Концерти - тема 2

• 41 911
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Някой на симфоничен метъл на живо ходил ли е? Rolling Eyes

Не, но искам.
Днес не можах да се доредя за билети за Гънс. Късно кликнах и бяха останали само най-скъпите,а не съм чак такъв фен.

# 436
Пипи, провери пак. Още има билети във всички категории, освен тези от 99 лв., които май ще са с ограничена видимост.

# 437
Някой ходил ли е на концерт в Co-op Live в Манчестър? Уж най-голямата концертна зала в УК и в Европа.

# 438
Пипи, провери пак. Още има билети във всички категории, освен тези от 99 лв., които май ще са с ограничена видимост.

Благодаря, Дидичка. Живея в чужбина, не търся за България.

# 439
Някой ще ходи ли на концерта на Лаура Паузини довечера в Арена 8888? Имам билет от февруари, за 180 лв (ценовите категории са от 80 до 220), на що годе хубаво място. Но... получавам мейл преди няколко дни, че тези места вече не важат. "Поради нови изисквания на звездата"... (което е абсурд, защото Лаура Паузини изобщо едва ли е искала такова нещо и е нелепо да се говори от нейно име), има пренареждане на местата.
С две думи: в България няма кой да ходи на концерт на Лаура Паузини или билетите са скъпи... не е толкова популярна у нас като Ерос Рамацоти (макар че в Италия е абсолютна икона) и... слаб интерес. Непродадени билети, сгъстяват местата, махат страничните сектори, всички да са само отпред, не отляво и отдясно.
Най-добре беше да е в НДК, не да се изхвърлят с Арена 8888, зала с 15 хиляди места.

Та някой друг ще ходи ли довечера?

p.s. Не знам дали не е добре дали да има отделна тема за класическите концерти и отделна за поп/рок?

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 10:05 от diziler

# 440
  • София
Значи, тия от Фест Тийм са под всякаква критика! Аман от глупостите им. Мислех да ходя, но след фарса с Андреа Бочели се отказах. Не ми е толкова любима, още повече, че след 10-тата песен ми звучи едно и също 🤪

# 441
Аз да похваля концерта на Лаура Паузини от снощи. Бяха пуснати завеси към страничните седалки, изобщо не се виждаха. Само пространството пред сцената, със седалки, но реално никой не беше седнал, когато започна концертът, беше нещо като този на Ерос. Впечатляваща мултимедия,  над 2 часа и половина, почти 3... Нито един фалшив тон, добра сценография, всичко с много добра подготовка. Бил съм на доста концерти в тази зала и определено си личи, че доста пара̀ е хвърлена тук.  И да, паднах се на по-добро място, отколкото мислех. Баш пред сцената, леко встрани. 

# 442
# 443
Тъкмо с тази новина идвах Simple Smile
28-ми септември 2025, стадион Васил Левски.
Билети от 19.12.2025 за членовете на Fest Team, цени от 110 до 300 лв.

Ще се разоря вече Joy

# 444
Избързали са от Фест, на страницата му още няма нищо. Бива ли така от днес за утре да пускат билети.
Кога ще приемат закона за личния фалит, че ще ми трябва?

# 445
Хайде и Крег Дейвид да ми поканят, деее... Бях на ръба да извадя хиледарка онзи двн за турне 2025 в УК.
Остаряват вече хората, искаме да ги видим... Smile

# 446
И аз го видях това, но потвърдено ли е, на сайта му последната концертна дата от турнето за 2025 е 20 септември?

# 447
Обикновено не вярвам, докато не го видя обявено от самия изпълнител, но в случая не мисля, че е само слух, новината идва от организаторите все пак.

# 448
Ами утре отваряме и цъкаме за билети. Wink Ако няма - значи е слух.

# 449
Сега си погледнах пощата - Фест тийм са пратили имейл и са направили страница на събитието:
https://www.facebook.com/events/1615513562386918

Общи условия

Активация на акаунт