем отношението е под всякаква критика. Пиша, за да имате едно наум. Не ми е първа поръчка от тях, с останалите не съм имала проблем, но тук яко се изложиха.

# 574
И аз имам една поръчка точно с такива дреболии, която я бях поръчала и платила онлайн. Сума време я чаках, накрая я върнаха, защото била по-голяма от най-големите кутии в бокснау. Все още си чакам парите.
Дрехи от сайта съм поръчвала, не съм имала никакви проблеми.
Вероятно само за тия стоки, които са само онлайн имат проблеми.

# 575
  • у дълбоката провинция
Редовно влизам в магазин на Синсей, никога не съм знаела, че има и големи размери. Поглеждам джунджуриите и излизам. Следващ път ще огледам и дрехите.
Само онлайн са Plus size размерите.

Общи условия

Активация на акаунт