Концерти - тема 2

• 40 568
  • 738
  •   1
Отговори
# 705
  • София
От вас разбрах, че Брайън Адамс отново ще идва в България. Предния път не успях да отида, тъй като имах ангажимент, сега пък разбрах, че ще идва чак след като са свършили всички билети. Явно не ми е писано да отида на негов концерт. Grin

На сайта му има обявени концерти и в Скопие и Белград. Може да погледнете за билети там.

Вариант е също и една група във ФБ, в която малко преди концерт/представление някой си продава билета/тите, купувала съм оттам. Винаги има за някой от нашумелите концерти някой да продава, но е малко рисков вариант и често е в последния момент.

# 706
Аз не препоръчвам да се купуват билети от фейсбук групи, защото има измами. Вече има сайтове за верифицирана препродажба, там всичко е сигурно.

# 707
За препродаване или купуване на билети препоръчвам с две ръце fan sale на Eventim.

# 708
  • София
Аз не препоръчвам да се купуват билети от фейсбук групи, защото има измами. Вече има сайтове за верифицирана препродажба, там всичко е сигурно.
Да, би могло да има измама, аз си купих само веднъж оттам билет за Парижката Света Богородица, честно казано докато не седнах на мястото се чудех дали няма да има проблем, но всичко беше наред. Но е рисково, факт.

fan sale на Eventim само за Германия ли е? в Бг има ли?

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 11:29 от Olive

# 709
Ох, Енрике. Любовта на тийн годините ми.
Нямаше песен,която да не знам,чаках албумите му с нетърпение. Тогава касетки. Smile

О, да. По онова време най-големите латино звезди бяха Шакира, Рики Мартин и Енрике.
На Рики май имах една касетка, но не си спомням коя. Шакира и Енрике вече на CD. На Енрике имах една компилация, Ultimate Collection се казваше. По телевизиите рекламираха албума Hero. Тогава бих отишла на концерта на Енрике, но сега нещо не ме влече.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 11:30 от youknow

# 710

fan sale на Eventim само за Германия ли е? в Бг има ли?

Добър въпрос. Не знам, погледни в сайта на българския Eventim

# 711
  • София
Гледах, да, но не виждам подобна опция.

# 712
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,и на Рики имах касетка. She's All I Ever Had - класика,класика на 90-те.
Освен нея, знам Viva la vida loca и за други негови песни не се сещам.

Ходи ми се на Балвин,но сама на концерт няма да отида.

# 713
Малко ме разочаровахте с тези отзиви за Енрике, но ще видим как ще е. Спонтанно се навих да взема билети, не съм му кой знае каква фенка, просто съм на мнението, че някой от големите артисти като идва в България е срамота да не отида и така. И тъй като не съм фенка и знам само големите му хитове си взех от най-евтините билети, които се водят limited view, така че и да е зле - няма да ме е много яд. Sweat SmileJoy

# 714
Аз бях на някакъв концерт на Енрике преди десетина години в Арена София (тогава Армеец),  с огромно закъснение, Хулио Иглесиас Джуниър пя преди него, мега бездарен. Това, ако е певец, аз съм...

А имаше и някакъв концерт на Енрике в парка зад НДК пак беше преди пандемията някъде, тогава не отидох.

# 715
  • Sofia
Аз ходих на тоя зад НДК, то силно казано концерт, но за без пари - толкова. Не ми хареса.

# 716
Къде мога да видя плейлистата на тазгодишното турне на Imagine Dragons?

# 717
# 718

Maria

# 719

Maria

La Copa De La Vida (The Cup of Life) също, за Мондиал'98. Аз харесвам и по-малко известните му песни като Shake Your Bon Bon ("бонбон" е испански сленг за "дупе"), La Bomba, дуетите му с Мадона , Агилера и Мейа, както и още по-малко известните му песни като Jezebel, Donde Estaras.

Общи условия

Активация на акаунт