Концерти - тема 2

• 41 917
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Предварителна продажба за притежатели на Мастъркард за концерта на Гънс

# 421
Това е положението към момента. Жълти няма. Simple Smile

# 422
Юхуу, мерси, Лана, взех билети!

# 423
Взех билети. Много благодаря за линка,Лана!

# 424
Успях да взема билети и аз днес, но Тикет стейшън са идиоти.
Билетите от 160 в сектора до сцената ги пуснаха час след началото на продажбата.

# 425
А някой дали купи за The Hu?
Има пуснати Early Bird по 66 лв, но няма нито схема, нито допълнително инфо или аз не се ориентирам и не го виждам. Предполагам, че са за терен.

# 426
Цитат
А някой дали купи за The Hu?
Има пуснати Early Bird по 66 лв, но няма нито схема, нито допълнително инфо или аз не се ориентирам и не го виждам. Предполагам, че са за терен.
Да, вече взех и да билети от 66 лв, направо не повярвах на цената и нямаше възможност за избор на място, което ми се видя доста странно. Но си получих  веднага билета, скоро не ми се беше случвало да си получа веднага билета след направено плащане Smirk

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 11:41 от Danifin1

# 427
  • София
Има ли въобще седящи за The Hu? Този колодрум не е ли само правостоящ.

Тикетстейшън трябва сериозно да опрявят платформата, поне 15 мин. да пази билетите докато платиш. 3 пъти ми казва, че от билетите които искам да взема 3 или 4 вече са заети, ама без да казва кои. И накрая въпреки че съм ги изтрила всичко и започвам отначало да избирам - достигнахте лимита за билети...добре че имаше и други хора с профили, та успях да взема.
Също така, опцията за Мастъркард изобщо не беше обявена - случайно ми излезе във ФБ, може би около час след началото на продажбите. Половина от билетите къде исках бяха свършили.

Последна редакция: пт, 13 дек 2024, 12:15 от Lana

# 428
Ааа, аз чела-недочела. Видях Арена София и пропуснах частта с колодрума.
Така вече се изясняват нещата Simple Smile Но в такъв случай по-вероятно ще пропуснем.

# 429
Лана, те билетите ги пускат на порцции. В последния час са пуснали нова секция от стадиона. За първи път виждам такова нещо, да играеш на тото дали и кога ще ти се падне секцията, която искаш. Малоумна работа.
Отделно, че пък билетите в кошницата не се пазят и аха да финализираш поръчката - бам, трябва да започнеш отначало.

# 430
  • София
Видях, че пуснаха. Но аз съм доволна от тези които взех. Но е много дразнещо. Днес са и по-скъпи някои сектори.

# 431
  • София
Да, зеленият сектор е вече 180 лв., а онзи ден беше 160.

Ужасна платформа е тикетстейшън с хиляди подварианти за купуване и регистрация, пък мобилно приложение Фест, пък мастъркард клиенти и т.н.
Реално ако се регистрираш в ticketstation.bg и чакаш да вземеш билети, както е в другите платформи, най-вероятно ще останеш без такива. Има оферти за специални групи клиенти, които няма как да видиш ако не ги следиш в мрежите.  Добре, че ме информираха за офертата за мастъркард, иначе нямаше да взема седящи билети изобщо.
И въпреки многобройните критики към Fest Team, нещата реално стават все по-зле.
Утешавам се само, че усилията си струват и концертите са страхотно изживяване, както беше с последния на Лени Кравиц в Бургас.

Направо си отдъхнах, че Парижката Света Богородица се продава от eventim - нормална платформа, продаваща без изгъзици.

# 432
  • София
Това което не може да им се отрече е, че докарват интересни изпълнители - имаме нужда от готини концерти и да се върнем на музикалната карта.

# 433
Някой на симфоничен метъл на живо ходил ли е? Rolling Eyes

# 434
Някой на симфоничен метъл на живо ходил ли е? Rolling Eyes
Да, но не в Бг-то.

Общи условия

Активация на акаунт