Домакини 89/ Безгрижно лято ни зове

• 38 522
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Марулетка много здраве, късмет и успехи на младши!!! TadaTropical DrinkGiftBalloonCakeChampagne

# 616
  • гр.Варна
Марулетка честит празник на твоето умно и отговорно момче Heart Да е здрав и всичко да постига с лекота.
И моят син е рак, на 19.07 е. Главата му е пълна с хиляди идеи и се захваща с 100 неща наведнъж и после се чуди що нямал време да спи примерно. Днес почна работа за лятото докато си е във Варна, и пак ще комбинира с не знам какво си.

# 617
  • Бургас
Мой-мой,както казват финландците!
Снощи се прибрах късно и ми идеше да драпам обратно като анимационен герой,като слязох от самолетаКаква е тая фурна,бе дамен?!Изтрещях тотално!
Радвам се,че сте добре!Прегледах набързо постовете.Утре ще съм по-подробна,че още едва дишам Днес цял ден изкарах в пералното.Не помня такъв ад в Бс!

# 618
Марулета честит празник на твоето момче!
Славче неправилното време за прибиране сте избрали.
Дребното се отказа да участва във втори класиране ще се запише в компютърни мрежи. Кога и как се появи това в списъка не разбрах че но негово желание е. Тази година и статистика с баловете няма само за това което е кандидатствал знаем минималния, но какъв е максималния е загадка, факт е че за 1 желание е +30.

# 619
Благодаря ви, момичета!
  Вале, приета е задочно.Драма! Тя е взискателна към себе си и много амбициозна. Не може да се примири ,че се е издънила.
  Макар че, според мен не е драма, догодина може да се прехвърли редовно.Но такова ни е момичето!

# 620
  • при късмета
марулетка, да ви е живо и здраво момчето! Още много да ви радва
Славе, добре сте си дошли
В София и в Своге, на вилата де, уж при една и съща Т, се усеща по съвсем различен начин. Днес косих в двора в 15 ч. с черна тениска

# 621
Дребното се отказа да участва във втори класиране ще се запише в компютърни мрежи. Кога и как се появи това в списъка не разбрах че но негово желание е. Тази година и статистика с баловете няма само за това което е кандидатствал знаем минималния, но какъв е максималния е загадка, факт е че за 1 желание е +30.
Привет, Дами, рядко пиша, но се включвам понякога.
Марилетка, да здрав и все така устремен твоя син. Благоденствие и успех му желая.
J_M_M, общата статистика се качва на сайта на съответното РУО. В профила виждаш само своите желания.

# 622
  • София/Севлиево
Честит рожден ден на мен ❤️❤️❤️
Тортата е солена палачинкова, защото трябва да внимавам със сладкото.

# 623
Честита да си, Ели! Здрава и щастлива бъди! Flowers BouquetBirthdayBalloon

# 624
  • София
Здрава и много щастлива да си,Ели!
Весел празник!

# 625
  • при късмета
Ели, честит рожден ден! Много усмивки и късмет!
Ние сме морски от днес, даже до плажа се добрахме

# 626
  • София/Севлиево
Много благодаря.

Вале, много са ти хубави цветята.В къщи имаме една хортензия -в началото излизат бели цветове,после стават зелени(а през 2020 като взехме къщата бяха светлорозови,как тъй се смени цветът)?

# 627
Честит празник, Ели! Бъди здрава, обичана и щастлива. Цветът на хортензиите зависи от ph-то на почвата.

# 628
Елислава честит рожден ден!

# 629
Добро утро!
Мари, радвам се за приема на девойката. Четох те в др тема.Да избере най-доброто за нея!

Общи условия

Активация на акаунт